Sari la conținut

Bancuri...daca aveti chef sa radeti..molipsiti si pe altii..!

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Romania este tara in care portofelul coboara cu o statie inaintea ta. :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 3
Postat

Discutie intre 2 tipe:
-Fata,tu sti cum se cheama gaura curului la barbati?
-Normal fata,anus.
-Dar la femei?
-Cum sa se cheme,tot anus.
-Nu,BONUS.  :bow 

• Like 2
Postat

Isi face tiganca programare telefonica la ginecolog , medicul stabileste ora consultatiei si ii recomanda sa se spele in prealabil. Peste 5 minute suna iar telefonul : ” Dom’ doctor , dha dhaca n-am prealabil pot sa ma spal in lighean ? “

• Like 1
Postat

Un batran si o batranica se cunosc intr-o casa de batrani. Dupa un timp, dupa ce s-au cunoscut mai bine, batranul ii spune batranei: – SEX NU MAI PUTEM FACE, CEL PUTIN VREI SA MI-O TII IN MANA? – DA, DESIGUR! raspunde batrana. Si de atunci, seara de seara, pe o banca in parc, batranica i-o tinea in mana… Dupa un timp a disparut batranul si batranica era ingrijorata de ce i s-o fi intamplat! L-a cautat prin parc si l-a vazut pe o banca, cu o alta batranica… care i-o tinea in mana! Enervata, batrana il apostrofeaza: – CE ARE FEMEIA ASTA, SI EU NU AM? – PARKINSON !!!, :laugh2 raspunse batranul.

• Like 3
  • Oras:Romania
Postat

2 babe discutau:

-Ieri s-a dat pensia..

-Ei, s-a dat pula

-Si eu, proasta, am luat pensia.

• Like 2
Postat

Intre doi amici:
-Ce-ai ma omule de esti asa suparat?
-Cum dracu' sa nu fiu suparat, ieri m-am intors mai devreme acasa de la lucru si am gasit-o pe nevasta-mea in pat cu un chinez!!
-Aoleu! Si? Ce i-ai zis?
-Pai ce dracu' sa-i zic, ce, eu stiu chineza?!

• Like 3
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Prietenul lui Bulă îi dă telefon pe mobil:
- Poţi să mergi la meci?
- Sunt cu o blondă. Dacă nu pot, merg. Dacă pot, nu merg…

• Like 2
  • Oras:Abc
  • Oras:Abc
Postat

O batranica mergea linistita pe strada. Deodata, un tanar se arunca de la etajul 10 si cade chiar in fata ei. Se ridica el si se scutura. Batranica socata il intraba:
-Tinere, cum de ai supreavietuit?
La care tanarul raspunde:
- Doamna, eu sunt parasutist si am experienta.
-Pai si parasuta unde este?
-Este sus, o bate barbatu-sau.

Doua prietene, ambele virgine, isi povesteau una alteia tot ce faceau . Una dintre ele pleaca in vacanta la Mamaia si, cand se intoarce, nu mai e virgina. Cealalta o intreaba:

- Cum e? Povesteste-mi tot!
- Prima data este oribil, doare de nu-ti imaginezi. Dar apoi e nemaipomenit!
- Cam ce fel de durere e? Ca durerea de cap, de stomac?
- Nuuuuu, nici vorba!
- Atunci cum? Ca durerea de spate, de masea, de urechi?
- Da! E ca durerea de masea!
- De ce e ca durerea de masea?
- Pentru ca te doare, dar nu vrei sa ti-o scoata!

• Like 5
  • Minus 6
Postat

Nu-i asa ca-i adorabila ?

La maternitate tatal copilului se stramba prin geam la bebelusii noi sositi:

- Gulu-gulu, gulu-gulu… uite a zambit ! Nu-i asa ca-i adorabila ?

- Dar copilul tau n-a zambit, spuse prietenul care il insotea.

- Eu vorbeam de sora medicala…

• Like 1
Postat

Bilbiita

Un sofer de TIR cu o pofta nebuna de-o centurista, opreste intr-o parcare, i-a prima parasuta care-i iese’n cale si o trage spre cabina tirului.

- Sasasasa ssssttttiiiiii cacacaca eeeuuuuu ssssiiiiiiint bilbilbilbiita….zice parasuta

- Hai lasa dracu ca nu ma intereseaza pe mine ca esti bilbiita! Taci si fa-ti treaba! Si fata chiar isi face treaba! Si o face mult si bine! Dar la un moment dat zice:

- Sasasa ssssttiiii cacacaca eu ssssiiiint bbbb…….

- Stiu, stiu zise soferul, esti bilbiita!

- Dddaaaa. Ddddaaarrrr ssssiiiint ssssi bbbbolnava!

- Aoleu! Ce ai??

- Aaaam sisisisisi………..

- Da Doamne sa fie macar sifilis………..!

• Like 1
Postat

la poarta Raiului

Trei tipi mor si ajung la poarta Raiului. Sf. Petru ii intreaba:

- De cate ori v-ati inselat nevestele?

- Eu niciodata in 30 de ani de casnicie, raspunde primul.

- Foarte bine, uite ai aici un Mercedes, sa te plimbi prin Rai.

- Eu o singura data in 40 de ani de casnicie, spune al doilea.

- Nu e chiar atit de grav, se iarta. Uite un Opel, sa mergi cu el prin Rai.

- Eu de vreo 10 ori in 20 ani de casnicie, raspunde ultimul.

- Aoleu, ce rau ai fost. Insa, pentru ca ai fost cinstit, uite un Logan.

Dupa ceva timp, se intilnesc cel cu Loganul si cel cu Mercedesul la un stop. Cel cu Mercedes plangea.

- De ce plangi, omule? Ce s-a intamplat?

- Uite…a murit nevasta-mea ieri…

- Asa, si?

- Si am vazut-o azi prin Rai…pe role!

• Like 3
Postat

Adunare

Suna soneria. Sotia disperata se roaga:

- Doamne fa sa dispara amantul, iar sotul sa nu stie nimic. La care un glas din inalturile cerului spune:

- Bine, fie…te scap… dar cand o sa mori o sa ti se traga de la apa. Sotia a fost bucuroasa ca a scapat de amant, gandindu-se ca in ceea ce priveste apa…va avea grija si se va feri. Peste un timp apare o oferta de nerefuzat pentru o croaziera pe mare, impreuna cu toate prietenele ei. Se duce femeia in excursie, cand deodata incepe o furtuna. Femeia iar se roaga:

- Doamne, stiu ca mi-ai spus ca o sa mor din cauza apei…dar acum, gandeste-te… sunt atatia oameni nevinovati…pentru mine o sa omori toti oamenii de pe acest vas? La care glasul raspunde:

- De-ai sti de cati ani ma chinui sa va adun pe toate…

• Like 4
Postat

Despre viata

Un bancher evreu isi insoara baiatul.

- Simon, fiule, maine zburam la Tel Aviv pentru nunta ta. Imi dau brusc seama ca nu ti-am spus multe lucruri despre viata. De maine vei fi impreuna cu sotia ta, trebuie sa stii unele lucruri.

Uite, spre exemplu, cunosti degetele de la mana?

- Sigur tata, degetul mare, aratator, mijlociu, etc…

- Nu, fiule, stai sa-ti explic: exista degetul calatoriei, al directiei, al placerii, al casatoriei si al distinctiei.

- Ah, nu stiam asta, tata.

- Degetul calatoriei este degetul mare, care iti permite sa faci autostopul;

- Degetul directiei – indexul, il intinzi ca sa indici un anumit lucru;

- Degetul casatoriei – inelarul, pe care pui verigheta, iar degetul distinctiei, cel mic, pe care-l ridici cand bei cafea.

- Am inteles tata, dar ai uitat degetul placerii.

- Ah Simon, l-am lasat pe cel mai bun la sfarsit…degetul placerii este degetul mijlociu, cel mai lung si mai frumos… pentru placere, fiule… il umezesti cu limba……. si numeri bancnotele…:)))

Cei care s-au gandit la altceva, in genunchi si sa recite de 4 ori Tatal Nostru!…

• Like 4
Postat

8 motive sau ipoteze pentru care Victor Slav va divorta de Bianca Dragusanu:

1.O manevra marsava a lui Traian Basescu pentru a abate atentia de la adevaratele probleme ale Romaniei.

2.Victor Slav a fost inspirat de urmatorul proverb: ” Din cocos nu faci gaina, nici din cu.rva gospodina “.

3.Victor Ponta: “Tizul meu Victor Slav este o noua victima a tiraniei lui Traian Basescu.”

4.Legenda spune ca dupa despartirea apelor facuta de Moise, urmatoarea despartire istorica va fi a lui Slav de Bianca Dragusanu.

5.Pentru ca…automobile.

6.Catalin Botezatu ar fi facut presiuni asupra mariajului lor acesta dorind sa se intoarca la cea mai mare iubire a lui, Victor Slav.

7.Pentru ca expira contractul de marketing incheiat intre ei si tabloide.

8.Desi Victor Slav platise excursia la Paris pentru sotia sa, Bianca i-a cerut sa ii plateasca biletul si lui Cristea.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...