Sari la conținut

Bancuri...daca aveti chef sa radeti..molipsiti si pe altii..!

Postări Recomandate

Postat

-Doctore, fratele meu e bolnav rau de tot! Isi inchipuie ca ar fi pasare.

-Si cum se manifesta asta, mai exact?

-Pai , cum sa va spun… sa zicem ca nu ar fi indicat sa va parcati masina sub copacul din fata casei noastre… 

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Un cuplu căsătorit are un accident în urma caruia faţa femeii rămâne foarte arsă. Doctorul îi spune soţului că nu poate lua piele de pe corpul ei, pentru că este prea slabă. Prin urmare, soţul se oferă să doneze piele de la el. Cum singura parte a corpului pe care doctorul o consideră adecvată este fundul, cei doi se hotărăsc să nu spună nimănui de unde au luat pielea şi i-au cerut si doctorului să păstreze secretul. După operaţie, toată lumea se mira cât de frumoasă era femeia şi cât de tânără arată. Într-o zi, soţia se emoţionează şi-i spune soţului:
- Dragul meu, vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Nu ştiu cum aş putea să mă revanşez vreodată…
- Iubito, răspunde el, nu te mai gândi la asta. Sunt extaziat când o văd pe soacră-mea că te sărută pe obraz…

• Like 4
  • Oras:Paradise
  • Oras:Paradise
Postat

Doua bufnite stau pe o creanga: una la un moment dat una spune: buhuhu, iar cealalta raspude: da buhuhu la ma-ta ca mai speriat

• Like 1
Postat

Un sofer mergand cu masina intalneste pe marginea drumului o blonda autostopista cu o canistra in mana. Omul se opreste si o ia.

- Ce aveti in canistra?

- Benzina.

- Pentru ce-ti trebuie benzina daca mergi pe jos?!!

- Lasa ca va stiu eu pe voi astia, cum intram in padure, cum se termina benzina… 

• Like 2
Postat

Ion si Maria s-au trezit de dimineata sa plece cu marfa la targ si sa prinda loc de taraba. Au incarcat caruta cu varza si castraveti si au plecat. Pe drum Maria zice:

- Ioane opreste-un pic caruta, da-te jos si vin de ma tuca, ca nu mai pot!

Opreste Ion, se da jos, o tuca pe Maria si pleaca iar la drum. Dupa 10 minute, Maria zice din nou:

- Ioane, opreste caruta, da-te jos si vin de ma tuca, ca nu mai pot!

- Marie, dar nebuna mai esti! Nu mai prindem targul daca continui cu prostiile!.

- Hai repede Ioane, acu’, acu’, ca nu mai pot! Se da Ion jos si iar o tuca pe Maria.

Dupa vreo 10 minute, Maria incepe:

- Ah Ioaneee, ah, ah, ah, opreste caruta si vin repede de ma tuca, ca nu mai pot!

Ion, enervat:

- Auzi, fa Marie, ia da-te tu jos de pe castraveti si suie-te pe varza! 

• Like 2
Postat

Ion vine acasa rupt de beat si gaseste usa incuiata.

– Marie, deschide usa! striga Ion.

– Nu-ti deschid Ioane, ca esti beat!

– Marie, deschide usa!

– Nu-ti deschid Ioane!

– Marie, am un buchet de trandafiri pentru cea mai frumoasa femeie din lume!

Auzind acestea Maria super incantata ii deschide insa Ion nu avea nimic.

– Si buchetul de trandafiri?

– Si cea mai frumoasa femeie din lume? 

• Like 3
  • Oras:Abc
  • Oras:Abc
Postat

Ion vine acasa rupt de beat si gaseste usa incuiata.

– Marie, deschide usa! striga Ion.

– Nu-ti deschid Ioane, ca esti beat!

– Marie, deschide usa!

– Nu-ti deschid Ioane!

– Marie, am un buchet de trandafiri pentru cea mai frumoasa femeie din lume!

Auzind acestea Maria super incantata ii deschide insa Ion nu avea nimic.

– Si buchetul de trandafiri?

– Si cea mai frumoasa femeie din lume? 

:))

• Like 1
  • Minus 6
Reputație: 8171
Postat

Un om s-a intrebat daca e pacat sa faca sex in ziua Domnului, deoarece nu era sigur daca sexul este o munca sau o joaca. Asa ca s-a dus mai intai si a intrebat un calugar asupra problemei in cauza. Calugarul i-a raspuns:

- “Fiul meu, dupa indelungate cercetari asupra Cartii Sfinte sunt in masura sa-ti zic ca sexul este o munca, asadar este pacat sa-l faci in ziua Domnului”.

Neincrezator, si gandind “ce stie un calugar despre sex?”, omul s-a dus apoi la un preot cu experienta si casatorit. A primit acelasi raspuns: sexul este o munca. Pentru a se lamuri definitiv s-a gandit sa se duca si la rabin. Rabinul i-a raspuns:

- “Dragul meu, cu siguranta sexul este un joc si poti sa-l faci linistit asadar in ziua de Sabat.” Curios, omul nostru l-a intrebat:

- “Cum poti fi asa de sigur?” Zambind, rabinul i-a raspuns:

- “Daca sexul ar fi fost o munca, nevasta-mea ar fi pus-o pe menajera sa-l faca.” 

• Like 2
Postat

Licuriciul mergea prin padure si se intalneste cu lupul.

- Ce faci mai licuriciule?

- Bai dispari ca te rup, te omor, te musc de varice!

Lupul se retrage speriat de violenta licuriciului. Asa se intampla si cu ursul, si cu vulpea. Animalele ingrozite fac o adunare si hotarasc ca leul sa se duca sa stea de vorba cu licuriciul. Leul pleaca hotarat sa-l certe si se intalneste cu licuriciul.

- Ce faci mai licuriciule? Ce e cu dracii astia pe tine ?

- Bai dispari, nu ai auzit ce le voi face si celorlalti?

- Fortosule, lasa dracu` prosteala asta si zi ce e !

-  Offf bine … Ma plimbam prin padure si vad o licuroaica buna, mai, dar buna…si…imi desfac prohapul …si…tusti spre ea.

- Si…?!?!

- Si… sa-mi bag picioarele in cei care arunca chistoacele aprinse prin padure. 

• Like 2
Postat

O blonda ii povesteste unei prietene:

- O sa-ti spun o chestie cu totul si cu totul ciudata, draga, daca stii sa pastrezi un secret. Sambata trecuta suna cineva la mine la usa. Deschid si, in fata usii, un barbat tanar, inalt si frumos ma intreaba: “Sotul dumneavoastra este cumva acasa?” “Nu,” spun. La care ma ridica in brate, ma duce in dormitor, ma pune pe pat si da-i, si da-i.

Luni a aparut din nou. S-a intamplat acelasi lucru. Si marti, si miercuri, joi la fel....

- Mor de curiozitate, oare ce doreste acest barbat de la sotul meu? 

• Like 2
Postat

Un pusti vede pe unu’ iesind dintr-un bordel si se ia dupa el:

- Nene, am vazut de unde-ai iesiiiit ! Am vazut de unde-ai iesiiit !

- Mai copile, ia de-aici un ban, dar lasa-ma-n pace.

Pustiul, dupa el, il urmareste pana acasa.

- Nene, acum stiu si unde staiii ! Acum stiu si unde staiiii !

- Mai drace, mai ia de la nenea un ban, dar uita tot, bine ?

Pustiul pleaca acasa, mama-sa il prinde cu banii si-l someaza sa spuna de unde-i are. Copilul spune si ma-sa il cearta foarte tare, punandu-l sa se duca a doua zi la biserica, sa se spovedeasca.

A doua zi asta se conformeaza, se duce la preot si, cand sa-i puna patrafiru-n cap, pustiul zice:

-Nene, acum stiu si unde lucrezi ! 

• Like 2
Postat

- Draga, a intrebat nevasta. Ce ai face daca as muri?

- Ei, draga, as fi foarte nefericit, a raspuns sotul. Dar de ce intrebi asa ceva?

- Te vei recasatori? a insistat nevasta.

- Nu, bineinteles ca nu, draga, a spus sotul.

- Nu-ti place sa fii casatorit?, a spus nevasta.

- Bineinteles ca-mi place, draga, a spus el.

- Atunci, nu te vei recasatori?

- Offf bine, a spus sotul. Ma voi recasatori.nah.

- Da? a spus nevasta, aratand un pic ranita…

- Da, a spus sotul.

- Vei dormi cu ea in patul nostru?, a spus nevasta dupa o lunga pauza.

- Ei bine, da, cred ca da, a raspuns sotul.

- Inteleg, a spus nevasta indignata.

- Si o vei lasa sa-mi poarte hainele?

- Cred ca da, daca ar vrea, a spus sotul.

- Intr-adevar, a spus nevasta cu raceala.

- Si vei inlocui fotografiile cu mine cu fotografii cu ea?

- Da. Cred ca ar fi un lucru corect.

- Chiar asa? a spus nevasta batand din picior.

- Si cred ca o vei lasa si sa joace cu crosele mele de golf.

- Ahhhhhh nu! Sigur ca nu ! . Ea este stangace....

• Like 2
Postat

Si in incheiere, special pentru tanara familie care incearca un drum comun in viata. 

Cu o zi inainte de nunta Ameliei cu Patrick, G2br13l incearca sa ii dea cateva sfaturi :

- Fata mea, sa stii ca Patrick este cam pervers . Tu nu-ti dai seama acum fiindca esti indragostita, dar, dupa noaptea nuntii, ai sa-ti dai seama ce vreau sa zic. Asa ca tine minte, daca vreodata in timp ce faceti dragoste iti zice sa te intorci pe partea cealalta, refuza-l categoric!

- Da, G2br13le am sa tin cont de sfaturile tale !

Cei doi se casatoresc si normal ca trec la treaba direct din seara nuntii. Dupa vreo cateva saptamani de lupte intense in pat, intr-o seara Patrick ii spune Ameliei :

- Draga, n-ai vrea sa incercam pe partea cealalta?

- Nici sa nu te gandesti la asta! Mi-a spus mie G2br13l ca esti pervers !

- Amelia draga mea, dar tu nu vrei sa avem copii? 

• Like 2
Postat

Prima noapte de dupa nunta, proaspatul mire Patrick isi duce proaspata mireasa . Amelia, in dormitor:

- Stii, draga mea, ma bucur ca nu mi te-ai daruit inainte de nunta, pentru ca probabil daca o faceai, nu m-as mai fi casatorit cu tine.

Amelia se enerveaza instant :

- Ce ! Stiam eu!.... Mi-am dat seama de mai demult, stiam ca asa sunteti voi barbatii, la cata teapa mi-au tras cei din urma! 

• Like 1
  • Oras:acolo
  • Oras:acolo
Postat

Un om intrã intr-un bar cu un strut in urma lui.
Cum se asazã, chelnerul soseste sã ia comanda.

Omul spune:

- As vrea o bere.

Apoi se intoarce cãtre strut si il intreabã:
- si tu ?
- si eu as vrea tot o bere, rãspunde strutul.

Chelnerul aduce cele 2 beri si spune:
- Costã 7.35 $.

Omul bagã mâna in buzunar si scoate suma exactã.
In ziua urmãtoare, omul si strutul revin si omul cere iar o bere, iar strutul acelasi lucru.
Din nou omul bagã mâna in buzunar si scoate suma exactã.
Acest lucru devine rutina, in fiecare searã cei doi revenind la bar.

- Ca de obicei? intreabã chelnerul.

- Nu. Pentru a schimba voi comanda un whiskey dublu.

- Pentru mine la fel, zice strutul.

- Costã 10.55 $

DIN NOU, omul bagã mâna in buzunar si scoate exact suma necesara, pe care o depune pe bar.
Chelnerul nu-si mai poate stãpâni curiozitatea.

- Scuzati-mã domnule, cum reusiti sã scoateti de fiecare datã suma exactã din buzunar?

- Ha, ha, zice omul. Acum multi ani, fãceam curat in podul casei si am gãsit o lampã veche. Când am frecat-o, un spiridus a iesit si s-a oferit sã-mi indeplineascã douã dorinte.
Prima mea dorintã a fost de a putea intotdeauna plãti ceea ce vreau sã cumpãr doar ducând mâna la buzunar si gãsind in el exact suma necesarã.

Bine gândit ! Rãspunde chelnerul,
Majoritatea oamenilor ar fi cerut un milion de dolari sau ceva asemãnãtor, dar asa veti fi bogat cât veti trãi.

- Exact ! Cã am nevoie pentru un litru de lapte sau pentru un Rolls Royce, suma exactã este acolo, spune omul.

Atunci chelnerul intreabã:

- Încã ceva domnule, si strutul?

Omul rãspunde:
- Ei, aici am dat-o-n barã, pentru a doua dorintã  i-am zis spiridușului cã vreau o pãsãrică bună, înaltă, cu picioare lungi și care sã fie de acord cu mine tot timpul...

• Like 2
Postat

Doi ardeleni bat la usa la un bordel… “Pestele” deschide, ii cantareste din ochi si-i intreaba :

- Ce vreti, ba?

- No, nu va suparati, am vrea sa futem si noi ceva!

- Cati bani aveti?

- Cinzeci de lei…

- De banii astia puteti sa va futeti intre voi!!!

Dupa o jumatate de ora bat din nou la usa.

- Iar ati venit?

- No, amu om venit sa platim. 

• Like 3
Postat

-Unde mergi, Bula?

- La cor!

- Si ce faci acolo?

- Bem coniac si jucam table.

- Si cand cantati?

- Pe drum, la intoarcere! 

• Like 3
Postat

- Se desfiinteaza fiscu’, striga fericit Bula.

- Ei, na, de unde ai aflat ?

- Adineauri am primit de la ei un plic pe care scria “Ultima instiintare” ! 

• Like 2

Postat

-Nu aveti nimic de declarat? – il intreaba vamesul pe calator.

-Ba da, papagalul meu.

-Atunci inseamna ca trebuie sa platiti o taxa. Sunt scutiti de vama numai papagalii impaiati.

Deodata se auzi o voce ragusita din bagaje:…

- Ba, daca nu faci plata ai belit-o !  

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...