juniormorais Reputație: 94625 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 25, 2020 6
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 25, 2020 6
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 25, 2020 10
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 25, 2020 9
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 25, 2020 9
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iunie 25, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 25, 2020 8
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 26, 2020 Doi prieteni se reintalnesc dupa multa vreme.– Unde ai fost anul trecut in concediu?– La Constanta.– Si cum a fost?– Infiorator! Imediat ce am ajuns in gara, eu am fost batut mar si nevasta-mea a fost violata in grup.– O, Doamne, groaznic! Si anul asta?– Tot la Constanta.– Si-a fost totul in regula?– Da de unde! Chiar in gara, eu am fost batut mar si nevasta-mea a fost violata in grup.– Doamne-sfinte! Si la anul unde plecati?– Pai, nevasta-mea vrea tot la Constanta… 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 26, 2020 Un sot vine acasa de la biserica,isi saluta sotia,o ia in brate si o duce asa toata casa.Foarte surprinsa sotia intreaba:– A predicat pastorul despre cum sa fii romantic astazi?-Nu,raspunse sotul. A spus ca toti trebuie sa ne ducem poverile si tristetile noastre ! 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 26, 2020 Intr-o zi,badea Gheorge se duce mohorat la preot sa se spovedeasca.Parinte am pacatuit,am fost cu alta femeie.Preotul:Bine Gheorge,drept pedeapsa,pentru mantuire,este sa tii un pai in gura timp de o saptamanaDupa vreo doua zile ,Maria,vazandul pe Gheorghe ca nu lasa paiul din gura,il intreaba:Maria:Ba ce tot porti paiul ala in gura cat e ziua de lunga de parca ai fi o vaca?Gheorge:Am pacatuit,am fost cu alta femeie si asta imi e pedeapsaMaria:Ehe,daca m-as lua dupa preot ar trebui sa iau toata capita de paie in gura :laugh2 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 26, 2020 După multă vreme, Popescu îşi scoate nevasta la restaurant.Când îşi lasă pardesiele, garderobiera zâmbeşte:– Bună seara, domnule Popescu!Nevasta îl interoghează imediat:– De unde te ştie asta? Tu ai mai fost aici, fără mine.– Nu, dragă, a fost femeie de serviciu la noi la firmă.Se aşază la masă. Vine chelnerul:– Bună seara, domnule Popescu! La aperitiv, ca de obicei?Soţia se face vânătă.– Aha! Te cunoaşte şi ştie şi ce-ţi place!– Da, sigur, a lucrat la noi, la bufet, dar s-au făcut restructurări.Scena se repetă cu tot personalul din restaurant, inclusiv cu portarul care le cheamă un taxi. În maşină, femeia explodează:– Tu mă crezi proastă? Adică tu crezi că eu nu-mi dau seama cum stă treaba?Soţia se agită, gesticulează. Şoferul de taxi se întoarce râzând către ei:– Domnu’ Popescu, pe cinstea mea, asta-i cea mai a dracului curvă din toate cu care v-am dus ! 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 26, 2020 La o piesa de teatru, plasatorul observa ca un tip statea intins pe 3 scaune, se duce spre el– Domnule, aveti decat un scaun al dvs– Mmm…– Nu-mi pasa daca sunteti beat, daca nu stati pe scaunul dvs o sa chem managerul– Mmmm….Vine asta cu manageru, nu rezolva nimic, cheama politia, il iau pasta din scurt, nici nu stau la discutii– Ia spuneti dom’le cum va cheama?– …Ion– Si unde aveai loc ma?– La loja… 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 26, 2020 Un ardelean şi-un oltean sunt duşi la moarte. Intră olteanu.-Cum vrei să mori?Pe scaunul electric, prin împuşcare sau spânzurătoare?-Prin împuşcare, nu, nici prin spânzurare…Pe scaunul electric!Îl aşează pe scaun, se duc apasă pe buton şi nimic.-Măi, omule, ce noroc ai! Gata, pleacă, s-a întâmplat o minune, n-a fost dat să mori! La revedere!Iese ăsta şi-i zice ardeleanului:-Vezi că scaunul electric e stricat!Intră ardeleanul.-Cum vrei să mori?-Prin spânzurare, nu, scaunul electric e stricat, deci prin împuşcare :rax2 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 26, 2020 Bula se duce, dupa ore, la invatatoare:-Doamna invatatoare, va dau zece mii de lei daca va dati jos bluza!-Vai Bula, cum indraznesti?!-Doamna invatatoare, zece mii de lei sunt, totusi, bani!Invatatoarea cedeaza si Bula continua sa ofere cate zece mii de lei pentru fiecare piesa de vestimentatie.A doua zi la scoala, directorul:-Doamna invatatoare, v-a dat elevul Bula, ieri, salariu pe luna aceasta? 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 26, 2020 -Domnule politist cineva mi-a furat bicicleta!-Era inca buna?-Da mergeam cu ea la lucru…-Ati avut clopotel la ea?-Nu.-Frana de mana?-Nu.-Far si ochi de pisica?-Nu.-Atunci trebuie sa platiti amenda… 6
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 26, 2020 6
juniormorais Reputație: 94625 Postat Iunie 26, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iunie 26, 2020 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 27, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 27, 2020 O blondă hotărăşte să se cuminţească, aşa că se cuplează cu un băiat cuminte. Când, în sfârşit, ajung în pat, tipul îi şopteşte blondei:– Pot să-ţi zic ghiocel?– Da, dar de ce?– Păi eşti prima..– Atunci eu pot să-ţi zic Boeing?– Da, dar de ce?– Păi eşti al 747-lea ! 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 27, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 27, 2020 Aseara m-am certat cu nevasta-mea, pe motivul ca eu nu-i acord nici o atentie.– Iti petreci tot timpul pe Facebook, flirtand cu alte femei…se planse ea, insa mie nu mi-ai dat nici macar o data like la statusul meu!– Dar nu-i adevarat, ti-am dat! i-am raspuns. Ia adu-ti tu aminte anul trecut…cand a mierlit maica-ta :slap2 6
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 27, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 27, 2020 – Nea Ionneeeee! Vezi bre ca pe ogorul matale tocmai se combina nevasta dumitale cu unu`…Suparat nea Ion, se duce in graba spre ogor. Se intoarce insa foarte repede cu zambetul pe bune si zice vecinului:– Ba da prost mai esti.. Ala nici nu e ogorul meu! 7
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 27, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 27, 2020 Un tânăr făcând cunoștință cu o domnișoară pe plajă a început să-i facă propuneri indecente:– Dacă considerași că eu sunt o prostituată, vă înșelați amarnic – spuse fata.– Nu, Doamne ferește, eu nici nu mă gândeam să vă plătesc :laugh2 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum