juniormorais Reputație: 94625 Postat August 7, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 7, 2020 Intră soţia în casă.Dragul meu, uite, aici, o bere pentru tine…Mai trece ceva timp:Dragul meu, de ce nu te uiţi la fotbal? Ia zi, vrei ceva de mâncare mai special, mai bun ceva?Soţul, cu o privire îngândurată:Ia zi, cât de tare…Un pic,… aşa,… farul din dreapta, capota şi parbrizul… 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 8, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 8, 2020 Un tip vine la ghicitoare. Ea îi priveşte palma si spune:– Groaznic. Soacră-ta va muri peste două zile.– Asta ştiu şi fără tine. Pe mine mă interesează dacă voi fi prins sau nu! 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 8, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 8, 2020 Ajunge Bula in Rai si acolo vede uimit ca femeile care stateau la rand faceau vreo 3-4 pasi si se roteau.Sf. Petru il vede nedumerit si il intreaba:-Mai Bula,ai vreo intrebare?-Da.De ce femeile astea se tot rotesc?-Ele trebuie sa se curete de pacate.De cate ori se rotesc,de atatea ori si-au inselat sotul.-Vai!Ce bine ca sotia mea nu-i printre ele.-A,nu! Pe ea am pus-o ca ventilator la intrare! 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 8, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 8, 2020 – Odată cu mîna fiicei mele, ginerele mi-a cerut un împrumut de zece mii de dolari şi maşina, pînă o să-şi cumpere el una nouă.– Şi ce ţi-a înapoiat din toate astea?– Pe fiică-mea :no2 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 8, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 8, 2020 Parintele tocmai isi lua ramas bun de la cei prezenti la slujba de duminica cand vine la el, plangand, o femeie, sa zicem Elena, si ii zice:– Parinte, aseara sotul meu a murit!– Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Si a avut vre-o ultima dorinta?– Da, zice femeia, plangand si mai tare, a zis ” Elena, lasa pistolu jos” :slap2 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 8, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 8, 2020 Doua blonde fac accident:Una zice:-Fata, s-a turtit masina.-Hai, fata, s-o umflam!Sufla ele, sufla, nu se umfla masina. Ele iar zic:-Fata, nu se umfla.Trece alta blonda pe langa ele si zice:-Blondelor, nu se umfla masina ca-s usile deschise! 3
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 8, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 8, 2020 Un betiv intra intr-un birt:-O tarie comanda el, orice da sa fie tare..Barmanul ii pune un coniac, tipu il soarbe..-Nu simt nimic..Barmanul cauta pe sub tejghea si scoate o sticla de tuica ii pune un pahar, asta il bea..-Nu simt nimic, ceva mai tare n-ai?In dorinta de a satisface clientul barmanul merge in magazie sa caute..vine cu o sticla de acid sulfuric, pune un pahar, betivul il da pe gat dintr-o inghititura..– Asta da..plescaie el multumit.A doua zi vine si cere din nou sa fie servit din aceiasi sticla.A treia zi la fel, barmanul uimit il intreaba:-Dom’le da cum te simti..nu te doare nimic?-Nu dom’le ma simt foarte bine..ar fi ceva totusi, cand ma pis pe un gard se topeste! 3
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 8, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 8, 2020 Florin Piersic se angajează salvamar pe litoral.Fiind o persoană foarte cunoscută, lumea s-a adunat în jurul lui pe plajă, iar acesta a început să le povestească întâmplări petrecute pe platoul de filmare.În timp ce dânsul povestea mulțimii, din largul mării se aude:– Ajutoooor! Ajutooor!Florin Piersic, însă, nu îl bagă în seamă și continuă de relatat povestea turiștilor.– Ajutoor, mă înec! se aude din nou.De data aceasta, Piersic se uită în larg și vede un bărbat care dă disperat din mâini.– Mă puiule, ai răbdare, îți fac eu semn când să aplauzi! strigă Piersic 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 8, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 8, 2020 Se duc oltenii la primarul din Craiova să capete permisiunea să doarmă și ei în cerșafuri, ca toată lumea, că până atunci dormeau pe rogojini.– Bine, zice primarul, vă dau voie să puneți așternut, dar în prealabil să vă spălați pe picioare.Un oltean nedumerit întreabă:– Dom’ primar, dar dacă n-avem „prealabil“, putem să ne spălăm în lighean? 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 8, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 8, 2020 Un tip intră într-un sexshop, studiază vreo 15 minute o păpuşă gonflabilă, apoi îl întreabă pe vânzător:– Când este produsă?– Ianuarie 2016!– Aaa, nu, capricorn nu! 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 8, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 8, 2020 Doctorul către Alinuţa:– Mi-aţi ascultat sfatul și ați dormit cu fereastra deschisă?Alinuţa:– DaDoctorul:– Deci v-a dispărut complet astmul de care sufereaţi?Alinuţa:– Nu, dar mi-au dispărut iPad-ul, televizorul, frigiderul şi laptopul :no2 4
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 8, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 8, 2020 Discuţie între doi prieteni:Nu ştiu dacă băutura singură poate ucide, dar combinată cu tutun şi femei o face sigur!De unde ştii?Îl ştii pe Vasile?Da, ce e cu el?Aseară, când stăteam cu el şi cu două fufe într-un bar şi eram deja la a opta bere şi la al treilea pachet de țigări, a intrat nevastă-sa şi l-a împuşcat! 4
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 8, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 8, 2020 Discuţie între doi prieteni:Nu ştiu dacă băutura singură poate ucide, dar combinată cu tutun şi femei o face sigur!De unde ştii?Îl ştii pe Vasile?Da, ce e cu el?Aseară, când stăteam cu el şi cu două fufe într-un bar şi eram deja la a opta bere şi la al treilea pachet de țigări, a intrat nevastă-sa şi l-a împuşcat! 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 9, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 9, 2020 -Nu va suparati…Puteti sta putin mai la dreapta,sa-l vad pe domnul presedinte?-Sigur.Nu vreti binoclul meu?-Nu multumesc!Am luneta la pușcă ! 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 9, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 9, 2020 – În ultimul timp te văd foarte prost dispus. Ai probleme?– Am aflat că în curând voi fi tată.– Şi ce e rău în asta?– Nevastă-mea nu a aflat încă :no2 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 9, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 9, 2020 El si ea in pat. El:-Draga mea, cati barbati ai avut?-Sase…-Deci eu sunt al saselea?-Nu, tu esti al cincilea! 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 9, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 9, 2020 – Începând de azi va trebui sa faceti dragoste cu sotia dumneavoastra cel putin o data pe seara altfel dânsa va muri !Iesind de la doctor, barbatul fu întrebat de nevasta-sa:– Ce ti-a spus? Sunt grav bolnava, nu e asa?– A spus ca o sa mori… 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 9, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 9, 2020 Ion și Costel, fiind în deplasare s-au cazat la un hotel. Seara au băut. Ion, îmbătându-se, a adormit ca un copil. Costel se plictisea și a chemat două prostituate, cu una din ele a plecat în baie, iar la a doua i-a ordonat:– Stinge lumina și fă-i prietenului meu un oral, dar în așa fel, încât să nu-l trezești.După câteva minute până la baie a ajuns un strigăt:– Coste, Costeleee, ce dracu faci muistule… 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 9, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 9, 2020 O tipa si un tip stateau de vorba. Ea se prezinta:– Ma cheama Carmen!– Ce nume frumos, mama dvs. a avut inspiratie cand vi l-a dat!– Nu, mi l-am dat singura, pentru ca imi plac masinile si barbatii: Car, MenMai stau ei de vorba cat mai stau, ea intreaba:– Dar pe tine cum te cheama?– Beerfuck! 5
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 9, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 9, 2020 La vizionarea unei case pentru cumpărat.Care se afla în apropierea caii ferate.Doi tineri, cumpărătorii și vânzătoarea .Proprietara : – Știți, primele doua săptămâni va fi mai greu,pana va obișnuiți cu zgomotul.Ea uitându-se la soțul ei:– Nu-i nimic draga, primele doua săptămâni,putem dormi la mama :slap2 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 9, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat August 9, 2020 Un om vede trecând pe stradă un cortegiu funerar cu o mulțime de lume din urmă. Gândindu-se că o fi fost cineva important se apropie de un tip, care mergea aproape de sicriu și îl întreabă:– Cine a murit?– A, a fost soacră-mea…– Și cum s-a întâmplat?– A fost câinele meu. A scăpat din lanț și a terminat cu baba…– Ascultă, nu-mi poți împrumuta și mie câinele ăsta?– Desigur, dar va trebui să iei un loc la coada din spate! 4
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 9, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 9, 2020 O blondă și o brunetă se uită împreună la televizor.Se transmit știrile de la ora 8, unde este arătată o femeie care vrea să se arunce de la ultimul etaj al unei clădiri.Pariez pe 1.000 de lei că se aruncă, spune bruneta.De acord, spune blonda.Femeia se aruncă, iar blonda scoate portofelul, dar bruneta nu vrea să primească banii:Știi ce? Eu am văzut știrile și acum două ore.Și eu, spune blonda, dar nu credeam că se va arunca și a doua oară :slap2 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 9, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 9, 2020 La o masă, într-un bar, stătea un nene care dădea pe gât pahar după pahar. De fiecare dată când termina un pahar, se uita în buzunarul cămăşii. Intrigat, barmanul îl întreabă:– De ce vă tot uitaţi în buzunarul cămăşii după fiecare pahar?– Am acolo o poză cu nevastă-mea. Când mi se pare frumoasă, mă duc acasă! 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 9, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 9, 2020 Doi îndrăgostiţi se sărutau cu pasiune în văzul tuturor pe o bancă dintr-un parc din centrul oraşului. La un moment dat, un individ se aşază langă ei şi începe să o fixeze pe femeie. Iubitul acesteia se face că nu observă la început, trece cu vederea cât poate, apoi nu se mai poate abţine şi răbufneşte:– De unde atâta tupeu, stai şi te uiţi la iubita mea cu mine lângă tine!Bărbatul uşor sfios îi răspunde:– Îmi cer mii de scuze, dar trebuie să îi cer soţiei cheile de la casă :no2 5
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 9, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 9, 2020 Un tânăr se adresează tatălui prietenei sale, care era un pasionat al obiceiurilor orientale:– Domnule, am venit să vă cer mâna fiicei dumneavoastră!– Tinere, ca să pot să-ţi dau un răspuns, trebuie să mă consult mai întâi cu Marele Dragon, aşa cum fac toţi oamenii din Orient!– Să ştiţi că nu este nevoie, noi am primit deja acceptul soţiei dumneavoastră! 5
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum