Sari la conținut

🍒Catalina 🍒 0765695541

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Câteva poze (superbe) cu Melisa:

Melisa1

https://i.imgur.com/5Q4l6Ov.png

Melisa2

https://i.imgur.com/1mhwqLT.png

Melisa3

Bonus, două poze pe care am rugat-o să le facă pentru mine, cu sânii și manichiura. Sunt demențiale. Sper să vă placă și vouă. Ce vorbesc?... sigur o să vă placă.

Poză sâni 1

https://i.imgur.com/Kwc0g29.png

Poză sâni 2

https://i.imgur.com/cpJPbnW.png

• Like 1
  • Oras:Timisoara
Postat

O seara frumoasa băieți 😘 disponibile pana la ora 3:00 😏😏 Melisa si Lora !!! Pupici😘

4DBCE68B-D854-451A-AD61-A9C2C37A532E.jpeg

B293D8FD-21F3-4808-A194-ADCAA38C0927.jpeg

3625E76D-2449-4A29-B941-9995A318A093.jpeg

4AFDEC3C-1664-4386-B49D-E63804CA31FD.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 3
Reputație: -1182
Postat
13 minutes ago, catalina666 said:

O seara frumoasa băieți 😘 disponibile pana la ora 3:00 😏😏 Melisa si Lora !!! Pupici😘

4DBCE68B-D854-451A-AD61-A9C2C37A532E.jpeg

B293D8FD-21F3-4808-A194-ADCAA38C0927.jpeg

3625E76D-2449-4A29-B941-9995A318A093.jpeg

4AFDEC3C-1664-4386-B49D-E63804CA31FD.jpeg

Fetelor, de ce a-ti scos ON si FK?

Si care ar fi pretul daca un baiat ar vrea o partida de iubire pasionala si romantica cu amandoua deodata?

• Minus 1
Postat
Acum 6 ore, catalina666 a spus:

Din cauza unor mici probleme am schimbat lista putin ☺️

Sex oral doar PROTEJAT !! 

Sex normal doar protejat indiferent de situație și suma oferită

Sex anal doar protejat in funcție de mărime(extra100)

Sex intre sâni(extra100)

GFE

Sarutari doar pe buze (in functie de igiena si compatibilitate) 

69

Hand job

Foot fetish

Masaj de relaxare/erotic

Facesitting

Finalizare corporală

Cunnilingus

Anilingus pasiv

Diferite poziții

Se accepta cupluri

Nu accept sub nici o forma persoane in stare de ebrietate,cu bile sau altele

Prețurile acestor servicii sunt următoarele:

200 o finalizare sau 30 de minute

350 o ora sau 2 finalizări

Accept si deplasări singura/cu colega 😘 

Zona Lipovei 
Martit Ion Miron 43

0750756748 !!! 

Hei , ceau ... era cat pe ce sa te sun ... noroc cu actualizarea servicilor ... consumam minutele degeaba 😂😂😂

• Like 2
Postat
Acum 9 minute, Lucas0 a spus:

Fetelor, de ce a-ti scos ON si FK?

Si care ar fi pretul daca un baiat ar vrea o partida de iubire pasionala si romantica cu amandoua deodata?

Pentru ca anumite persoane nu inteleg cuvântul COMPATIBILITATE …si ca sa nu mai existe probleme 🤷🏼‍♀️ L-am scos !! ☺️ 
   Si pentru o ora cu amândouă este 700 😘

• Trist 1
Postat
6 minutes ago, catalina666 said:

Pentru ca anumite persoane nu inteleg cuvântul COMPATIBILITATE …si ca sa nu mai existe probleme 🤷🏼‍♀️ L-am scos !! ☺️ 

doar tu ai scos ON si FK din oferta sau si colega ta , Lora ? pe topicul ei nu ai modificat nimic 

Postat
7 minutes ago, catalina666 said:

Ce par fain are fata blonda=}}. Nu stiu cine e fata blonda. Pare faina.

Aha, dar daca la fata locului exista o oarecare compatibilitate, se face ON si FK?

Cred ca o sa pierdeti ceva datorita faptului ca ati scos ON si FK.

Inteleg ca poate va e cumva sa faceti ON si FK cu orice gras si libidinos care poate sa bata la usa la voi, insa nu ar fi ok sa restrictionati pentru toti bāietii (ca mai sunt bāieti faini)

Analul e extra fata de cei 700 Roni?

Si fac ambele gagicute anal?

• Minus 1
Postat
8 minutes ago, fciuca said:

doar tu ai scos ON si FK din oferta sau si colega ta , Lora ? pe topicul ei nu ai modificat nimic 

Dar cum o cheama pe fata blonda?

Pare misto la corp, fundulet si par=}

• Like 1
  • Minus 1
Postat
2 minutes ago, Lucas0 said:

Dar cum o cheama pe fata blonda?

Pare misto la corp, fundulet si par=}

cea blonda e Catalina , cea bruneta e Lora 

Postat
Acum 9 minute, Lucas0 a spus:

Ce par fain are fata blonda=}}. Nu stiu cine e fata blonda. Pare faina.

Aha, dar daca la fata locului exista o oarecare compatibilitate, se face ON si FK?

Cred ca o sa pierdeti ceva datorita faptului ca ati scos ON si FK.

Inteleg ca poate va e cumva sa faceti ON si FK cu orice gras si libidinos care poate sa bata la usa la voi, insa nu ar fi ok sa restrictionati pentru toti bāietii (ca mai sunt bāieti faini)

Analul e extra fata de cei 700 Roni?

Si fac ambele gagicute anal?

Eu sunt fata cu parul blond ☺️Da facem amândouă anal (depinde de marime ) si da este extra analul , si daca este compatibilitate se face on si fk 😘

Postat
Acum 30 minute, fciuca a spus:

Lora are serviciile ei si eu pe ale mele ☺️ 

Postat
Acum 46 minute, povestitorul a spus:

Hei , ceau ... era cat pe ce sa te sun ... noroc cu actualizarea servicilor ... consumam minutele degeaba 😂😂😂

Îl lăsăm doar pe cozonac să meargă cred că e singurul care o va vizita sigur,,,😁

• Haha 3
Postat
Acum 4 minute, costy7 a spus:

Îl lăsăm doar pe cozonac să meargă cred că e singurul care o va vizita sigur,,,😁

Da ... ca numai el este de vina ... 2, 3 cuvinte frumoase si fata isi schimba radical servicile ... pff ... o sa il tin minte 😂😂😂

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 11 minute, povestitorul a spus:

Da ... ca numai el este de vina ... 2, 3 cuvinte frumoase si fata isi schimba radical servicile ... pff ... o sa il tin minte 😂😂😂

Eu schimb serviciile dupa clienti nu dupa vorbele de pe forum ☺️ Nu fac teoria chibritului cu toti clienții ce inseamna COMPATIBILITATE !!  O seara făina 

Postat
Acum 15 minute, povestitorul a spus:

Eu când aud cuvântul compatibilitate nici nu mă mai obosesc sa citesc mai departe asta pt cei care știu să citeasca printre randuri

• Like 2
Postat
Acum 11 minute, catalina666 a spus:

Eu schimb serviciile dupa clienti nu dupa vorbele de pe forum ☺️ Nu fac teoria chibritului cu toti clienții ce inseamna COMPATIBILITATE !!  O seara făina 

Si ma rog ... noi astia dupa forum ... nu tot potentiali clienti suntem 😂😂

Sa fi iubita ...🙃🙃

Postat
Acum 8 minute, povestitorul a spus:

Si ma rog ... noi astia dupa forum ... nu tot potentiali clienti suntem 😂😂

Sa fi iubita ...🙃🙃

Eu vorbesc de persoanele are au venit pana acum la mine !! Nu de pe forum care doar stati si comentați si va dați cu parerea doar sa fie ☺️ O seara frumoasa iti doresc 😘

Postat
Acum 10 minute, catalina666 a spus:

Eu vorbesc de persoanele are au venit pana acum la mine !! Nu de pe forum care doar stati si comentați si va dați cu parerea doar sa fie ☺️ O seara frumoasa iti doresc 😘

Mai... nu este bine sa pici in capcana ... cat despre mine pot spune ca de obicei dupa acest mic preludiu pe forum chiar vizitez acea fata ... o sa iti rasfoiesc cele 12 pagini si daca gasesec o recenzie de la un user de incredere ( pe care il consider eu ) ... cu sigiranta am sa te caut . 😉😉

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat

Cătălino... Eu am o slăbiciune pentru tine pentru că ești blondă și tare'n gură. Dar sunt de acord cu băieții, nu merge așa cum vrei tu!

PLM... Hai să plătim și noi în funcție de cum considerăm noi, ce zici? Nu o sugi cum trebuie, mai scădem din tarif... Nu ți-o tragi cum avem noi chef, mai scădem uMpicuț din preț... Merge?? 

1 hour ago, povestitorul said:

Dacă vrei poți să mă și înjuri (Dar NU de mamă!) că nu mă supăr.

Mie îmi place de ea, mi s-a pus pata grav pe ea... Uită-te și tu la poze 😍 Dar ai dreptate... Dacă citeam la alta fătucă pe topic ce a scris ea, recunosc că mă luau dracii. Așa... Mă abțin să comentez. Până ajung la ea. 

Oricum faza aia cu compatibilitatea... 😂 chiar pe topicul ăsta scrisesem

On 10/6/2020 at 5:16 PM, irriducibili said:

Nu prea merge vrăjeală asta cu în funcție de compatibilitate, cu toate că mulți o înghit.

PLM, combatibilitate cu tariful cerut este, nu?

Eu am încercat (ieri!) să ajung la ea... Aparent numerele noastre de telefon nu sunt compatibile 🤭

Dar sunt perseverent (în multe lucruri....chiar și în prostie), nu mă dau bătut așa ușor 😜

• Like 2
Postat
Acum 1 oră, Cozonac7 a spus:

Cătălino... Eu am o slăbiciune pentru tine pentru că ești blondă și tare'n gură. Dar sunt de acord cu băieții, nu merge așa cum vrei tu!

PLM... Hai să plătim și noi în funcție de cum considerăm noi, ce zici? Nu o sugi cum trebuie, mai scădem din tarif... Nu ți-o tragi cum avem noi chef, mai scădem uMpicuț din preț... Merge?? 

Dacă vrei poți să mă și înjuri (Dar NU de mamă!) că nu mă supăr.

Mie îmi place de ea, mi s-a pus pata grav pe ea... Uită-te și tu la poze 😍 Dar ai dreptate... Dacă citeam la alta fătucă pe topic ce a scris ea, recunosc că mă luau dracii. Așa... Mă abțin să comentez. Până ajung la ea. 

Oricum faza aia cu compatibilitatea... 😂 chiar pe topicul ăsta scrisesem

Eu am încercat (ieri!) să ajung la ea... Aparent numerele noastre de telefon nu sunt compatibile 🤭

Dar sunt perseverent (în multe lucruri....chiar și în prostie), nu mă dau bătut așa ușor 😜

Hai ca mi a trecit supararea pe tine ...

Am citif vreo 6 pagini ...au fost deajuns sa imi formez o parere  ....am gasit doar circ ... din punctul meu de vedere as adauga o la De Evitat ( cel purin pe lista mea) ...

Restul e cancan ... o sa imi fac provizi de pop corn si bere ... si raman la statutul de nepotential client 😂😂😂....

• Like 2
  • Haha 1
Postat
Acum 3 ore, povestitorul a spus:

Mai... nu este bine sa pici in capcana ... cat despre mine pot spune ca de obicei dupa acest mic preludiu pe forum chiar vizitez acea fata ... o sa iti rasfoiesc cele 12 pagini si daca gasesec o recenzie de la un user de incredere ( pe care il consider eu ) ... cu sigiranta am sa te caut . 😉😉

este alegere fiecăruia ☺️ Noapte buna !! 

Postat
1 oră în urmă, catalina666 a spus:

Alegerea fiecăruia 😘* Noapte buna !! 

10A97647-7288-4B46-BE39-D5954811ED81.jpeg

După poza asta,numai poate dormi juniorul😏

Postat
Acum 13 minute, benyruben a spus:

După poza asta,numai poate dormi juniorul😏

🤣🤣🤣ii uram noapte buna !! 😘

• Trist 1

Postat
Acum 15 ore, catalina666 a spus:

…si ca sa nu mai existe probleme 🤷🏼‍♀️ L-am scos !! ☺️  

Off..  si chiar zilele astea ma gandeam sa merg in zona Lipovei 🙂  am doar amintiri frumoase acolo..

Poate primeam si eu un 'cadou' 😂   

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...