L1viu Reputație: 677 Postat Noiembrie 14, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 14, 2024 Dacă cautai după numărul de telefon pe google, ghici ce? Mai are și alte topic-uri deschise, e veche pe la noi...și nu, numai 👍 Concluzie: nu ne-ai "oferit" nici nimic nou ..nici mură-n gură 🫣😉, mai baga o fisă ..dar apreciem efortul și o zic fără niciun mijto...👍
robyroby77 Reputație: 275 Postat Noiembrie 14, 2024 Postat Noiembrie 14, 2024 cam bate vântul pe la ea din ce se aude aș zice recenzia mult binevenită să îi ridice cota de piață 😂 peste media adevărat totuși departe de notele alea cam umflate așa ca idee 😂 1
lacoridor2 Reputație: 50 Postat Noiembrie 14, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 14, 2024 hai ma , pe tine te-a primit o oră ? ca pe mine nu m a primit ca nu mă cunoaște păcat ca nu pot să postez un screenshot cu conversația de pe wapp. Până nu am făcut-o fomista nu mi-a dat block
luci1972 Reputație: 84 Postat Noiembrie 15, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 15, 2024 Acum 16 ore, trebuci80 a spus: Mulțumim! Spune ne și cât a retras de pe card!👍 Tariful e 150 cu 300
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2024 Postat Noiembrie 15, 2024 am vizitat-o și eu când avea locația la Baia Comunală și ulterior la blocurile Bega pe Coșbuc ok fata dar destul de rece prea profesională parcă cred că am nimerit și între două programări din agenda ei scurtă și părea cam nerăbdătoare să își facă loc la favoriți e adevărat și-a dat interesul să mă termine dar imediat a și preluat apelul cu următorul care deja aștepta jos tot 150 am cotizat și atunci n-am mai insistat întradevar se aude că sau cam rărit clienții în ultima vreme probabil cu recenziile astea se mai ridică
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum