Sari la conținut

+40 720 808 271 Alina dristor am revenit

Postări Recomandate

• Oras:Lisabona
  • Oras:Lisabona
Postat

Colegul nimeni nu si a luat bataie.A vrut sa l ia la bataie dar nu s a intamplat nicio bataie.A vrut sa l arunce si pe balcon.Batausul se numeste Se numeste Silviu dumitrescu Madalin.Iar legat de politie intrebati fata respectiva.Cu ce minciuni ma incurc?sau esti vreun jeg care e pus de alina pe aici?

Da da sunt pus de altii... Pentru linistea ta pe prof nu il cheama asa, te contrazici singura, mergi la politie, aici nu rezolvi nimic. Muie la pesti!

• Like 10
  • Minus 4
Postat

A fost abandonata de loverboy, de asta denigreaza si e credula ca o virgina.

De unde stii tu baiate draga ca a fost abandonata de loverboy?:))) ai probe cum are si fata respectiva?

Postat

Da da sunt pus de altii... Pentru linistea ta pe prof nu il cheama asa, te contrazici singura, mergi la politie, aici nu rezolvi nimic. Muie la pesti!

De unde stii tu ca nu il cheama asa?Daca esti pus de altii vad ca le iei apararea ca nu i cheama asa.Ai dovezi ca il cheama altfel?

• Oras:Bucuresti
Postat

Cât de retardata poți sa fi georee77-Elena= Blonda Costin Georgian mori de ciuda ca te-a dat afara si acm aberezi grav nici nu sti ce vorbesti si despre cine😆😆😆

Postat

Cât de retardata poți sa fi georee77-Elena= Blonda Costin Georgian mori de ciuda ca te-a dat afara si acm aberezi grav nici nu sti ce vorbesti si despre cine😆😆😆

Ca sa va dati seama.Amalia6969 este titulara aceluo cont'blonda costin georgian'.Ea singura vorbeste desprea ea insusi ca a fost data afara si etc?cum e posbil???Nu se vede ca e cineva pe contul ei?Alina dristor vezi ca vorbesti singura pe contul care il dirijezi tu.Dar esti o sonata si alcoolista

Postat

Pisic nu stergi topicul asta? Ca e dezastru ce e aici...

A inceput pestoaica sa aibe alte conturi?lasa sa va vada lumea ca sunteti jegosi si racolati femei si le furati banii

Postat

Ati vazut o pe alina dristor?cine si a dat intalnire cu ea pe sex pe bani o o stiti dupa fb.Ea e alina dristor o bolnava si o grasa si o urata.vedeti cat e de urata si hoata?e o sonata

Postat

Ati vazut o pe alina dristor?cine si a dat intalnire cu ea pe sex pe bani o o stiti dupa fb.Ea e alina dristor o bolnava si o grasa si o urata.vedeti cat e de urata si hoata?e o sonata

Nu o sa ajungi niciodată tu strambo ca Alina
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

ce ai facut burj al kakao .nu esti bun de combinații @

Ce combinații boss? ai greșit persoana, mă rog gagica asta, dar e bine că vă place circul și păinea, așa e românul, să profite de suferința unei persoane. Cu siguranță m-am dus la acel individ care e de 3 ori mai mic decât mine, m-am recomandat că sunt "el profesoare" de pe forum și de asta era să fiu azvârlit de la balcon,lol  :no2  

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Ce combinații boss? ai greșit persoana, mă rog gagica asta, dar e bine că vă place circul și păinea, așa e românul, să profite de suferința unei persoane. Cu siguranță m-am dus la acel individ care e de 3 ori mai mic decât mine, m-am recomandat că sunt "el profesoare" de pe forum și de asta era să fiu azvârlit de la balcon,lol  :no2

Aberații georee77 e nebuna retardata dati Raport ca e bonlava femeia
Postat

Ce combinații boss? ai greșit persoana, mă rog gagica asta, dar e bine că vă place circul și păinea, așa e românul, să profite de suferința unei persoane. Cu siguranță m-am dus la acel individ care e de 3 ori mai mic decât mine, m-am recomandat că sunt "el profesoare" de pe forum și de asta era să fiu azvârlit de la balcon,lol :no2

El profesore ai uitat cand erai cat pe ce sa fii aruncat la de la balcon?:)) era cat pe ce sa ti o iei rau
Postat

Cer sa se faca o expertiza medicala Alinei sa vada ca e nebuna ca s ao interneze la nebuni ca a vrut sa isi vanda copilul cum l a nascut pt ca suferea dupa pularaul madalin

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Cu siguranță m-am dus la acel individ care e de 3 ori mai mic decât mine, m-am recomandat că sunt "el profesoare" de pe forum și de asta era să fiu azvârlit de la balcon,lol  :no2

Pai dacă nu-l cunosti de unde ai dedus ca este de 3 ori mai mic decât tine?
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

Cer sa se faca o expertiza medicala Alinei sa vada ca e nebuna ca s ao interneze la nebuni ca a vrut sa isi vanda copilul cum l a nascut pt ca suferea dupa p4ularaul madalin

Postat

Pai dacă nu-l cunosti de unde ai dedus ca este de 3 ori mai mic decât tine?

Bv boss.Vezi cum se dau singuri de gol?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...