stefan717 Reputație: 690 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Lisabona Oras:Lisabona Postat Octombrie 1, 2020 Colegul nimeni nu si a luat bataie.A vrut sa l ia la bataie dar nu s a intamplat nicio bataie.A vrut sa l arunce si pe balcon.Batausul se numeste Se numeste Silviu dumitrescu Madalin.Iar legat de politie intrebati fata respectiva.Cu ce minciuni ma incurc?sau esti vreun jeg care e pus de alina pe aici?Da da sunt pus de altii... Pentru linistea ta pe prof nu il cheama asa, te contrazici singura, mergi la politie, aici nu rezolvi nimic. Muie la pesti! 10 4
georee77 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2020 Autor Postat Octombrie 1, 2020 A fost abandonata de loverboy, de asta denigreaza si e credula ca o virgina.De unde stii tu baiate draga ca a fost abandonata de loverboy?:))) ai probe cum are si fata respectiva?
georee77 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2020 Autor Postat Octombrie 1, 2020 Da da sunt pus de altii... Pentru linistea ta pe prof nu il cheama asa, te contrazici singura, mergi la politie, aici nu rezolvi nimic. Muie la pesti!De unde stii tu ca nu il cheama asa?Daca esti pus de altii vad ca le iei apararea ca nu i cheama asa.Ai dovezi ca il cheama altfel?
amalia6969 Reputație: 6 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2020 Cât de retardata poți sa fi georee77-Elena= Blonda Costin Georgian mori de ciuda ca te-a dat afara si acm aberezi grav nici nu sti ce vorbesti si despre cine😆😆😆
georee77 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2020 Autor Postat Octombrie 1, 2020 Cât de retardata poți sa fi georee77-Elena= Blonda Costin Georgian mori de ciuda ca te-a dat afara si acm aberezi grav nici nu sti ce vorbesti si despre cine😆😆😆Ca sa va dati seama.Amalia6969 este titulara aceluo cont'blonda costin georgian'.Ea singura vorbeste desprea ea insusi ca a fost data afara si etc?cum e posbil???Nu se vede ca e cineva pe contul ei?Alina dristor vezi ca vorbesti singura pe contul care il dirijezi tu.Dar esti o sonata si alcoolista
alexshenk31 Reputație: 678 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2020 Pisic nu stergi topicul asta? Ca e dezastru ce e aici...
amalia6969 Reputație: 6 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2020 Asta zic eu de ieri sa il stearga ca e fals
georee77 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2020 Autor Postat Octombrie 1, 2020 Pisic nu stergi topicul asta? Ca e dezastru ce e aici...A inceput pestoaica sa aibe alte conturi?lasa sa va vada lumea ca sunteti jegosi si racolati femei si le furati banii
amalia6969 Reputație: 6 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2020 Doamne cat de proasta te-a facut mama ta
georee77 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2020 Autor Postat Octombrie 1, 2020 Doamne cat de proasta te-a facut mama taAmalia cu cine vb
amalia6969 Reputație: 6 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2020 Cu tine purcelus
mangliu Reputație: 58 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 1, 2020 Cu tine purcelusgeoree77 e femeie
amalia6969 Reputație: 6 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2020 Da
georee77 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2020 Autor Postat Octombrie 1, 2020 Ati vazut o pe alina dristor?cine si a dat intalnire cu ea pe sex pe bani o o stiti dupa fb.Ea e alina dristor o bolnava si o grasa si o urata.vedeti cat e de urata si hoata?e o sonata
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 1, 2020 Ia zi-ne @boy4you, cum stă treaba? 1 2
cicione Reputație: -1 Postat Octombrie 1, 2020 Postat Octombrie 1, 2020 interesant :laugh2 :laughtace ai facut burj al kakao .nu esti bun de combinații @
amalia6969 Reputație: 6 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2020 Ati vazut o pe alina dristor?cine si a dat intalnire cu ea pe sex pe bani o o stiti dupa fb.Ea e alina dristor o bolnava si o grasa si o urata.vedeti cat e de urata si hoata?e o sonata Nu o sa ajungi niciodată tu strambo ca Alina
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61070 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Octombrie 1, 2020 ce ai facut burj al kakao .nu esti bun de combinații @Ce combinații boss? ai greșit persoana, mă rog gagica asta, dar e bine că vă place circul și păinea, așa e românul, să profite de suferința unei persoane. Cu siguranță m-am dus la acel individ care e de 3 ori mai mic decât mine, m-am recomandat că sunt "el profesoare" de pe forum și de asta era să fiu azvârlit de la balcon,lol :no2 5 1
amalia6969 Reputație: 6 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2020 Ce combinații boss? ai greșit persoana, mă rog gagica asta, dar e bine că vă place circul și păinea, așa e românul, să profite de suferința unei persoane. Cu siguranță m-am dus la acel individ care e de 3 ori mai mic decât mine, m-am recomandat că sunt "el profesoare" de pe forum și de asta era să fiu azvârlit de la balcon,lol :no2 Aberații georee77 e nebuna retardata dati Raport ca e bonlava femeia
georee77 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2020 Autor Postat Octombrie 1, 2020 Ce combinații boss? ai greșit persoana, mă rog gagica asta, dar e bine că vă place circul și păinea, așa e românul, să profite de suferința unei persoane. Cu siguranță m-am dus la acel individ care e de 3 ori mai mic decât mine, m-am recomandat că sunt "el profesoare" de pe forum și de asta era să fiu azvârlit de la balcon,lol :no2El profesore ai uitat cand erai cat pe ce sa fii aruncat la de la balcon?:)) era cat pe ce sa ti o iei rau
georee77 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2020 Autor Postat Octombrie 1, 2020 Cer sa se faca o expertiza medicala Alinei sa vada ca e nebuna ca s ao interneze la nebuni ca a vrut sa isi vanda copilul cum l a nascut pt ca suferea dupa pularaul madalin
bic.c Reputație: -1560 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 1, 2020 Cu siguranță m-am dus la acel individ care e de 3 ori mai mic decât mine, m-am recomandat că sunt "el profesoare" de pe forum și de asta era să fiu azvârlit de la balcon,lol :no2 Pai dacă nu-l cunosti de unde ai dedus ca este de 3 ori mai mic decât tine? 1 2
amalia6969 Reputație: 6 Postat Octombrie 1, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2020 Cer sa se faca o expertiza medicala Alinei sa vada ca e nebuna ca s ao interneze la nebuni ca a vrut sa isi vanda copilul cum l a nascut pt ca suferea dupa p4ularaul madalin
cicione Reputație: -1 Postat Octombrie 1, 2020 Postat Octombrie 1, 2020 Ce combinații boss? :no2 Rover, n ai...te au lucrat si fetele!E grele .așa-i
georee77 Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2020 Autor Postat Octombrie 1, 2020 Pai dacă nu-l cunosti de unde ai dedus ca este de 3 ori mai mic decât tine?Bv boss.Vezi cum se dau singuri de gol?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum