Vizitator yoyo14 Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2020 Partajează Postat Decembrie 29, 2020 Acum 3 ore, anacuplu a spus: Bai cacat bolnav ! Nesimtitul dracului !Ai bagat tu capul in pula sau ai supt lindicul , sa mirosi basinile noastre ? Ai mirosit tu ca suntem nespalati de la o cafea ? Inceteaza cu nesimtirile astea nefondate ! Poti face recenzii la profilele cu care ai ajuns la pat ! Jigodie nesimtita ! Atentie la Limbaj!! Link spre comentariu
mihaimessenger Reputație: 138 Postat Decembrie 30, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 30, 2020 20 hours ago, yoyo14 said: Atentie la Limbaj!! Lasa limbajul. Asa sunt ei...niste nespalati nesimtiti. Vin cu minciuni ca ei au "clienti"...dar nici macar o recenzie. Tin sa le aduc aminte ca am fost la ei si am plecat din cauza lor, nu am fost refuzat. La lindic nu am ajuns, m-a oprit altceva, iar la pula lui...sa ii aduc aminte ca el e cel caruia ii plac baietii??? Link spre comentariu
anacuplu Reputație: 11 Postat Decembrie 30, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Acum 20 ore, yoyo14 a spus: Atentie la Limbaj!! Rugam ! Daca nu exista posibilitatea sa se astupe gura acestui nesimtit , care este doar un frustrat refuzat , care nu face decat sa murdareasca imaginea noastra , ca oameni prin cuvinte jignitoare si neadevarate . Un rahat cu care am baut doar o cafea acum ceva ani in urma , numit mihaimessenger, sa se stearga contul nostru precum si anuntul ! Ajunge ! Sigur am postat unde nu trebuie si sugur nu are legatura cu swing sau threesone ! Link spre comentariu
anacuplu Reputație: 11 Postat Decembrie 30, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Acum 6 minute, mihaimessenger a spus: Lasa limbajul. Asa sunt ei...niste nespalati nesimtiti. Vin cu minciuni ca ei au "clienti"...dar nici macar o recenzie. Tin sa le aduc aminte ca am fost la ei si am plecat din cauza lor, nu am fost refuzat. La lindic nu am ajuns, m-a oprit altceva, iar la pula lui...sa ii aduc aminte ca el e cel caruia ii plac baietii??? Acelasi cacanar ordinar ! Jeg ! Du-te dracu ! Mi-ai supt tu pula sa vezi ca-mi plac baietii ? Pe final ! Vad ca nimeni nu-l potoleste ! Sa-mi lingi sperma dupa cadavrul ma-ti ! Asta ca sa vezi cat de mult imi plac baietii , ca tine ! Link spre comentariu
mihaimessenger Reputație: 138 Postat Decembrie 30, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 30, 2020 2 hours ago, anacuplu said: Acelasi cacanar ordinar ! Jeg ! Du-te dracu ! Mi-ai supt tu pula sa vezi ca-mi plac baietii ? Pe final ! Vad ca nimeni nu-l potoleste ! Sa-mi lingi sperma dupa cadavrul ma-ti ! Asta ca sa vezi cat de mult imi plac baietii , ca tine ! Mare zmeu esti ascuns dupa tastatura. Nu uita ca ne cunoastem, poate o sa ne vedem pe strada. O sa te opresc sa imi repeti asta in fata. Atunci o sa vedem cum se termina. Link spre comentariu
anacuplu Reputație: 11 Postat Decembrie 30, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Chiar acum, mihaimessenger a spus: Mare zmeu esti ascuns dupa tastatura. Nu uita ca ne cunoastem, poate o sa ne vedem pe strada. O sa te opresc sa imi repeti asta in fata. Atunci o sa vedem cum se termina. Rahat bolnav ! Te astept sa ne intanlim face to face , sa vezi cum musc din tine ..si cat de mult imi plac baietii ! Fututi mortii ma-ti de porc agricol ce esti ! Ajunge ! Hai face to face sa o rezolvam definitiv ! Atept sa bag pumnul in tine si sa deschid mana ! Suna-ma cu numar , sa stabilim cand limpezim acest rahat pe care l-ai inceput ! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114285 Postat Decembrie 30, 2020 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Decembrie 30, 2020 continuam cu recenziile Link spre comentariu
anacuplu Reputație: 11 Postat Decembrie 30, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Acum 1 minut, pisicuts a spus: continuam cu recenziile Motanel ! Acest om nu a facut o recenzie , doar o impresie de la o cafea ! Ok , o respectam precum si el trebuie sa respecte ca l-am refuzat ! Ok ! Refuz la refuz ! Si-e spus punctul de vedere , ok ! Dar ajunge ! Deja daca analizezi este un conflict si o fobie din partea lui ! Nu este necesar sa fim placuti de toata lumea , precum nici noi nu placem pe toata lumea ! Te rugam stopeaza acest om pe pagina noastra sau blokeza-ne pe noi si e ok ! Multumim ! Link spre comentariu
mihaimessenger Reputație: 138 Postat Decembrie 30, 2020 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 30, 2020 19 minutes ago, anacuplu said: Rahat bolnav ! Te astept sa ne intanlim face to face , sa vezi cum musc din tine ..si cat de mult imi plac baietii ! Fututi mortii ma-ti de porc agricol ce esti ! Ajunge ! Hai face to face sa o rezolvam definitiv ! Atept sa bag pumnul in tine si sa deschid mana ! Suna-ma cu numar , sa stabilim cand limpezim acest rahat pe care l-ai inceput ! Probabilitatea sa ne vedem e destul de mare avand in vedere faptul ca tot pe Frunzei, ca si voi, locuiesc. Se pare ca din anturajul meu sunt si colegi de serviciu de-ai vostri, au ras copios cand au vazut pozele cu voi. Sa musti din mine? Tu ma, limbric ofilit? Link spre comentariu
anacuplu Reputație: 11 Postat Decembrie 30, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Chiar acum, mihaimessenger a spus: Probabilitatea sa ne vedem e destul de mare avand in vedere faptul ca tot pe Frunzei, ca si voi, locuiesc. Se pare ca din anturajul meu sunt si colegi de serviciu de-ai vostri, au ras copios cand au vazut pozele cu voi. Sa musti din mine? Tu ma, limbric ofilit? Posibilitate da ! De ce nu grabim lucrurile ? Suna-ma sa o dam pe bune si sa stabilim unde si cum ! Te tine ? Las-o cu celegii ca nu tine ! Ma fut si pe ei si pe tine ! Lucram la firme separate ! Astept sa-mi razi in fata ! La limbricul asta ! Suna si hai la treaba !Te tine ? Link spre comentariu
altrix Reputație: 42 Postat Decembrie 30, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Se pare ca am deschis cutia pandorei... chiar imi cer scuze. Sincer nu ma mandresc cu nici unul dintre voi. Mi-ar placea sa lasam injuriile deoparte. Cred ca fiecare si-a spus punctul de vedere care cu siguranta toti care au citit topicul il cunosc. Haide-ti sa ramanem la esenta acestui forum, cat despre futut mie unul mi-a pierit putin cheful dar inca ramane o optiune pentru ca imi doresc un 3some si inca nu am avut ocazia... Multumesc de intelegere! Link spre comentariu
anacuplu Reputație: 11 Postat Decembrie 30, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Acum 1 minut, altrix a spus: Se pare ca am deschis cutia pandorei... chiar imi cer scuze. Sincer nu ma mandresc cu nici unul dintre voi. Mi-ar placea sa lasam injuriile deoparte. Cred ca fiecare si-a spus punctul de vedere care cu siguranta toti care au citit topicul il cunosc. Haide-ti sa ramanem la esenta acestui forum, cat despre futut mie unul mi-a pierit putin cheful dar inca ramane o optiune pentru ca imi doresc un 3some si inca nu am avut ocazia... Multumesc de intelegere! Am cerut ca dupa ce un profil si-a spus un punct de verede , apoi sa inceteze ! Ok nu ne placem , el cu noi si noi cu el ! Dar acest om frustrat nu stie sa se opreasca ! A tot continuat cu invalidare si multe lucruri neadevarate ! Este doar o fantoma cu care posibil l-am invitat acum 2 ani acasa ! Am stat 20-30 minute la povesti apoi a plecat ! Astept in orice clipa sa ma intanlesc cu el ! Ne-a provocat o mare scarba si ura ! Vreau sa aibe puterea sa ne vedem face to face ! Sunt omul cel mai bun , dar cand un rahat ma provoaca , marg pana la capat ! Te vreau mihaimessenger ! Link spre comentariu
anacuplu Reputație: 11 Postat Decembrie 30, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Acum 19 minute, altrix a spus: Se pare ca am deschis cutia pandorei... chiar imi cer scuze. Sincer nu ma mandresc cu nici unul dintre voi. Mi-ar placea sa lasam injuriile deoparte. Cred ca fiecare si-a spus punctul de vedere care cu siguranta toti care au citit topicul il cunosc. Haide-ti sa ramanem la esenta acestui forum, cat despre futut mie unul mi-a pierit putin cheful dar inca ramane o optiune pentru ca imi doresc un 3some si inca nu am avut ocazia... Multumesc de intelegere! Este normal ! Cum tie ti-a pierit cheful la fel si noua !Dar nu poti ramane imun la un om care nu are nimic de a face cu viata ! Dar cu alte aspecte ! Link spre comentariu
anacuplu Reputație: 11 Postat Decembrie 30, 2020 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Momentan oprim activitatea pe acest cont ! Daca v-om avea puterea sa revenim va anuntam ! Sarbatori Fericite ! Link spre comentariu
altrix Reputație: 42 Postat Mai 22, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 22, 2021 Mai stie cineva ceva se ei? Am tot incercat sa sun dar tel inchis si nici whatsapp. Posibil sa fi schimbat nr de tel? Link spre comentariu
mihaimessenger Reputație: 138 Postat Mai 23, 2021 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 23, 2021 On 5/22/2021 at 3:45 PM, altrix said: Mai stie cineva ceva se ei? Am tot incercat sa sun dar tel inchis si nici whatsapp. Posibil sa fi schimbat nr de tel? Ii gasesti pe alt site, placere.ro . Iubire22 sau ceva de genul au id. Dar nu iti recomand. Ea batrana, scunda si grasa, el batran, chel si schilod. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum