Sari la conținut

0767323075 Matura, 33 de ani Piata Romana.

Postări Recomandate

Postat

Un SFAT de la  INSPECTORXXX....Cand auziti de  bld Dacia nr 55 si 45...in special 55 dar si 45 :))))))  sa fugiti...NOSS !!! 

Vizitat de N  ori nimic ok...si ieri am vb cu una la tel....o ciorică handicapata....nimic special, numai epave!!! 

Am vizitat tot ce inseamna bld dacia, romana, magheru, balcescu, amzei, intercontinental, victoriei, universitate! Horror!!

Postat

Acum o luna, o luna jum am fost pe bld Dacia 55....o bruneta 30 si de ani ...plm,  ok la tel,  m am putut intelege cu ea, am discutat ceva la tel si cand am ajuns....HORROR!! m a bgt intr o  camera intunecata, cu o lampa de veghe....se vedea f f putin, vine ma i a in brate...vai iubitu..bla bla  CAT STAI ? DA MI BANII !!!! :)) I am zis ca nu mi place si vreau sa plec!!! S a  transformat la 360° :)))))  in secunda 2 eram  afara pe hol..... 

Bgm toata pula in cuibu lor de zdrente....epave...tomberoane de provincie venite in Buc sa faca pizda mare pe urma prostilor !!!!!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
  La 03.06.2021 la 21:46, inspectorxxx a spus:

Acum o luna, o luna jum am fost pe bld Dacia 55....o bruneta 30 si de ani ...plm,  ok la tel,  m am putut intelege cu ea, am discutat ceva la tel si cand am ajuns....HORROR!! m a bgt intr o  camera intunecata, cu o lampa de veghe....se vedea f f putin, vine ma i a in brate...vai iubitu..bla bla  CAT STAI ? DA MI BANII !!!! :)) I am zis ca nu mi place si vreau sa plec!!! S a  transformat la 360° :)))))  in secunda 2 eram  afara pe hol..... 

Bgm toata pula in cuibu lor de zdrente....epave...tomberoane de provincie venite in Buc sa faca pizda mare pe urma prostilor !!!!!

Extinde  

Da, am fost și eu. Intra adevăr e naspa. Am zis că dacă tot am ajuns i am dat o muie cu balon și am am plecat. Nu mai calc pe acolo.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...