zepelinul Reputație: 46 Postat Octombrie 2, 2020 Postat Octombrie 2, 2020 Home-Prestari servicii-Servicii diverse înapoi la listă| anunțul anterior / anunțul următor 60 LeiBruneta fainaBruneta faina Matura, 33 de ani - anuntul.ro - m0DdR8FOTO (3)Bucuresti, ieri, 13:56Urcă primul în listă3.685 viziteDescriere anunt Bruneta fainaMatura, 33 de ani, ofer masaj de relaxare, body si erotic domnilor cu bun simt. Piata Romana.
Membru Premium elprofesoare Reputație: 61896 Postat Octombrie 2, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Octombrie 2, 2020 https://www.anuntul.ro/anunt-bruneta-faina-m0DdR8#vDrV1Z 6
mathis27 Reputație: 1227 Postat Octombrie 5, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 5, 2020 ???? 1
valentin.ari Reputație: 160 Postat Iunie 3, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2021 Nimic despre ea? Am sunat eu zice că ar locație pe bd. Dacia Nr 55.
inspectorxxx Reputație: 238 Postat Iunie 3, 2021 Postat Iunie 3, 2021 Un SFAT de la INSPECTORXXX....Cand auziti de bld Dacia nr 55 si 45...in special 55 dar si 45 :)))))) sa fugiti...NOSS !!! Vizitat de N ori nimic ok...si ieri am vb cu una la tel....o ciorică handicapata....nimic special, numai epave!!! Am vizitat tot ce inseamna bld dacia, romana, magheru, balcescu, amzei, intercontinental, victoriei, universitate! Horror!!
inspectorxxx Reputație: 238 Postat Iunie 3, 2021 Postat Iunie 3, 2021 Acum o luna, o luna jum am fost pe bld Dacia 55....o bruneta 30 si de ani ...plm, ok la tel, m am putut intelege cu ea, am discutat ceva la tel si cand am ajuns....HORROR!! m a bgt intr o camera intunecata, cu o lampa de veghe....se vedea f f putin, vine ma i a in brate...vai iubitu..bla bla CAT STAI ? DA MI BANII !!!! :)) I am zis ca nu mi place si vreau sa plec!!! S a transformat la 360° :))))) in secunda 2 eram afara pe hol..... Bgm toata pula in cuibu lor de zdrente....epave...tomberoane de provincie venite in Buc sa faca pizda mare pe urma prostilor !!!!!
valentin.ari Reputație: 160 Postat Iunie 4, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2021 La 03.06.2021 la 21:46, inspectorxxx a spus: Acum o luna, o luna jum am fost pe bld Dacia 55....o bruneta 30 si de ani ...plm, ok la tel, m am putut intelege cu ea, am discutat ceva la tel si cand am ajuns....HORROR!! m a bgt intr o camera intunecata, cu o lampa de veghe....se vedea f f putin, vine ma i a in brate...vai iubitu..bla bla CAT STAI ? DA MI BANII !!!! :)) I am zis ca nu mi place si vreau sa plec!!! S a transformat la 360° :))))) in secunda 2 eram afara pe hol..... Bgm toata pula in cuibu lor de zdrente....epave...tomberoane de provincie venite in Buc sa faca pizda mare pe urma prostilor !!!!! Extinde Da, am fost și eu. Intra adevăr e naspa. Am zis că dacă tot am ajuns i am dat o muie cu balon și am am plecat. Nu mai calc pe acolo.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum