Sari la conținut

valentin.ari

Serious Contributor
  • Număr conținut

    331
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de valentin.ari

  1. Ba da mă draq, maxim 8 min rezista un client?😄😄😄
  2. La preturile stea sa te fută câinii😁💰😁💰💸🤣🤣🤣
  3. Ce faci in Germania? Te duci la cules de sparanghel?😁😁😁😁
  4. Am fost de mai multe ori la Sonia, in ultimul timp nu am mai ajuns din cauza programului că nu ne corelam, ea lucrând seara. Niciodată nu am avut problemele descrise mai sus. Igiena este impecabila, in casa curățenie ireproșabilă. Vzv de atitudinea ei este o fata super. Stai cu ea de vorbă, ai ce vorbi cu ea. Cred că uneori am stat și câte o ora la vorbă și țigară. Este o prezență plăcută care te face sa te simți bine. Te pup 😘 Sonia și La multi ani.
  5. E un bulangiu in spatele anunțului, am vorbit prin mesaje. Vrea să facă și el 35 ron de la fraieri. Ce draq le da în gând la unii .
  6. https://www.anuntul.ro/anunt-titan-metrou-masaj-total-zMPPLm. Zice că face total la 100. La telefon pare amabila. Știe cineve ceva de ea?
  7. Am văzut că a băgat și CIM in meniu.
  8. Cine crezi că mai vine la tine? Vine omul la tine iar tu stai pe telefon și asculți muzică, nici nu bagi clientul in seama. Atitudine 0 barat. Apoi te apuci de un oral , in care stai îmbrăcată la normal spui că ești obosita, nu vrei capra, nu vrei tu deasupra că spui că ești obosita. Daca nu mai vrei meseria asta eu zic sa te lași de ea și să nu mai cauți scuze cu oboseala, ba că ai alt job. Cei care venim la tine plătim un serviciu nu ne interesează că ai tu alt job.
  9. Am vb cu ea. Locație vzv de Spiru Haret. 150 finalizarea.
  10. Eu am vorbit cu ea pe publi. Mi a lăsat Nr ei și apoi am discutat pe WhatsApp. Spune că face asta din cauza că nu o fute soțul. A rămas să mă întâlnesc cu ea la parcare să vedem ce meserie știe.
  11. Doamna a revenit. Aceleași servicii de calitate. Doar că este cu vreo 10 kg mai slabă.
  12. Mai știe cineva ceva de Eva? Oare sa retras?
×
×
  • Creează nouă...