sangre Reputație: -988 Postat Octombrie 31, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Octombrie 31, 2013 TANARA, bruneta cu parul lung, ten alb, dulce foc te astept la mine sa te rasfat asa cum iti place tie, sex oral neprotejat si sex normal protejat (poate si anal) noua pe site, zona Militari, Cora, prog. 9-18, 31 Oct 09:32 0763.874.818 Bucuresti 50L 2 fete , cora lujerului , 23, respectiv 24 de ani , a vizitat cineva cuibuletul ? Poze reale , as incerca macar pt podoaba capilara a brunetei din poze.
aidan Reputație: 108 Postat Octombrie 31, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2013 Nu e asta?
aidan Reputație: 108 Postat Octombrie 31, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2013 Nu e asta? Nu, de fapt e asta, suspectata de herpes.
annonnimul Reputație: 10 Postat Noiembrie 9, 2013 Postat Noiembrie 9, 2013 Am fost eu si la roscata si la bruneta. Numarul de telefon de aici este al brunetei insa mai degraba as revenii la roscata(e mai frumoasa la fata).
Vizitator hartmann Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2013 Postat Noiembrie 19, 2013 care-i numarul roscatei?
terente.hotdefete Reputație: 159 Postat Noiembrie 20, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 20, 2013 Nu pot decat sa va spun: FUGITIIIIIIIIII Este Nadia de la Lujerului. Concluzia: bani aruncati. De la ea am invatat ca exprimarea "daca igiena permite" nu se refera doar la domni ci si la prestatoare. Mi-a zis: "Nu pot sa fac anal cu tine pentru ca igiena nu permite". Era vorba de igiena ei. Pe scurt: dinti praf (FK exclus), locatia de o mizerie de neimaginat atat camera cat si baia. CIM nici pe jumatate, dupa primul jet fuge la baie si incepe sa faca niste zgomote de parca isi da duhul. Este plina de calitati negative si cred ca o recenzie detaliata este de prisos. Deci urmati-mi sfatul de la inceput.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum