Sari la conținut

COVID-20 - valul 2

Postări Recomandate

Postat

Mulțumesc din suflet.

Mama s-a străduit să facă din mine o fire cominicativă.

Mă trimitea duminica la biserică, mă-nvăța să vorbesc frumos cu babele, îmi zicea să le spun glume şi niciodată, da' niciodată, nu mă lăsa să port hainele bune.

''Mamă, ia cămaşa aia mai ruptă, că altfel nu primeşti de pomană!''.

Bre, da' aveam un succes nebun.

Într-o zi scoteam cozonacii pă toată saptămâna.

• Like 1
Vizitator cocalar20
Reputație: 0
Postat

Nu ma primeste in spital nu au locuri pentru un nebun bolnav de covid.Tusesc am o tuse magareasca si dureri in piept zici va ma arde cu fier incins ,asta e senzatia.Nu am miros ,nu am gust ,pur si simplu pui sare pe limba si nu stii daca e sarata nu simti ,practic esti ca un nesimtit .Am capu greu simt ca am ceva ce nu mi apartine in corp ,am febra mare,ard am 39-4,39,-5.Noaptea ma invart in pat nu am somn ,respiratia e dim ce in ce mai grea .Nevasta imi da 2 pilule nurofen raceala si gripa la diferenta de 3 ceasuri.Noaptea transpir mult ,in timpul zilei curg apele dupa mine chiar daca e rece in camera .Cel mai naspa este că iti este si cald si ai frisoane dupa .Nu ai pofta de mancare si simti capul infundat.E o senzatie unica virusu asta

Pe bune exista virus eu nu credeam .Crede ti ca nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu in primele 3 nopti .Simti ca te sufoci nu ai cum sa respiri sa mi bag pula ,daca vrei sa respiri pe nas nu si cum pe gura nici atat pentru ca se blocheaza ceva acolo si nu primesti aier.Am uitat ai dureri in gat la amigdalite simti ca ai sarma ghimpata in gat ,si intr-e ochi sus in frunte simt o greutate ca ma apasa si durere surda.Asa sa -mi ajute Dumnezeu daca nu va spun adevaru.Eu am explicat in cuvintele mele ce simti cand esti POZITIV COVID

Lasa asta zi la ce curve ai fost sa stim si noi.
  • Telefon: Vedeta
  • Oras:Romania
Postat

Nasol, multă sănătate și baftă, să nu faci vreo formă nasoală.

Ma simt mai bine acum prima data am simtit doar durere de oase si incheieturi si te ustura pielea ,dupa senzatie de moleseala si stare de rau ,si instant mirosu si gustu dispar dupa imcepe distractia in prima zi nu e nasol nici a doua ,abia din a treia zi incepe raul si te tine trei zile .Durere groaznica in piept si faptul ca nu poti respira e tare rau .Am iesit la aier in curte .Am zis ca mor gata cu mine. Cand nu poti respira si iti vin doar șocuri mici de aier in plamani credeti -ma ca e mai bine sa mori .E un chin nu exagerez cand spun .Izolat cu nevasta la domiciliu copilita a fost la ai mei am avut noroc sa nu ma vada asa .Nu e de gluma cu virusu .Aveti grija de voi Dumnezeu sa ne fereasca de rau .
  • Minus 1
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
Postat

Nevasta imi da 2 pilule nurofen raceala si gripa la diferenta de 3 ceasuri.

Ea e bine?

• Like 2
Postat

Ea e bine?

A iesit NEGATIV la sotie ,dar sotia e mereu beata in continu se desinfecteaza cu Palinca si mananca numai usturoi.Nu are nimic .Eu sunt cel POZITIV
  • Like 1
  • Minus 1
Postat

Sa intors starea de rau nu sunt primit in spital ,mi -au spus ca pot duce boala pe picioare sunt lat la pat.Exista un medic pe aici sa -mi spuna ce naiba sa fac?

• Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Sa intors starea de rau nu sunt primit in spital ,mi -au spus ca pot duce boala pe picioare sunt lat la pat.Exista un medic pe aici sa -mi spuna ce naiba sa fac?

fervex, vitamina c si aspirina saracului  :)))))))

Postat

fervex, vitamina c si aspirina saracului  :)))))))

Dnle Dr Gigipula indiferet ce pilule beau e fix ca numele tau ,pula..nimic nu are efect am sa mor de fututu asta de virus si nu am futut destul .
  • Minus 1
Postat

Dnle Dr Gigipula indiferet ce pilule beau e fix ca numele tau ,pula..nimic nu are efect am sa mor de fututu asta de virus si nu am futut destul .

trebuia sa imi schimb nick-ul in doctoru hop de hopa hopa :)))))))))))

am multe cunostinte de au luat recent virusul si same shit 2 sap au fost varza...

recent un cuplu, el pneumonie a facut 60 de injectii in burta, ea pula :)))) raceala, dureri de muchi si de cap, fara gust, miros.

Vizitator silviudulce
Postat

Ia antibiotic, de ex Cefaclor sau Augumentin, eu astea am luat cand am avut pneumonie in 2015.

• Oras:Intre munti si vai si dealuri
Postat

Care val "2" ??

Ca primul nu s-a oprit niciodata.

E doar in crestere continua.

Oricum, mi se pare de-a dreptul penibil modul cum reactioneaza tara...

Cand erau 20-30 morti pe zi "Whoaaa, panica, inchidem tara !!"

Acum cand sunt 100 de morti pe zi, si creste: "Ne doare in pula"

O sa doara... si nu doar "in pula".

Dar asta e, daca atata putem...

Postat

Care val "2" ??

Ca primul nu s-a oprit niciodata.

E doar in crestere continua.

Oricum, mi se pare de-a dreptul penibil modul cum reactioneaza tara...

Cand erau 20-30 morti pe zi "Whoaaa, panica, inchidem tara !!"

Acum cand sunt 100 de morti pe zi, si creste: "Ne doare in pula"

O sa doara... si nu doar "in pula".

Dar asta e, daca atata putem...

Nu doare pe nimeni in pula, ideea nu este sa se inchida tara, ca nu suntem in America anilor 1800 sa fim sclavi pe plantatie (oarecum suntem) si plus de asta daca se mai inchide tara inca o data, cand redeschidem putem sa scriem "de vanzare" pe steagul Ro. ca ne spargem capul dpdv economic.

Ideea este ca societatea sa respecte restrictiile dar fara impuneri autoritaritariste din partea administratiei centrale, ca de aia iese cu scandaluri !

Postat

Lasati coronavirusul.

La anu dupa alegeri se anunta FOAMETE MARE,  scumpiri, inflatie , cresteri de taxe si un nivel istoric de somaj crescut.  Vor fi sute de milioane de someri in Europa si America......IT-istii  si profesorii au impresia ca sunt inangibili, dar se insala.  Prabusirea industriei HoReCa  si cea a turismului ii vor lovi si pe ei din momentul in care oamenii ramasi someri nu vor mai avea bani de cumparat soft-uri si chiar de abonamente la internet. 

Cum firmele IT nu vor mai face profit, automat vor fi si programatorii concediati. 

Ar trebui sa ne consideram norocosi daca la anu' nu se va ajunge la revolte in masa , anarhie si chiar la razboaie civile in toata lumea, dar se vor intampla. 

Trebuie sa ne pregatim! 

Am o presimtire ca ne  intoarcem in evul mediu cat de curand.

Postat

Lasati coronavirusul.

La anu dupa alegeri se anunta FOAMETE MARE,  scumpiri, inflatie , cresteri de taxe si un nivel istoric de somaj crescut.  Vor fi sute de milioane de someri in Europa si America......IT-istii  si profesorii au impresia ca sunt inangibili, dar se insala.  Prabusirea industriei HoReCa  si cea a turismului ii vor lovi si pe ei din momentul in care oamenii ramasi someri nu vor mai avea bani de cumparat soft-uri si chiar de abonamente la internet. 

Cum firmele IT nu vor mai face profit, automat vor fi si programatorii concediati. 

Ar trebui sa ne consideram norocosi daca la anu' nu se va ajunge la revolte in masa , anarhie si chiar la razboaie civile in toata lumea, dar se vor intampla. 

Trebuie sa ne pregatim! 

Am o presimtire ca ne  intoarcem in evul mediu cat de curand.

Haios e.... ca pe cat de ridicol ar parea, pentru omul de rand, ce ai scris aici...

... e foarte posibil sa devina realitate.

Insa asta nu e forumul potrivit pentru o astfel de discutie.

Vizitator silviudulce
Postat

Nu este locul, site ul potrivit pentru asemenea discuții, toate cele bune

Eu cred ca de aceea au fost create discutiile generale, ca aici sa fie asemenea discutii iar atata timp cat ne exprimam parerile intr-un mod civilizat, fara jigniri nu cred ca ar fi probleme.

Vizitator dyerseve
Postat

Se pare ca cel de al doilea lock down este mai aprope decât ne imaginăm.

Vizitator puloiu
Postat

Nu va fi niciun al doilea lockdown !!!!!

Vizitator dyerseve
Postat

Nu va fi niciun al doilea lockdown !!!!!

Asta sper si eu...dar pe zi ce trece imi cam moare speranța
Vizitator puloiu
Postat

Asta sper si eu...dar pe zi ce trece imi cam moare speranța

Suntem un popor de oi ???

Eu inca mai sper ca NU !

;)

Vizitator dyerseve
Postat

Daca suntem un popor de oi..vom vedea,cu toate ca evenimente din trecutul apropiat confirma.

De sperat si eu sper sa NU

• Oras:Sinaia
  • Oras:Sinaia
Postat

imediat după alegeri urmează lokdown! Niciunul dintre partidele pulii nu își opresc oamenii sa dea pliante în stânga și în dreapta! Este un mijloc sigur de infectare? Eu zică ca da! După toată nebunia asta, este normal sa urmeze o criza economica, criza care dealtfel își face simțită prezenta! 

• Minus 2
Vizitator dyerseve
Postat

imediat după alegeri urmează lokdown! Niciunul dintre partidele pulii nu își opresc oamenii sa dea pliante în stânga și în dreapta! Este un mijloc sigur de infectare? Eu zică ca da! După toată nebunia asta, este normal sa urmeze o criza economica, criza care dealtfel își face simțită prezenta!

Nu pot decat sa fiu total de acord cu tine

Vizitator dyerseve
Postat

Se pare ca incep sa inchida.nu vreau sa spun ca pana in Crăciun or sa inchida de tot,nu vreau asta,sper sa nu se întâmple. Dar din ce stiu eu..slabe șanse

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...