Vizitator darksun Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2020 Postat Octombrie 9, 2020 Nu am intarziat. Zicea ca nu prea are semnal ca bla bla. Eu unul nu am mai trecut pe la ea ca după ce mi-a raspuns, dupa n-apluri deja plecasem si nu mai ma intorc. Aa si inca ceva, am întrebat-o analul cum e, si a zis cum vrei tu, ca e la început, deci daca face si neprotejat e clarAr trebui un poll pentru bomba cu bts-uri a anului. am 2 propuneri:1 "nou venita" din topic2 andreeayoyo
kasparian Reputație: 6202 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Micul Paris Oras:Micul Paris Postat Octombrie 10, 2020 Salutare !!! Timp prierdut cu nebuna asta. Am fost, vazut, plecat (cand activa pe Iuliu Maniu nr 15H). In afara de faptul ca are mustața si par foarte mare pe picioare mai are si probleme la "mansarda". Sper ca am fost de ajutor. Seara buna !!!Sa intelegem ca pozele sunt false? Si cand activa pe Iuliu Maniu?
187wrc Reputație: 16 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 11, 2020 Poze false, clar. E roscata nimic de zis, dar are 35+ nu 18ðŸ˜Pe Iuliu Maniu era acum o luna si ceva.Am salvat nr de tel( e acelasi) sa nu imi iau iar teapa 2
mangliu Reputație: 58 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 11, 2020 Poze false, clar. E roscata nimic de zis, dar are 35+ nu 18ðŸ˜Pe Iuliu Maniu era acum o luna si ceva.Am salvat nr de tel( e acelasi) sa nu imi iau iar teapa2 postari din 17 iulie si vrei sa te cred.
187wrc Reputație: 16 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 12, 2020 Daca nu ma crezi pe mine, te invit sa faci unu drum sa te convingi. Eu am vrut sa ajut, sa nu piarda si altii timpul cum am patit eu.
mangliu Reputație: 58 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 12, 2020 Daca nu ma crezi pe mine, te invit sa faci unu drum sa te convingi. Eu am vrut sa ajut, sa nu piarda si altii timpul cum am patit eu.fata are ce timp pe forum. sigur a vizitat o vreun user. Daca era ceva in neregulă cu ea scria o poveste . De regula așa se întâmplă. Cele cu probleme sunt recenzate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum