terenteterente Reputație: 244 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Pe scurt, mi se pare de prost gust (tiganie curata) si nu am incredere in ele... voi? Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60389 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Octombrie 8, 2020 nu ai încredere in unghii sau în femei? 5 Link spre comentariu
gigipula Reputație: 43 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Pe scurt, mi se pare de prost gust (tiganie curata) si nu am incredere in ele... voi?vrei sa vezi cand poarta doliu sub ele? :))))))))))) Link spre comentariu
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Mie imi plac. Link spre comentariu
ffflorin1405 Reputație: 10 Postat Octombrie 9, 2020 Telefon: Vedeta Oras:Romania Telefon: Vedeta Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Cum se sterg la cur nu se zgarâie oare?La pizdicon cum se spală nu bagă in vagiayne cangile alea ?Cacat mizerie sub unghii imaginativa bacterii si stafilococi sub cangile de vultur.Urate .. 1 Link spre comentariu
fflorescu Reputație: 17 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2020 arata ca o vrajitoare o femeie cu unghii false Link spre comentariu
Vizitator cocalar20 Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Mda si mai zic unii ca eu sunt ciudat de mi se face scarba cand astea iau tone de pula in gura, in schinb sub unghii statea infectia 🤣 Link spre comentariu
jim_raynor Reputație: 516 Postat Octombrie 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2020 intreaba-l pe ts cristinel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum