cautcuplu1 Reputație: 11 Postat Octombrie 8, 2020 Postat Octombrie 8, 2020 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/cuplu-nou-in-bucuresti/46fd2h3h8g477g1h1273754h065707ff.html Salutare băieți! Ce părere aveți de cuplul acesta? Știu ca mai aveau un post cu nr. Acesta de telefon dar am înțeles ca sunt alte persoane...?
huzi6x Reputație: 20 Postat Octombrie 9, 2020 Postat Octombrie 9, 2020 Se pare ca partenerul nu vrea sa apara in poze
lie with me Reputație: 4 Postat Martie 1, 2021 Postat Martie 1, 2021 Ceva noutati despre acest cuplu?
s.smart Reputație: 17 Postat Martie 4, 2021 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2021 Am tot incercat sa ma intalnesc cu ei , dar ba nu raspund , ba nu sunt in Buc ... etc. am renuntat . Nu cred ca e nimic serios
lie with me Reputație: 4 Postat Mai 7, 2021 Postat Mai 7, 2021 Nici o veste legat de ei. Eram aproape sa ajung la ei dar a intervenit ceva neprevazut si am ratat. La tel doamna a fost foarte amabila si se pare ca ofera destule sevicii.
perversman Reputație: -14 Postat Iunie 17, 2021 Postat Iunie 17, 2021 Niste ciudați! Vb cu ei pe whatsapp.Oral,normal,fin orala,faciala -200 lei finalizarea Aceleași servicii 400 ora Anal pt 100 de lei în plus Sex total neprotejat cu fin orala,faciala sau anală 600 de lei ora Și totuși am zis hai.. cer adresa,str Popa Nicolae sect 2. Îmi scrie in timp ce eram spre ei "Cât stai? O fin,zic..dacă-mi place data viitoare stau o ora" "Așa..pai nu,că ziua facem la finalizare,seara numai la ora" Le-am zis că e ok ..că mă duc și dus am fost..acasă!
Cuckold_ Reputație: 65 Postat Iunie 17, 2021 Postat Iunie 17, 2021 Discutat și eu cu ei. 400 lei ora sex normal, oral cu finalizare orală, facială sau corporală. Acceptă și el sa i se facă sex oral. Doar cu ea 300 ora. Locația undeva prin doamna Ghica - Baicului (str. Popa Nicolae). Am zis pas. Locația cam dubioasă, iar 300 lei doar cu ea e mult. Nici măcar nu știm cum arată. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum