valysex Reputație: 7 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Acum 1 sapt treceam pe centura cand la lukoil 3 brunte cu craci la vedere bronzate brunete am oprit imediat la ele am luato pe cea mai inalta 50 combinat la oral 10 si normal 9, daca avea locatie era de vis... de mult vroiam sa o incerc buna buan pt o decarcare mai ales un oral frumos e perfecta Link spre comentariu
alexbgd Reputație: 6 Postat Octombrie 10, 2020 Partajează Postat Octombrie 10, 2020 Am vazut si eu pe acolo si mai in fata, dupa podul peste soseauq giurgiului unele care aratau chiar f bine, dar avand in vedere unde sunt, am zis ca e cam mare riscul sa iei ceva si n am oprit Link spre comentariu
mathis27 Reputație: 1227 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Acum 1 sapt treceam pe centura cand la lukoil 3 brunte cu craci la vedere bronzate brunete am oprit imediat la ele am luato pe cea mai inalta 50 combinat la oral 10 si normal 9, daca avea locatie era de vis... de mult vroiam sa o incerc buna buan pt o decarcare mai ales un oral frumos e perfectaCare Lukoil? Sau mai precis în zona le-ai găsit? Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Ce zona Link spre comentariu
gladiato Reputație: 731 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Tel ceva Link spre comentariu
futex666 Reputație: 79 Postat Octombrie 11, 2020 Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Care Lukoil? Sau mai precis în zona le-ai găsit? Pe centura intre magurele si jilava pe la jumatate ai un Lukoil... le gasesti acolo sunt cate 3-4 Link spre comentariu
futex666 Reputație: 79 Postat Octombrie 11, 2020 Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Ce zonaIntre magurele si jilava pe centura Link spre comentariu
lutomm Reputație: 65 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Tel cevaAsta cu "tel, ceva?" E cea mai stupida întrebare . Daca alea stau pe centura, nu au nevoie de disperați să le sune non stop să le întrebe ...ce? Prețul? Ora? S-a dat locația și aia e, acolo or fi. Restul tine de fiecare în parte daca le va plăcea de ele sau nu. La telefon nu vei afla nimic din ce te-ar interesa, plus că sunt convins că se lipsesc de explicații la telefon pe gratis și mai bine fac cu mana la mașini, au mai mari șanse. Link spre comentariu
marvelx32 Reputație: 4 Postat Octombrie 11, 2020 Oras:🤫 Oras:🤫 Partajează Postat Octombrie 11, 2020 Ce ai putea sa le întrebi...legat de servici se știu deja oral,normal 😂 Link spre comentariu
razwanu Reputație: 10 Postat Octombrie 12, 2020 Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Păi Si in ce interval al zilei, trec destul de des ziua si nu am văzut nimic, decât lesinatele intre berceni si jilava Link spre comentariu
trumtram Reputație: 399 Postat Octombrie 12, 2020 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Vara trecută la acest lukoil erau doar una, brunetă cu trup ucigaș, sub 25 de ani, mi-a spus că este mixtă (mamă albă, etnie tată) prețuri 50/80, dar nu am văzut-o anul acesta Link spre comentariu
futex666 Reputație: 79 Postat Octombrie 12, 2020 Partajează Postat Octombrie 12, 2020 Sunt de la 10 pana pe la 15:30 trec in fiecare zi si le vad acolo Link spre comentariu
Casstanedda Reputație: 4 Postat Ianuarie 10, 2022 Partajează Postat Ianuarie 10, 2022 Doar cu masina ajungi acolo, eu nu pot ajuge.. Imi dai nr ei de telefon pentru a lua legatura si stabili o intalnire cu ea? Cine stie nr sau o metodemmimi poate trimite in privat mesaj. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum