leonidas69 Reputație: 343 Postat Iulie 29, 2021 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Partajează Postat Iulie 29, 2021 Acum 26 minute, Alessia10 a spus: https://linksharing.samsungcloud.com/bIJatFFgcOBF Disponibilă până la ora 00:00 ❤ Superbă!😍😍😍😍 Link spre comentariu
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2021 Partajează Postat Iulie 29, 2021 Acum 23 minute, leonidas69 a spus: Superbă!😍😍😍😍 Mulțumesc frumos 💋❤ Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2021 Partajează Postat Iulie 29, 2021 1 oră în urmă, Alessia10 a spus: https://linksharing.samsungcloud.com/bIJatFFgcOBF Disponibilă până la ora 00:00 ❤ Super fata, super caracter, super, super...😁 Tare mă bucur că am făcut cum am făcut, și am ajuns și astăzi la tine...visss. Te pup🥰😘😘😘😋 Link spre comentariu
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2021 Partajează Postat Iulie 29, 2021 Acum 2 ore, Vladescu86 a spus: Super fata, super caracter, super, super...😁 Tare mă bucur că am făcut cum am făcut, și am ajuns și astăzi la tine...visss. Te pup🥰😘😘😘😋 Mulțumesc din suflet "B"..pentru toate cuvintele frumoase dar și pentru experiențele minunate alături de tine..am citit mesajul și am zis sa îți răspund aici,să nu deranjez înapoi cu un răspuns.. putini mai sunt ca tine și îmi pare bine că am avut parte de niște experiente bune alături de tine,ești o persoana minunata asa cum trebuie..îmi pare rău că ne-am descoperit asa de "târziu" și nu am apucat să ne descoperim "toate nebuniile/plăcerile" noastre ascunse în totalitate..sunt sigură că mai ai🙈🤭 un om ca tine merita toate respectele mele! Valabil și pentru toți cei care a-ti apucat sa petreceți puțin timp cu mine mai mult sau mai puțin.. sunteți cu toții niște persoane deosebite..chiar nu ma asteptam după experienta avuta aici "anul trecut"! Mai stau puțin aici la voi..și chiar îmi pare rău că nu pot să vă răspund la toți sau sa fac în asa fel încat sa vă mulțumesc pe fiecare în parte și sa ajungeți sa ma cunoașteți.. programul este unul scurt iar cererile de programari sunt foarte multe..sper ca pana duminică sa reușim să ne întâlnim, vă pup pe fiecare în parte vă urez o seara frumoasa..programul meu sa încheiat mai devreme..vă mulțumesc încă odată pentru tot, oameni frumosi!💋❤ Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2021 Partajează Postat Iulie 29, 2021 Acum 19 minute, Alessia10 a spus: Mulțumesc din suflet "B"..pentru toate cuvintele frumoase dar și pentru experiențele minunate alături de tine..am citit mesajul și am zis sa îți răspund aici,să nu deranjez înapoi cu un răspuns.. putini mai sunt ca tine și îmi pare bine că am avut parte de niște experiente bune alături de tine,ești o persoana minunata asa cum trebuie..îmi pare rău că ne-am descoperit asa de "târziu" și nu am apucat să ne descoperim "toate nebuniile/plăcerile" noastre ascunse în totalitate..sunt sigură că mai ai🙈🤭 un om ca tine merita toate respectele mele! Valabil și pentru toți cei care a-ti apucat sa petreceți puțin timp cu mine mai mult sau mai puțin.. sunteți cu toții niște persoane deosebite..chiar nu ma asteptam după experienta avuta aici "anul trecut"! Mai stau puțin aici la voi..și chiar îmi pare rău că nu pot să vă răspund la toți sau sa fac în asa fel încat sa vă mulțumesc pe fiecare în parte și sa ajungeți sa ma cunoașteți.. programul este unul scurt iar cererile de programari sunt foarte multe..sper ca pana duminică sa reușim să ne întâlnim, vă pup pe fiecare în parte vă urez o seara frumoasa..programul meu sa încheiat mai devreme..vă mulțumesc încă odată pentru tot, oameni frumosi!💋❤ Am vorbit cât se poate de serios, chiar ești o persoana deosebită 🤗🥰. Mulțumesc pentru răspuns😍😘. Ca s-o mai dam puțin în "caterincă", dacă te taxau ăștia la cuvinte, te simțeai ca la lăutari: fără serie, fără număr 🤣🤣🤣. Te pup și sper să ne mai revedem😘😘😘🤗 Link spre comentariu
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2021 Partajează Postat Iulie 29, 2021 Acum 34 minute, Vladescu86 a spus: Am vorbit cât se poate de serios, chiar ești o persoana deosebită 🤗🥰. Mulțumesc pentru răspuns😍😘. Ca s-o mai dam puțin în "caterincă", dacă te taxau ăștia la cuvinte, te simțeai ca la lăutari: fără serie, fără număr 🤣🤣🤣. Te pup și sper să ne mai revedem😘😘😘🤗 Ce poftă de lăutari mi-ai făcut :))) Link spre comentariu
Membru Premium papura voda Reputație: 1657 Postat Iulie 29, 2021 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Partajează Postat Iulie 29, 2021 Sambata seara sunt in Pitesti! Cum pot sa mi fac o programare la tine? Link spre comentariu
max2506 Reputație: 25 Postat Iulie 29, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Iulie 29, 2021 1 oră în urmă, Alessia10 a spus: Mulțumesc din suflet "B"..pentru toate cuvintele frumoase dar și pentru experiențele minunate alături de tine..am citit mesajul și am zis sa îți răspund aici,să nu deranjez înapoi cu un răspuns.. putini mai sunt ca tine și îmi pare bine că am avut parte de niște experiente bune alături de tine,ești o persoana minunata asa cum trebuie..îmi pare rău că ne-am descoperit asa de "târziu" și nu am apucat să ne descoperim "toate nebuniile/plăcerile" noastre ascunse în totalitate..sunt sigură că mai ai🙈🤭 un om ca tine merita toate respectele mele! Valabil și pentru toți cei care a-ti apucat sa petreceți puțin timp cu mine mai mult sau mai puțin.. sunteți cu toții niște persoane deosebite..chiar nu ma asteptam după experienta avuta aici "anul trecut"! Mai stau puțin aici la voi..și chiar îmi pare rău că nu pot să vă răspund la toți sau sa fac în asa fel încat sa vă mulțumesc pe fiecare în parte și sa ajungeți sa ma cunoașteți.. programul este unul scurt iar cererile de programari sunt foarte multe..sper ca pana duminică sa reușim să ne întâlnim, vă pup pe fiecare în parte vă urez o seara frumoasa..programul meu sa încheiat mai devreme..vă mulțumesc încă odată pentru tot, oameni frumosi!💋❤ Suna a retragere cumva? Sau doar o vacanta? Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2021 Partajează Postat Iulie 29, 2021 Acum 32 minute, Alessia10 a spus: Ce poftă de lăutari mi-ai făcut :))) 🤣😆😉 Link spre comentariu
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2021 Partajează Postat Iulie 30, 2021 Acum 5 ore, max2506 a spus: Suna a retragere cumva? Sau doar o vacanta? Plec din țară! Link spre comentariu
stephanos27 Reputație: 248 Postat Iulie 30, 2021 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Partajează Postat Iulie 30, 2021 Acum 1 oră, Alessia10 a spus: Plec din țară! 🙂👏👏👏👏👏👏😉 mult spor 🌹🌹🌹 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2021 Partajează Postat Iulie 30, 2021 Acum 6 ore, Alessia10 a spus: Plec din țară! 😅 când vedeam că postezi așa devreme, mă gândeam: ce fată matinală...😊 De fapt, tu ești ceva de genul: "Când voi vă treziți din somn, Eu atunci mă duc să dorm"🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2021 Partajează Postat Iulie 30, 2021 Acum 6 ore, stephanos27 a spus: 🙂👏👏👏👏👏👏😉 mult spor 🌹🌹🌹 Mulțumesc 🙏🏿 Link spre comentariu
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2021 Partajează Postat Iulie 30, 2021 Acum 1 oră, Vladescu86 a spus: 😅 când vedeam că postezi așa devreme, mă gândeam: ce fată matinală...😊 De fapt, tu ești ceva de genul: "Când voi vă treziți din somn, Eu atunci mă duc să dorm"🤣🤣 😂😂😂 Link spre comentariu
mrs3 Reputație: 159 Postat Iulie 30, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Iulie 30, 2021 Poate îmi răspunzi și mie la mesaj 038 la sfarsit😘 Link spre comentariu
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2021 Partajează Postat Iulie 30, 2021 Chiar acum, mrs3 a spus: Poate îmi răspunzi și mie la mesaj 038 la sfarsit😘 Bunaaa,nu mi-am deschis "telefonul" încă..în jur de ora 15:30-16:00 îmi voi începe programul! 💋 Link spre comentariu
mrs3 Reputație: 159 Postat Iulie 30, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Iulie 30, 2021 Acum 10 minute, Alessia10 a spus: Bunaaa,nu mi-am deschis "telefonul" încă..în jur de ora 15:30-16:00 îmi voi începe programul! 💋 Vorbim atunci când deschizi telefonul pupici😘😘 Link spre comentariu
de niro Reputație: 11 Postat Iulie 30, 2021 Partajează Postat Iulie 30, 2021 Alessia, care este nr de telefon cel bun ?!...multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2021 Partajează Postat Iulie 30, 2021 Chiar acum, de niro a spus: Alessia, care este nr de telefon cel bun ?!...multumesc anticipat. Bună! Cel din titlu de aici nu mai este valabil 0748982056-poti să mă contactezi la acesta doar ca momentan nu sunt ajunsă la locație.. după ora 15:30💋 Link spre comentariu
dragosvalcu Reputație: 54 Postat Iulie 30, 2021 Oras:Arges Oras:Arges Partajează Postat Iulie 30, 2021 La 26.07.2021 la 21:22, Alessia10 a spus: :)) spontană doar mă sti! E păcat de soarele asta sa nu mă "ardă " si pe mine :))))) Te'a are all inclusive? 😁 Link spre comentariu
de niro Reputație: 11 Postat Iulie 30, 2021 Partajează Postat Iulie 30, 2021 Acum 1 oră, Alessia10 a spus: Bună! Cel din titlu de aici nu mai este valabil 0748982056-poti să mă contactezi la acesta doar ca momentan nu sunt ajunsă la locație.. după ora 15:30💋 Ms frumos,sigur te sun..sper sa ne si potrivim.😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2021 Partajează Postat Iulie 30, 2021 Disponibilă până la ora 23:00 Pupici💋💋❤ Link spre comentariu
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2021 Partajează Postat Iulie 30, 2021 https://linksharing.samsungcloud.com/kA80qja6VCjb Upsss am uitat de poză :)) nu e cine știe ce dar mergeee🥳🥰 Link spre comentariu
leonidas69 Reputație: 343 Postat Iulie 30, 2021 Oras:Monte Carlo Oras:Monte Carlo Partajează Postat Iulie 30, 2021 1 oră în urmă, Alessia10 a spus: https://linksharing.samsungcloud.com/kA80qja6VCjb Upsss am uitat de poză :)) nu e cine știe ce dar mergeee🥳🥰 Wooooow! Ești superbă!😘🤗🥰 Link spre comentariu
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2021 Partajează Postat Iulie 30, 2021 Acum 25 minute, leonidas69 a spus: Wooooow! Ești superbă!😘🤗🥰 Mulțumesc ești un dragut 💋❤ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum