Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Acum 6 minute, Alessia10 a spus: Iuhuu pot sa dau reacții...o sa va umplu de inimioareeee😘💋❤❤❤ nustiu exact ce sa întâmplat dar mulțumesc tare mult..mi sa schimbat contul într-unul galben🥺❤❤❤ mulțumesc foarte,foarte mult celui ce a făcut asta 🙏🙏🙏 Multumesc pt inimioara 😘😘😘 off ce pofta aveam si eu de tine astazi papusica 😘 Link spre comentariu
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Hmm..🙈😅 Link spre comentariu
Amado Reputație: 1332 Postat August 9, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat August 9, 2021 Acum 29 minute, Alessia10 a spus: Iuhuu pot sa dau reacții...o sa va umplu de inimioareeee😘💋❤❤❤ nustiu exact ce sa întâmplat dar mulțumesc tare mult..mi sa schimbat contul într-unul galben🥺❤❤❤ mulțumesc foarte,foarte mult celui ce a făcut asta 🙏🙏🙏 Tu ai făcut asta, la 200 de postări contul se face galben și poți sa dai reacții și sa trimiți mesaje cui vrei. Link spre comentariu
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Da asa e are dreptate colegul Amado la 200 de postari se face galben asa a fost si la mine 😘 Link spre comentariu
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Acum 23 minute, Amado a spus: Tu ai făcut asta, la 200 de postări contul se face galben și poți sa dai reacții și sa trimiți mesaje cui vrei. Iuhuuuuu🤗🙆♀️🙆♀️ Link spre comentariu
mrs3 Reputație: 159 Postat August 9, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat August 9, 2021 Acum 1 oră, Vladescu86 a spus: N-ai cum să nu o apreciezi, n-ai cum să nu-ti doresti să fii cu ea cât mai des și cât mai mult...😍 N-ai cum...dacă-ți place frumosul, este inevitabilă. Sunt dispus să fac pariu că în curând o să-i facă recenzie și cineva care a catalogat-o altfel.😅 Bafta și spor la futut.😉 Chiar n-ai cum, este o fata foarte frumoasa, sociabila, deschisa la orice, arată traznet deci nu ai cum sa nu te duci măcar odată sa ai o întâlnire cu ea. Asa sa întâmplat la mine am urmarit-o din umbra, nu exagerez dar aproape un an... apoi mi-am luat inima în dinți și am reușit sa ajung la ea. Și cred ca la ea voi rămâne... Mulțumesc mult fetiță frumoasa!!!😘😘😘 Link spre comentariu
fratelo 1968 Reputație: 5483 Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Mulți stau în umbra citesc și urmăresc și și-o doresc🥰 Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Acum 44 minute, mrs3 a spus: Chiar n-ai cum, este o fata foarte frumoasa, sociabila, deschisa la orice, arată traznet deci nu ai cum sa nu te duci măcar odată sa ai o întâlnire cu ea. Asa sa întâmplat la mine am urmarit-o din umbra, nu exagerez dar aproape un an... apoi mi-am luat inima în dinți și am reușit sa ajung la ea. Și cred ca la ea voi rămâne... Mulțumesc mult fetiță frumoasa!!!😘😘😘 Fratziwere, ai grijă! Vad ca tu le cam pui la "corazon". Sa nu faci confuzie între Alessia si Roxana. Alessia este fata care te așteaptă de fiecare data cu zâmbetul pe buze, senzuala și gata de "joaca". Roxana este fata cu planul ei, agenda ei, sentimentele ei. Sa nu faci confuzie între cele doua, ca poate te arzi...zic și eu🤔 Bafta și ai grijă 😉 Link spre comentariu
mrs3 Reputație: 159 Postat August 9, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat August 9, 2021 Acum 17 minute, Vladescu86 a spus: Fratziwere, ai grijă! Vad ca tu le cam pui la "corazon". Sa nu faci confuzie între Alessia si Roxana. Alessia este fata care te așteaptă de fiecare data cu zâmbetul pe buze, senzuala și gata de "joaca". Roxana este fata cu planul ei, agenda ei, sentimentele ei. Sa nu faci confuzie între cele doua, ca poate te arzi...zic și eu🤔 Bafta și ai grijă 😉 Nici gram, stiu ce vreau asa ca.... Link spre comentariu
Vizitator Knoxx Reputație: 0 Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Acum 28 minute, fratelo 1968 a spus: Mulți stau în umbra citesc și urmăresc și și-o doresc🥰 Dar de ce sa stai în umbra, sa citești, sa ti-o dorești și sa nu te duci ? Care ar fi logica ? Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Acum 3 minute, Knoxx a spus: Dar de ce sa stai în umbra, sa citești, sa ti-o dorești și sa nu te duci ? Care ar fi logica ? Ca-i mai ieftin🤣🤣😁...ai văzut ce zicea ala, al cărui nume nu-l pronunț, facem coada la bănci pentru credite în ritmul asta😅😅. Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Acum 18 minute, mrs3 a spus: Nici gram, stiu ce vreau asa ca.... Și eu zic că știu ce vreau, dar mă mai "parlesc" din când în când...🤣😋 Link spre comentariu
mrs3 Reputație: 159 Postat August 9, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat August 9, 2021 Acum 24 minute, Vladescu86 a spus: Și eu zic că știu ce vreau, dar mă mai "parlesc" din când în când...🤣😋 Asta este acum... nu suntem nici primii nici ultimii... 😁 suntem oameni până la urmă nu roboti Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 De când și-a schimbat Alessia contul și si-a pus poza la profil, de fiecare dată când intru pe topic-ul ei, mă uit la poza ei și "salivez" vreo 2-3 sec și apoi trec mai departe 😅😁. A mai pățit-o cineva?🤔😊 Link spre comentariu
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Acum 1 minut, Vladescu86 a spus: De când și-a schimbat Alessia contul și si-a pus poza la profil, de fiecare dată când intru pe topic-ul ei, mă uit la poza ei și "salivez" vreo 2-3 sec și apoi trec mai departe 😅😁. A mai pățit-o cineva?🤔😊 Haha :)) 💋 Link spre comentariu
mrs3 Reputație: 159 Postat August 10, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat August 10, 2021 Acum 12 minute, Vladescu86 a spus: De când și-a schimbat Alessia contul și si-a pus poza la profil, de fiecare dată când intru pe topic-ul ei, mă uit la poza ei și "salivez" vreo 2-3 sec și apoi trec mai departe 😅😁. A mai pățit-o cineva?🤔😊 Nu cred.... cred ca ești singurul🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Chiar acum, mrs3 a spus: Nu cred.... cred ca ești singurul🤣🤣🤣 Oare? 😋🤭😂 Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Acum 3 minute, mrs3 a spus: Nu cred.... cred ca ești singurul🤣🤣🤣 Așa mă gândeam și eu, dar am vrut să verific.😅 N-am ce să fac, dacă sunt "pofticios".😋😛🥰 Link spre comentariu
mrs3 Reputație: 159 Postat August 10, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat August 10, 2021 Acum 5 minute, Alessia10 a spus: Oare? 😋🤭😂 😏🤣😍 Link spre comentariu
mrs3 Reputație: 159 Postat August 10, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat August 10, 2021 Acum 7 minute, Vladescu86 a spus: Așa mă gândeam și eu, dar am vrut să verific.😅 N-am ce să fac, dacă sunt "pofticios".😋😛🥰 Bine și eu... mai mult ca tine recunosc.... Link spre comentariu
Cuckbbc Reputație: 26 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Bună Alessia îmi doresc să te cunosc dar nu dau niciodată de tine. Cum as putea sa iau legătura cu tine ? Mulțumesc Link spre comentariu
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 https://linksharing.samsungcloud.com/mZu0iQDv9vnT Bună dragilor!💋❤ Disponibilă până la ora 23:00 🤗💋 Link spre comentariu
stf122569 Reputație: 0 Postat August 10, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 10, 2021 Cum fac sa vad postarea ta? Începător 😁😅 Link spre comentariu
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Acum 6 minute, stf122569 a spus: Cum fac sa vad postarea ta? Începător 😁😅 Ține apasat pe link și dai deschidere💋 Link spre comentariu
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Acum 2 minute, Alessia10 a spus: Ține apasat pe link și dai deschidere💋 Sau copiezi link-ul intr-o pagina noua. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum