Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 Disponibilă🥰 https://linksharing.samsungcloud.com/nez5bW8uqVQW
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 Va salut colegii mei . Am fost , din nou, la aceasta minunata fiinta pe nume Alessia si n am cuvinte sa descriu si pe ea si caracter si cum a decurs . Nota 10 este mult prea mica pt ea . Am vb si prin sms si un pic prin PM m a anuntat ora la care poate ajuns la locatie era pe toccuri si doar intr un tricou care i acoperea fundul si pasa ❤ nu mai poate sa ia strampi deocamdata ca si a facut cateva tattoo super frumoase . Nu mai e nevoie sa zic ca au fost imbratisari saruturi tot ce trebuie am stat un pic de vb am intrat la dus si desi nu terminase tigara m am apucat de ea pe balcon 🤣 si a stins o si am mers in camera unde parca stia ce vreau sa fac s a pus capra cu fundul in sus arcuita ca sa pot sa o ling frumos apoi s a apucat sa ma suga frateee te termina pur si simplu cum o suge am incercat si un pic de face fuck se ineaca cu ea a inceput sa scuipe pe pl sa o suga iar am oprit o ca daca o tineam asa ma termina am pus balonul si am intrat in ea misionar e asa stramta pfff . dupaia capra frumos unde am si terminat n am mai putut sa rezist am ramas un pic in pozitie am strans o in brate dupa care am mers sa fumeze am mai stat de vb . am mers la dus si am plecat dupa imbratisari si saruturi frumoase . Aceasta fiinta este mult prea perfecta la toate capitolele de abia astept sa o vad iar . Te sarut peste tot papusica 😘😘😘
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 Acum 17 minute, daniel312 a spus: Va salut colegii mei . Am fost , din nou, la aceasta minunata fiinta pe nume Alessia si n am cuvinte sa descriu si pe ea si caracter si cum a decurs . Nota 10 este mult prea mica pt ea . Am vb si prin sms si un pic prin PM m a anuntat ora la care poate ajuns la locatie era pe toccuri si doar intr un tricou care i acoperea fundul si pasa ❤ nu mai poate sa ia strampi deocamdata ca si a facut cateva tattoo super frumoase . Nu mai e nevoie sa zic ca au fost imbratisari saruturi tot ce trebuie am stat un pic de vb am intrat la dus si desi nu terminase tigara m am apucat de ea pe balcon 🤣 si a stins o si am mers in camera unde parca stia ce vreau sa fac s a pus capra cu fundul in sus arcuita ca sa pot sa o ling frumos apoi s a apucat sa ma suga frateee te termina pur si simplu cum o suge am incercat si un pic de face fuck se ineaca cu ea a inceput sa scuipe pe pl sa o suga iar am oprit o ca daca o tineam asa ma termina am pus balonul si am intrat in ea misionar e asa stramta pfff . dupaia capra frumos unde am si terminat n am mai putut sa rezist am ramas un pic in pozitie am strans o in brate dupa care am mers sa fumeze am mai stat de vb . am mers la dus si am plecat dupa imbratisari si saruturi frumoase . Aceasta fiinta este mult prea perfecta la toate capitolele de abia astept sa o vad iar . Te sarut peste tot papusica 😘😘😘 Mulțumesc tare mult pentru cuvintele frumoase si pentru timpul acordat acestei recenzii,ești minuntat ca de fiecare data❤❤
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat August 30, 2021 Postat August 30, 2021 Dragilor programul meu sa încheiat! Îmi cer scuze persoanelor care m-au sunat și nu au putut lua legătura cu mine..sper sa ne sincronizam cândva ❤😘😘 va pup și seara frumoasa sa aveți! 🥰
delimitator Reputație: 528 Postat August 30, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat August 30, 2021 Acum 5 ore, daniel312 a spus: Va salut colegii mei . Am fost , din nou, la aceasta minunata fiinta pe nume Alessia si n am cuvinte sa descriu si pe ea si caracter si cum a decurs . Nota 10 este mult prea mica pt ea . Am vb si prin sms si un pic prin PM m a anuntat ora la care poate ajuns la locatie era pe toccuri si doar intr un tricou care i acoperea fundul si pasa ❤ nu mai poate sa ia strampi deocamdata ca si a facut cateva tattoo super frumoase . Nu mai e nevoie sa zic ca au fost imbratisari saruturi tot ce trebuie am stat un pic de vb am intrat la dus si desi nu terminase tigara m am apucat de ea pe balcon 🤣 si a stins o si am mers in camera unde parca stia ce vreau sa fac s a pus capra cu fundul in sus arcuita ca sa pot sa o ling frumos apoi s a apucat sa ma suga frateee te termina pur si simplu cum o suge am incercat si un pic de face fuck se ineaca cu ea a inceput sa scuipe pe pl sa o suga iar am oprit o ca daca o tineam asa ma termina am pus balonul si am intrat in ea misionar e asa stramta pfff . dupaia capra frumos unde am si terminat n am mai putut sa rezist am ramas un pic in pozitie am strans o in brate dupa care am mers sa fumeze am mai stat de vb . am mers la dus si am plecat dupa imbratisari si saruturi frumoase . Aceasta fiinta este mult prea perfecta la toate capitolele de abia astept sa o vad iar . Te sarut peste tot papusica 😘😘😘 Adevarat,o fata de viss,sper sa mai scap,sa ajung in Pitesti si sa o mai revizitez.Bravo Daniele.
Antifraie Reputație: 30 Postat August 31, 2021 Oras:București Oras:București Postat August 31, 2021 Sa nu spună lumea ca am cont nou și atac aiurea fetele cu preturi mari din București. Am fost la Alessia acum 2..luni..o luna jumătate ceva de genul când am avut drum prin Pitești. Fraților fata asta merita ultimul bănuț din prețul cerut. Nu ca altele de cer 400 RON pe ora pe nimic. Este o fata frumoasa, curata cu bun simt, vesela.. Te face sa simți bine și psihic pe lângă partea fizica. La oral fata e top.. Dar pe mine ma impresionat la normal.. Cum se mișcă cum se uita la tine.. Cum se umezește natural.. Fata asta este o nimfomana și se vede. Nu am decât cuvinte de lauda la adresa ei.. Tin sa le mulțumesc și celorlalți care au făcut recenzie pentru ca un urma lor am fost și eu. Țin sa ii mulțumesc și ei pentru tot și sa rămână asa cum am cunoscut-o eu. Felicitări Alessia. 😍😍😍 1
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat August 31, 2021 Postat August 31, 2021 Acum 53 minute, Antifraie a spus: Sa nu spună lumea ca am cont nou și atac aiurea fetele cu preturi mari din București. Am fost la Alessia acum 2..luni..o luna jumătate ceva de genul când am avut drum prin Pitești. Fraților fata asta merita ultimul bănuț din prețul cerut. Nu ca altele de cer 400 RON pe ora pe nimic. Este o fata frumoasa, curata cu bun simt, vesela.. Te face sa simți bine și psihic pe lângă partea fizica. La oral fata e top.. Dar pe mine ma impresionat la normal.. Cum se mișcă cum se uita la tine.. Cum se umezește natural.. Fata asta este o nimfomana și se vede. Nu am decât cuvinte de lauda la adresa ei.. Tin sa le mulțumesc și celorlalți care au făcut recenzie pentru ca un urma lor am fost și eu. Țin sa ii mulțumesc și ei pentru tot și sa rămână asa cum am cunoscut-o eu. Felicitări Alessia. 😍😍😍 Mulțumesc frumos❤❤🙏 ești o persoana deosebită!🥰
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat August 31, 2021 Postat August 31, 2021 Frumoșilor astăzi iau o mică pauză,va pup pe toți !🥰💋💋
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat August 31, 2021 Postat August 31, 2021 Acum 3 minute, Alessia10 a spus: Frumoșilor astăzi iau o mică pauză,va pup pe toți !🥰💋💋 😫😭😭
iuliann20 Reputație: 342 Postat August 31, 2021 Postat August 31, 2021 Buna. La ce ora începi programul mâine?Multumesc.
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2021 Postat Septembrie 2, 2021 Hei dragilor❤🤗 Disponibilă 💋💋 https://linksharing.samsungcloud.com/9BUG17pgsXOC pentru voi❤🥰
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2021 Postat Septembrie 2, 2021 Acum 4 ore, Alessia10 a spus: Hei dragilor❤🤗 Disponibilă 💋💋 https://linksharing.samsungcloud.com/9BUG17pgsXOC pentru voi❤🥰 Astăzi, nu o să-ti las o recenzie. Astazi, o să-ti spun doar...MULȚUMESC 🥰🤗 Mulțumesc că exiști, Mulțumesc că ai un suflet superb, Mulțumesc că te-am cunoscut, Mulțumesc...că ești tu. Mulțumesc... Sper din suflet să ne revedem cât mai curând. Te pup😘😘😘🤗🥰
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2021 Postat Septembrie 2, 2021 Acum 36 minute, Vladescu86 a spus: Astăzi, nu o să-ti las o recenzie. Astazi, o să-ti spun doar...MULȚUMESC 🥰🤗 Mulțumesc că exiști, Mulțumesc că ai un suflet superb, Mulțumesc că te-am cunoscut, Mulțumesc...că ești tu. Mulțumesc... Sper din suflet să ne revedem cât mai curând. Te pup😘😘😘🤗🥰 Și eu îți mulțumesc tare mult pentru toate vizitele de pana acum,ai fost și ești o persoana cu mult caracter,mereu am simțit ca suntem doi adolescenți ce se întâlnesc pe ascuns sa si-o tragă..toate aventurile acestea minunate alături de tine nu pot fii descrise..fiecare din noi doi am încercat la fiecare întâlnire sa dam cei mai bun din noi..și am reușit,ne-am surprins de fiecare data și într.un mod atât de plăcut! Te pup om frumos,ești un exemplu demn de urmat atât prin comportament cât și prin gesturile fine pe care le-ai făcut pana acum cu mine!❤❤❤💋 mulțumesc pentru cuvintele frumoase💋💋
n3control@tu Reputație: 167 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:DA Oras:DA Postat Septembrie 2, 2021 Sa nu uitati sa ne invitati la nunta !
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2021 Postat Septembrie 2, 2021 Acum 6 minute, n3control@tu a spus: Sa nu uitati sa ne invitati la nunta ! 🤦♀️ sunt doar niște complimente pe care le merita!
delimitator Reputație: 528 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 2, 2021 Acum 1 oră, Vladescu86 a spus: Astăzi, nu o să-ti las o recenzie. Astazi, o să-ti spun doar...MULȚUMESC 🥰🤗 Mulțumesc că exiști, Mulțumesc că ai un suflet superb, Mulțumesc că te-am cunoscut, Mulțumesc...că ești tu. Mulțumesc... Sper din suflet să ne revedem cât mai curând. Te pup😘😘😘🤗🥰 Vladescule,esti super norocos,nu stiu cum reusesti frate,eu si azi am sunat o,am dat sms,vroiam maine sa ajung la Pitesti,am renuntat,mi am facut o programare la o tipa la mine in oras.Aia e se pare ca nu mai am noroc.Bafta frate.
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2021 Postat Septembrie 2, 2021 Acum 1 oră, n3control@tu a spus: Sa nu uitati sa ne invitati la nunta ! Sigur frate. Lași tu darul și datele de contact la Alessia și te caut eu. Ai încredere 😉
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2021 Postat Septembrie 2, 2021 Acum 2 ore, Alessia10 a spus: Și eu îți mulțumesc tare mult pentru toate vizitele de pana acum,ai fost și ești o persoana cu mult caracter,mereu am simțit ca suntem doi adolescenți ce se întâlnesc pe ascuns sa si-o tragă..toate aventurile acestea minunate alături de tine nu pot fii descrise..fiecare din noi doi am încercat la fiecare întâlnire sa dam cei mai bun din noi..și am reușit,ne-am surprins de fiecare data și într.un mod atât de plăcut! Te pup om frumos,ești un exemplu demn de urmat atât prin comportament cât și prin gesturile fine pe care le-ai făcut pana acum cu mine!❤❤❤💋 mulțumesc pentru cuvintele frumoase💋💋 Apreciez, ești o scumpă. 😘😘😘
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2021 Postat Septembrie 2, 2021 1 oră în urmă, delimitator a spus: Vladescule,esti super norocos,nu stiu cum reusesti frate,eu si azi am sunat o,am dat sms,vroiam maine sa ajung la Pitesti,am renuntat,mi am facut o programare la o tipa la mine in oras.Aia e se pare ca nu mai am noroc.Bafta frate. Fratele meu, ce sa mai zic, "m-am născut cu mir în frunte"😁😁😁 Bafta
delimitator Reputație: 528 Postat Septembrie 2, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 2, 2021 Acum 2 minute, Vladescu86 a spus: Fratele meu, ce sa mai zic, "m-am născut cu mir în frunte"😁😁😁 Bafta Frate,esti pitestean esti norocos,bravooooooi.
n3control@tu Reputație: 167 Postat Septembrie 3, 2021 Oras:DA Oras:DA Postat Septembrie 3, 2021 Acum 18 ore, Vladescu86 a spus: Sigur frate. Lași tu darul și datele de contact la Alessia și te caut eu. Ai încredere 😉 Aveți nași ? 😃
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2021 Postat Septembrie 3, 2021 Acum 9 minute, n3control@tu a spus: Aveți nași ? 😃 Stai s-o întreb pe nevastă-mea, dacă ma lasă să-i păstrez pe ăștia pe care-i am acum, sunt pe caterinca, spritz, ce trebuie...🤣. Oricât de mult mi-ar plăcea "caterinca", cred ca putem închide subiectul....prea mult offtopic. Ca idee, oricine o s-o aive de soție, o sa fie un norocos... Pe lângă faptul ca se fute "exemplar", are o atitudine și un comportament "de milioane". Bafta
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2021 Postat Septembrie 3, 2021 Acum 6 minute, Vladescu86 a spus: Stai s-o întreb pe nevastă-mea, dacă ma lasă să-i păstrez pe ăștia pe care-i am acum, sunt pe caterinca, spritz, ce trebuie...🤣. Oricât de mult mi-ar plăcea "caterinca", cred ca putem închide subiectul....prea mult offtopic. Ca idee, oricine o s-o aive de soție, o sa fie un norocos... Pe lângă faptul ca se fute "exemplar", are o atitudine și un comportament "de milioane". Bafta Acum 22 minute, n3control@tu a spus: Aveți nași ? 😃 Stai s-o întreb pe nevastă-mea, dacă ma lasă să-i păstrez pe ăștia pe care-i am acum, sunt pe caterinca, spritz, ce trebuie...🤣. Oricât de mult mi-ar plăcea "caterinca", cred ca putem închide subiectul....prea mult offtopic. Ca idee, oricine o s-o aive de soție, o sa fie un norocos... Pe lângă faptul ca se fute "exemplar", are o atitudine și un comportament "de milioane". Bafta S-o aibă...na, graba strică treaba😅
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2021 Postat Septembrie 3, 2021 Acum 5 ore, Vladescu86 a spus: Stai s-o întreb pe nevastă-mea, dacă ma lasă să-i păstrez pe ăștia pe care-i am acum, sunt pe caterinca, spritz, ce trebuie...🤣. Oricât de mult mi-ar plăcea "caterinca", cred ca putem închide subiectul....prea mult offtopic. Ca idee, oricine o s-o aive de soție, o sa fie un norocos... Pe lângă faptul ca se fute "exemplar", are o atitudine și un comportament "de milioane". Bafta Cheers! 🤌🍷
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum