delimitator Reputație: 528 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Septembrie 15, 2021 Ce se intampla pe topicul Alesiei?Eu zic sa se revina la recenzii. 2
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Acum 7 ore, mrs3 a spus: Mersi @pisicuts pentru avertisment este bine ca vezi doar ce vrei tu și propunerile noastre nu le ei în seama... Sa ai o seara deosebită!!! 🤣🤣🤣 "Sirenele se aud în cartier 🚔🚔🚔 Vine garda😺 să ne bage după gratile de fier" Nu este pisicuta la care m-am referit, dar na...nu este cum se dorește, este cum se nimerește. 😁 Take care😉
mrs3 Reputație: 159 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 15, 2021 Acum 45 minute, Vladescu86 a spus: 🤣🤣🤣 "Sirenele se aud în cartier 🚔🚔🚔 Vine garda😺 să ne bage după gratile de fier" Nu este pisicuta la care m-am referit, dar na...nu este cum se dorește, este cum se nimerește. 😁 Take care😉 Iti dai seama ca la balamuc. ,,IE FRUMOS PAICISIA DA NU PREA" ,,IE MULTE REBUTURI" 🤣🤣🤦
havana Reputație: 336 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:Cuba Oras:Cuba Postat Septembrie 15, 2021 Multi pesti vor bea si manca de pe urma ei si din banii nostri evident , e abia la inceput in ale meseriei 1
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Acum 1 minut, havana a spus: Multi pesti vor bea si manca de pe urma ei si din banii nostri evident , e abia la inceput in ale meseriei Nu ma mai enervați de dimineață! Lăsați-o asa cum e și tineti-va părerile pentru voi..cu peștii vostrii🤦♀️🤦♀️🤦♀️
mrs3 Reputație: 159 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 15, 2021 Hai sa mai și destindem puțin atmosfera La inmormantarea mea , preotul o intreaba pe Alessia : - vrei sa il pupi inainte sa il bagam inauntru? Ea izbucneste in lacrimi. - asa ma intreba si el mereu ... :))
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Acum 2 minute, havana a spus: Multi pesti vor bea si manca de pe urma ei si din banii nostri evident , e abia la inceput in ale meseriei Asa si te oftici cumetre sau care e baiu ? 🤔 De unde apareti bai frate ?
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Acum 5 minute, mrs3 a spus: Hai sa mai și destindem puțin atmosfera La inmormantarea mea , preotul o intreaba pe Alessia : - vrei sa il pupi inainte sa il bagam inauntru? Ea izbucneste in lacrimi. - asa ma intreba si el mereu ... :)) 🤣🤣🤣🤣🤣
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Acum 17 minute, Alessia10 a spus: 🤣🤣🤣🤣🤣 Heeeii sufletel mic si bland, asa te vreau sa raziiii ai un zambet supeeerb ❤❤❤❤
mrs3 Reputație: 159 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 15, 2021 Acum 1 minut, daniel312 a spus: Heeeii sufletel mic si bland, asa te vreau sa raziiii ai un zambet supeeerb ❤❤❤❤ Noi trebuie să ne ocupăm de zâmbetul ala divin...
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Acum 24 minute, Alessia10 a spus: 🤣🤣🤣🤣🤣 Inimioara ti am lasat si eu un pm mic 😁🥰❤😘
Amado Reputație: 1332 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 15, 2021 Acum 4 ore, Alessia10 a spus: Nu ma mai enervați de dimineață! Lăsați-o asa cum e și tineti-va părerile pentru voi..cu peștii vostrii🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Nu sunt ai noștri 😂😂😂 1
mrs3 Reputație: 159 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 15, 2021 Ai venit pe lume gol, vei pleca la fel. Te-ai născut fără putere , la fel de slab vei muri. Ai venit fără bani și lucruri materiale, vei pleca tot fără bani și lucruri materiale. Primul tău duș a fost atunci când cineva te-a spălat și te-a îmbrăcat. Ultimul tău duș va fi la fel. Aceasta este ființa umană! Deci, de ce atâta mândrie, atâta răutate, atâta invidie, atâta ură, atâta resentiment, atâta egoism? Avem timp limitat pe Pământ. Trebuie să avem grijă cum îl folosim. Asta ar trebui să ne amintim mereu! Am reușit sa schimb azi câteva cuvinte cu Alessia... va pleca și nu se va mai întoarce niciodata la Pitesti... Felicitări celor care ați reușit să o răniți, asa ați făcut și anul trecut de ați facut-o sa plece. A zis sa mai încerce anul asta... a sperat că veți fi ,, oameni" dar sa înșelat.... nu vă dau tag aici nu îmi stă în caracter asa ceva, ( vă știți voi care sunteti). Tot ce îmi doresc este să vă dea Dumnezeu după inima și după suflet... 1
mrs3 Reputație: 159 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 15, 2021 Acum 6 ore, Alessia10 a spus: 🤣🤣🤣🤣🤣 Despre tine ființă minunata un simplu mulțumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit, pentru emoțiile pe care mi le-ai dăruit sau pentru zâmbetul de pe fața mea! Să ai grijă de tine pe unde o sa fii și sa te gândești ca cineva tine la tine!!!
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Felicitări celui/celei/celor care a/au făcut asta. Cu un cacat de postare, făcută la mișto, ai distrus tot. BRAVO... Sper sa câștigați suficienți bani de pe urma plecării Alessiei, încât sa va luați flori și lumânări de ei și sa vi le puneți pe piept. Pentru asa zdrențe de oameni, asa respect.
Vizitator daniel312 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Mda .. incepusem asa bine saptamana vazand acest ingeras de fata si totul s a daramat . din cauza la niste jeguri de oameni care fac umbra degeaba pe Pamant. As fi dat orice sa vb cu tine inimioara macar 2 sec dar n am avut succes. Ce pot sa mai zic nu stiu sunt prea suparat pt a mai zice ceva dar este pacat ca s a ajuns aici. Ingerule sa ai parte de tot ce iti doresti tu oriunde vei merge as vrea sa ma iei cu tine ca si mie mi s a luat printre jeguri sa plecam departe. Sa stii ca ma voi gandi mereu la tine si la toate momentele divine petrecute alaturi de tine pitico .. Voi fi cu gandul mereu la tine si te voi purta in sufletul meu pentru totdeauna . Te ador papusica mica 😘❤ 😥😥
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Acum 15 minute, colericul a spus: Nu te-am "studiat" dar vazand traficul din ultimele zile, am intrat sa vad despre ce e vorba. Ce vreau sa-ti spun, indiferent unde vei merge, vor fi si comentarii de discreditare, fie de la concurenta, fie din alte parti. Nu stiu cum sta Pitestiul ca nivel de intimidare a "concurentei" dar in alte parti au fost fete batute ranga, altele au avut cutitul pus la gat sau chiar cu pistolul (nu stia daca era de airsoft sau cu glont), adica chestii grave de tot (Craiova, Targoviste, Targu Mures, Suceava). Pentru o parte din ei s-au depus plangeri la Parchet, o parte au scapat. Ce vreau sa spun: cata vreme disconfortul e doar pe forum, IGNORA! E decizia ta daca ramai sau pleci dar sa studiezi si sa intrebi alte colege cum e zona in care vrei sa ajungi. PS: nu-i da atentie lui Ines dar ia in calcul cum poti ajunge cand viata ta e condusa de forum, cum e cazul ei! E drept ca e vorba de patologie la ea... Nu am făcut nimic ieșit din comun încât sa mi se pună cuțitul la gât! Nu ma intereseaza de alte fete..eu știu cum sunt și nu meritam sa plec asa..sa se ajungă la asta,plec cu un gust amar și cu o dezamăgire foarte mare..pentru ca las în urma niște oameni care chiar nu au nici.o vina! Asta este viata..mergem înainte,important este ca am dat de oameni care chiar își merita respectul din partea mea,poate pentru alții sunt doar o simpla "curva" poate pentru alții sunt mai mult de atât! Am legat multe "prietenii" timp de un an de zile..fiecare ma vede cum dorește el,ceea ce vreau eu sa va spun...lăsați ura asta deoparte si mai ales viata personală a fetelor!!!!nu faceți nimic altceva decât sa va plece foarte multe fete bune de aici de la voi! Eu am încheiat.o cu Pitestiul,ma voi întoarce aici ca aici am viata mea personala dar nu voi mai lucra aici..mai bine plec unde adevărații barbati știu sa respecte o femeie nu sa o jignească! Va pup și seara frumoasa sa aveți! Iar cei care mi-ați scris mesaje va mulțumesc pentru grija!❤
Amado Reputație: 1332 Postat Septembrie 15, 2021 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 15, 2021 La 07.09.2021 la 19:36, Alessia10 a spus: ❤❤❤ nu voi mai sta foarte mult în țară,efortul va fii prea mare și nu cred că ar mai avea rost, îți mulțumesc frumos oricum 🥰 Fata a anunțat ca pleacă, e aceeași schema de anul, cand pleacă pe afara da vina pe oraș. Cat de naivi sunteți bai fraților sa credeți ca pleacă dintr-un oraș liniștit și prosper ca Pitestiul din cauza unei postari la mișto cu adidașii și ce a mai zis ala pe acolo. Vorba lui Colericul, în alte orașe se ajunge la intimidari grave, se trimit tot felul de săgeți la înaintare, amenințări, țepe, nu o amarata de postare ca e pestele de la țară. Te așteptăm peste câteva luni înapoi Alessia. 1
Gogaie86 Reputație: 35 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Acum 26 minute, Alessia10 a spus: Nu am făcut nimic ieșit din comun încât sa mi se pună cuțitul la gât! Nu ma intereseaza de alte fete..eu știu cum sunt și nu meritam sa plec asa..sa se ajungă la asta,plec cu un gust amar și cu o dezamăgire foarte mare..pentru ca las în urma niște oameni care chiar nu au nici.o vina! Asta este viata..mergem înainte,important este ca am dat de oameni care chiar își merita respectul din partea mea,poate pentru alții sunt doar o simpla "curva" poate pentru alții sunt mai mult de atât! Am legat multe "prietenii" timp de un an de zile..fiecare ma vede cum dorește el,ceea ce vreau eu sa va spun...lăsați ura asta deoparte si mai ales viata personală a fetelor!!!!nu faceți nimic altceva decât sa va plece foarte multe fete bune de aici de la voi! Eu am încheiat.o cu Pitestiul,ma voi întoarce aici ca aici am viata mea personala dar nu voi mai lucra aici..mai bine plec unde adevărații barbati știu sa respecte o femeie nu sa o jignească! Va pup și seara frumoasa sa aveți! Iar cei care mi-ați scris mesaje va mulțumesc pentru grija!❤ Unde să pleci? Nu pleci nicăieri. Dacă pleci le dovedești celor care asta urmăresc că ești o lașă. Rămâi aici si luptă în continuare, dovedește-le că meriți mai mult decât niște vorbe aruncate în vânt. Nu fă același lucru că anul trecut, nu te da bătută pentru niște vorbe. Luptă ca "femeia" care eu am văzut-o în tine, nu abandona meciul dacă ai pierdut o rundă. Fi puternică, pentru că cei din urmă vor fi cei dintâi. Nu abandona, atât îți cer. Pește tot în lume vei găsi astfel de oameni, iar prin abandon îți dovedești lașitatea. Dă-le peste nas, dă-le să stea în "medical" și nu ceda în fața unor vorbe. Fi o "prințesă războinică" cu adevărat
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Acum 12 minute, Amado a spus: Fata a anunțat ca pleacă, e aceeași schema de anul, cand pleacă pe afara da vina pe oraș. Cat de naivi sunteți bai fraților sa credeți ca pleacă dintr-un oraș liniștit și prosper ca Pitestiul din cauza unei postari la mișto cu adidașii și ce a mai zis ala pe acolo. Vorba lui Colericul, în alte orașe se ajunge la intimidari grave, se trimit tot felul de săgeți la înaintare, amenințări, țepe, nu o amarata de postare ca e pestele de la țară. Te așteptăm peste câteva luni înapoi Alessia. Tine-ti părerea pentru tine..pe mine una sincer îți spun că nu mă interesează! Ideea era sa stau mai mult nu ca bag scuza ca plec în alta tara! Dar m.am răzgândit și mai bine evit acest oraș și las alți oameni mai civilizați sa ma cunoască! Seara buna!
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Acum 11 minute, Gogaie86 a spus: Unde să pleci? Nu pleci nicăieri. Dacă pleci le dovedești celor care asta urmăresc că ești o lașă. Rămâi aici si luptă în continuare, dovedește-le că meriți mai mult decât niște vorbe aruncate în vânt. Nu fă același lucru că anul trecut, nu te da bătută pentru niște vorbe. Luptă ca "femeia" care eu am văzut-o în tine, nu abandona meciul dacă ai pierdut o rundă. Fi puternică, pentru că cei din urmă vor fi cei dintâi. Nu abandona, atât îți cer. Pește tot în lume vei găsi astfel de oameni, iar prin abandon îți dovedești lașitatea. Dă-le peste nas, dă-le să stea în "medical" și nu ceda în fața unor vorbe. Fi o "prințesă războinică" cu adevărat Nu trebuie sa dovedesc nimanui nimic,plec unde îmi este mie bine ,departe de toți cârcotașii! Și cu asta am încheiat subiectul! Nu știu sa respecte o femeie și cu asta am spus totul!
Vizitator Alessia10 Reputație: 0 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Acum 23 minute, Amado a spus: Fata a anunțat ca pleacă, e aceeași schema de anul, cand pleacă pe afara da vina pe oraș. Cat de naivi sunteți bai fraților sa credeți ca pleacă dintr-un oraș liniștit și prosper ca Pitestiul din cauza unei postari la mișto cu adidașii și ce a mai zis ala pe acolo. Vorba lui Colericul, în alte orașe se ajunge la intimidari grave, se trimit tot felul de săgeți la înaintare, amenințări, țepe, nu o amarata de postare ca e pestele de la țară. Te așteptăm peste câteva luni înapoi Alessia. Foarte prosper și linistit e orașul.. se vede..de aia va pleacă majoritatea fetelor bune ca e linistit orașul.. și va plângeți după de astea care va dau țepe..ma faci sa rad🤦♀️ Din câte îmi aduc bine aminte tu ai fost la mine și nu ma asteptam sa ai gândirea asta,se pare ca.i dau dreptate lui Gogaie când îmi spunea sa nu mai am încredere în toți cei care ma lingusesc pe aici..în fața îmi spuneți ceva pe la spate altceva ! Hai ca deja dau prea multa importanta la toate balivernele pe aici și ma consum degeaba pentru niște prostii spuse de oameni care nu au pic de respect ! Nu mai răspund la nimic ce tine de acest subiect! Cel mai bine îmi vad de treaba mea și evit toate discuțiile!
Gogaie86 Reputație: 35 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Ba da, mai ales ție. Că meriți mult mai mult decât ți s-a oferit. Dar văd că "Te lași bătută" și nu lupți deloc. Nu ai înțeles nimic din ce ți-am zis. Dar decizia îți aparține în totalitate. Și să mai repet ce am mai zis: "oriunde te va duce viața, să fi bine și sănătoasă Alessia ". Eu nu pot face nimic mai mult, sunt doar un simplu client. Oricum, îți mulțumesc, sincer
Doareu123456 Reputație: -3 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Lasa-l acasa că dacă îl iei cu tine pe lachioi nimic nu faci,ai sa vezi.
Gogaie86 Reputație: 35 Postat Septembrie 15, 2021 Postat Septembrie 15, 2021 Hai te rog să nu mai fi nervoasă și nu mai băga orice vorbă în seamă și nu pune la suflet. Sun-o pe mămica ta si stai de vorbă cu ea să te mai liniștești, și ei îi e dor de tine. Sau sună o prietenă sau pe cineva si liniștește-te. Te rog frumos da? Se poate?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum