Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Mie mai nou imi apar tot felul de cacaturi daca incerc sa accesez forumul de pe i-phone.

Tot felul de ferestre care se deschid singure, ma redirectioneaza pe alte saituri, se misca tot felul de puli etc.

M-am cam speriat, ca daca-mi virusez telefonul - virusat ramane. Prefer sa fut curve decat sa ma fut in el de telefon... ;)

S-a mai confruntat si altcineva cu problema?

Postat

Telefonul se poate virusa doar daca ai jailbreak facut la el si tot felu de prostii instalate, daca telefonul e curat exact asa cum vine el din fabrica , nici o sansa sa iei vreun virus , inca nu s-a inventat asa ceva pt apple , daca era samsung puteai sa ai o problema, deci stai linistit

Postat

Aha... a fost si s-a rezolvat. Si la mine a fost pana ieri taman cum ziceau baietii cu Android.

Se pare ca ce-a mosmodit jupan' @pizdicutz la setari a functionat.

O sa ne umble si de-acum incolo in telefoane - dar macar n-o sa stim... ;)

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Aha... a fost si s-a rezolvat. Si la mine a fost pana ieri taman cum ziceau baietii cu Android.

Se pare ca ce-a mosmodit jupan' @pizdicutz la setari a functionat.

O sa ne umble si de-acum incolo in telefoane - dar macar n-o sa stim... ;)

Era de la reclamele care redirectionau device-urile mobile. Ieri am dezactivat permanent redirectionarile.

:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Chestia cu redirectionarile se intamplau doar daca intrai pe forum de pe " SAFARI ", daca foloseai un alt browser luat de pe iTunes nu existau probleme de genul asta, o spun din experienta. Plus ca e mai sigur pentru astia ca mine, cu remorca.. pot scapa usor de " istoric ", pe cand " safari " desi sterg istoricul, apare la cautari site-ul accesat

Postat

Si mie imi intrau niste traznai aleatorii pe iphone zilele trecute de imi era si greu sa mai citesc forumul.

Vizitator danezudan
Reputație: 0
Postat

Ieri a-m patito si eu.Se pare ca sa rezolvat azi merge fara probleme.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...