vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Noiembrie 4, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2013 Mie mai nou imi apar tot felul de cacaturi daca incerc sa accesez forumul de pe i-phone.Tot felul de ferestre care se deschid singure, ma redirectioneaza pe alte saituri, se misca tot felul de puli etc.M-am cam speriat, ca daca-mi virusez telefonul - virusat ramane. Prefer sa fut curve decat sa ma fut in el de telefon... S-a mai confruntat si altcineva cu problema?
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Noiembrie 4, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2013 Telefonul se poate virusa doar daca ai jailbreak facut la el si tot felu de prostii instalate, daca telefonul e curat exact asa cum vine el din fabrica , nici o sansa sa iei vreun virus , inca nu s-a inventat asa ceva pt apple , daca era samsung puteai sa ai o problema, deci stai linistit
Clontosul Reputație: 535 Postat Noiembrie 4, 2013 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 4, 2013 Vasile, de cata vreme ai problema? Vezi aici atat ca problema era pe Android...
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Noiembrie 4, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 4, 2013 Aha... a fost si s-a rezolvat. Si la mine a fost pana ieri taman cum ziceau baietii cu Android.Se pare ca ce-a mosmodit jupan' @pizdicutz la setari a functionat.O sa ne umble si de-acum incolo in telefoane - dar macar n-o sa stim...
Administrator pisicuts Reputație: 114939 Postat Noiembrie 4, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 4, 2013 Aha... a fost si s-a rezolvat. Si la mine a fost pana ieri taman cum ziceau baietii cu Android.Se pare ca ce-a mosmodit jupan' @pizdicutz la setari a functionat.O sa ne umble si de-acum incolo in telefoane - dar macar n-o sa stim... Era de la reclamele care redirectionau device-urile mobile. Ieri am dezactivat permanent redirectionarile.:wave
minimalistick Reputație: 166 Postat Noiembrie 4, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2013 Chestia cu redirectionarile se intamplau doar daca intrai pe forum de pe " SAFARI ", daca foloseai un alt browser luat de pe iTunes nu existau probleme de genul asta, o spun din experienta. Plus ca e mai sigur pentru astia ca mine, cu remorca.. pot scapa usor de " istoric ", pe cand " safari " desi sterg istoricul, apare la cautari site-ul accesat
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 4, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2013 Si mie imi intrau niste traznai aleatorii pe iphone zilele trecute de imi era si greu sa mai citesc forumul.
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2013 Postat Noiembrie 4, 2013 Ieri a-m patito si eu.Se pare ca sa rezolvat azi merge fara probleme.
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 4, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2013 Azi merge perfect
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum