Sari la conținut

e oripilant

amelie

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

in momentul in care intri pe forum, in partea dreapta apare o reclama . intr-un dintre poze este o imagine cu o fetita care saruta un penis. mi se pare inadmisibil, e forum de **spam editat**i? fetita din fotografie nu e majora, nici de 10 ani nu pare. poate ar fi cazul ca acel banner sa fie schimbat, ori ceva e grav in neregula pe aici, daca sunt acceptate astfel de imagini inseamna ca e tolerata aceasta atitudine, din cate stiu eu inscrisa la categoria de infractiuni grave. scuze ca am deschis topic pentru a sublinia acest aspect, insa mi s-a parut mult prea depasit de limitele normale ale vietii.

• Like 4
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Buna Amelie multumim ca ai decis sa impartasesti aceste idei cu noi.

Nu putem controla reclamele de pe forum dar te asigur ca acea domnisoara , pe nume Little Lupe care are si un website personal http://www.ilovelupe.com/ e cat se poate de majora. Are chiar 21 de ani daca te uiti la pagina About Me.

pre_1383585513__av0zzed_460sa.gif

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:teh interwebz
  • Oras:teh interwebz
Postat

In poza pe care ai pus-o este Little Lupe sau Lupe Fuentes. Nu este **spam editat**. Insa succesul ei intotdeauna s-a bazat pe faptul ca arata ca un copil. Asta nu putem din pacate controla - oamenii cu fantezii cu **spam editat**e si nici fetele si casele de productie care promoveaza imaginea teen/underage. Asta nu e nimic, am vazut unele de zici ca aveau 12 ani....Sinistru, dar nu ai ce sa-i faci. Sunt totusi majore, daca te incalzeste cu ceva.

• Like 4
  • Administrator
Postat

In poza pe care ai pus-o este Little Lupe sau Lupe Fuentes. Nu este **spam editat**. Insa succesul ei intotdeauna s-a bazat pe faptul ca arata ca un copil. Asta nu putem din pacate controla - oamenii cu fantezii cu **spam editat**e si nici fetele si casele de productie care promoveaza imaginea teen/underage. Asta nu e nimic, am vazut unele de zici ca aveau 12 ani....Sinistru, dar nu ai ce sa-i faci. Sunt totusi majore, daca te incalzeste cu ceva.

pre_1383590488__awze49x_460sa.gif

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Inside my mind.
  • Oras:Inside my mind.
Postat

Lupe Fuentes e chiar mai batrana decat tine, daca ti-ai declarat corect varsta :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...