Sari la conținut

0754550439 (didits pe kik)

Postări Recomandate

Postat

Am fost in urma cu vreo doi ani la Cluj. E experta la deepthroat si cand zic experta nu fac nici un fel de indulgenta! Poti sa ai pula de un metru (nu e cazul meu) ca o inghite intr-o clipita. Per total e ok, trav dar finuta, se comporta frumos, geme la anal, eu zic ca merita!

• Like 1
Vizitator rogurr
Reputație: 0
Postat

Este reală, am fost la ea cand a fost în București. Expertă pe oral :)). Cam slăbuță pentru gustul meu dar per total merită banii, știe meserie.

• Oras:Romania
Postat

diditr pe kik nu didits! si raspund pe whatsapp telegram kik..nu prin apel

Postat

apropo pentru utilizatorul "virciu" ce vad ca e raportat de multe ori de multe persoane si care pretinde ca as avea boli cu transmitere sexuala..nu stiu cate isi fac analizele la 2 luni ca si mine! si nu "virciu" nu fac si nu voi face niciodata anal fara prezervativ:))) stiu ca astia ca tine sunteti multi care ma contactati si cereti anal fara prezervativ si va spun ca din aceasta cauza nici macar oralul nu se mai poate in cazul vostru fara prezervativ voi fiind deja persoane expuse la risc!

• Telefon: 0758 773 871
  • Oras:Mereu in pula
Postat

apropo pentru utilizatorul "virciu" ce vad ca e raportat de multe ori de multe persoane si care pretinde ca as avea boli cu transmitere sexuala..nu stiu cate isi fac analizele la 2 luni ca si mine! si nu "virciu" nu fac si nu voi face niciodata anal fara prezervativ:))) stiu ca astia ca tine sunteti multi care ma contactati si cereti anal fara prezervativ si va spun ca din aceasta cauza nici macar oralul nu se mai poate in cazul vostru fara prezervativ voi fiind deja persoane expuse la risc!

Virciu e o travestita din Tim care îșiface multe conturi si ne acuză pe toate de bolii,invidia

Nu o baga in seama ca are probleme psihice

Postat

Zaires asta face fara prezeu are si topic deschis,cascati ochii cand vreti sa mergeti la travestitu urat gay urat bulangiu plin de virusul hiv....cascati ochii,a si locuit cu una Ramya....stie tot site-u de ele....Lory te lamureste :laugh2

Sa gasit Zaira plm sa latre ca tuta :laugh2

Postat

Virciu e o travestita din Tim care îșiface multe conturi si ne acuză pe toate de bolii,invidia

Nu o baga in seama ca are probleme psihice

Poganio,ciuma site-ului fugitiiiiiiiiiiiiiiiii :laugh2  :rax2  :offtopic

Postat

Lory prietena cu mine ce sa lămurească cand tu inventezi in morții Tai de sclav cu poveștile inventate de tine iesi acasa

Și lasă-ne

So termina cu conturile ca nu iti iasa ce vrei să faci

Sunt sănătoasă și toate suntem cu analizele postste aici

tu ai cancer si sugi pula la mortii

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.