Sari la conținut

Ariana, noua in domeniu 0799569986

ariana08

Postări Recomandate

Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Acum 1 oră, Daddy-boy a spus:

Nu are nimic, bea putina apa

E mai simplu si mai rapid asa decat sa invete daddy gramatica.😁

Link spre comentariu
Vizitator Daddy-boy
2 hours ago, unsuflet said:

E mai simplu si mai rapid asa decat sa invete daddy gramatica.😁

Nu va mai liati de mine ca nimeni nu e perfect cate greseli sunt pe aici..., sa vedem noi fetele nu greselile altora, ca nu e forum de gramatica😉😉😉

Link spre comentariu
Vizitator Anthonio
Acum 9 minute, Daddy-boy a spus:

Nu va mai liati de mine ca nimeni nu e perfect cate greseli sunt pe aici..., sa vedem noi fetele nu greselile altora, ca nu e forum de gramatica😉😉😉

Nu-i bagă în seamă! Au chef de caterincă🤣 fă recenzii și chiar dacă mai greșești le descifrăm noi dacă ne interesează 👍

Link spre comentariu
Vizitator Daddy-boy
1 hour ago, Anthonio said:

Nu-i bagă în seamă! Au chef de caterincă🤣 fă recenzii și chiar dacă mai greșești le descifrăm noi dacă ne interesează 👍

🙏💪💪🙏

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
Acum 4 ore, Daddy-boy a spus:

Problema este ca după cum scrii ne dam seama și ce fel de om ești.....

Adică degeaba scrii recenzii ca avem bază pe tine ca pe Pulă în apă rece..

Link spre comentariu
Vizitator Daddy-boy
54 minutes ago, Arad_lust said:

Problema este ca după cum scrii ne dam seama și ce fel de om ești.....

Adică degeaba scrii recenzii ca avem bază pe tine ca pe Pulă în apă rece..

Iesti un jegos murdar ca vorbesti asa o sa ies din cacatu asta de forum ca nu sunteti oameni numa niste pule stramte va salut

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 1 minut, Daddy-boy a spus:

Iesti un jegos murdar ca vorbesti asa o sa ies din cacatu asta de forum ca nu sunteti oameni numa niste pule stramte va salut

Nu te supara asa repede. Doar tiai primit botezul🤦‍♂️😆😆😆

Calmeazate si dai inainte cu vizite si recenzii💪💪💪

Link spre comentariu
Vizitator Daddy-boy
1 minute ago, Flx01 said:

Nu te supara asa repede. Doar tiai primit botezul🤦‍♂️😆😆😆

Calmeazate si dai inainte cu vizite si recenzii💪💪💪

Asta nu e botez asta e insulta din pacate...

Link spre comentariu
Acum 18 ore, Daddy-boy a spus:

Eu vad ca tu ma insulți,  deși eu ți-am spus că nu putem avea bază pe tine dacă scrii asa cum ai scris.

De altfel poți să mă si insulți ca ma lasă rece.

Link spre comentariu

Dacă nu mă deblochezi pe whatsapp cum să-ți pot trece pragul dragă nici in ziua de azi nu stiu motivul supărări tale dacă eram un nesimțit intalegeam dar asa chiar nu stiu de ce nu-ți m-ai pot trece pragul pup o palmă m-ai jos de la buric. 

Link spre comentariu
Acum 17 ore, bili69 a spus:

Dacă nu mă deblochezi pe whatsapp cum să-ți pot trece pragul dragă nici in ziua de azi nu stiu motivul supărări tale dacă eram un nesimțit intalegeam dar asa chiar nu stiu de ce nu-ți m-ai pot trece pragul pup o palmă m-ai jos de la buric. 

Ți-am mai spus de n ori sa mi lasi in privat numărul sa te pot debloca! Nu am de unde sa stiu care e numărul tău 

Link spre comentariu
Vizitator Anthonio

Azi am vizitat pe Ariana.

Programare pe WhatsApp, totul ok 

Fiind prin zonă, și având o ară la dispoziție inițial, când eram în lift îmi scrie nevasta să merg după ea in 30 de min, așa că mi-a trecut puțin cheful.

Îmi deschide ușa o fată frumoasa, mă invită la un pahar de apă, suc,eu  mă cer la duș fiind pe fugă, prezenți amândoi în dormitor, începe cu un oral bine executat,dar nu înainte să îi dezmierd puțin sâni, bifam și  69 unde nu am ce reproșa nimic, 

La NP am incercat doar o poziție misionar, unde am și finalizat, nu am avut timp, aș fi încercat mai multe poziții.

Pentru serviciile care le-am testat, atitudine, și igiena corporală nimic de obiectat,

De revenit, poate... când am timp mai mult să fac un dus de final, nu doar un refresh, spun asta pt că am împrumutat câteva fire de la cățel și le-a observat nevastămea când mi-am dat tricoul jos ("cu ce câine te-ai tăvălit" replica ei) 

Fiind la prima vizită am rămas plăcut impresionat, mulțumesc Ariana 🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Anthonio a spus:

Azi am vizitat pe Ariana.

Programare pe WhatsApp, totul ok 

Fiind prin zonă, și având o ară la dispoziție inițial, când eram în lift îmi scrie nevasta să merg după ea in 30 de min, așa că mi-a trecut puțin cheful.

Îmi deschide ușa o fată frumoasa, mă invită la un pahar de apă, suc,eu  mă cer la duș fiind pe fugă, prezenți amândoi în dormitor, începe cu un oral bine executat,dar nu înainte să îi dezmierd puțin sâni, bifam și  69 unde nu am ce reproșa nimic, 

La NP am incercat doar o poziție misionar, unde am și finalizat, nu am avut timp, aș fi încercat mai multe poziții.

Pentru serviciile care le-am testat, atitudine, și igiena corporală nimic de obiectat,

De revenit, poate... când am timp mai mult să fac un dus de final, nu doar un refresh, spun asta pt că am împrumutat câteva fire de la cățel și le-a observat nevastămea când mi-am dat tricoul jos ("cu ce câine te-ai tăvălit" replica ei) 

Fiind la prima vizită am rămas plăcut impresionat, mulțumesc Ariana 🤣🤣🤣

Multumesc frumos! Te pup 💋 :))

Link spre comentariu
La 21.07.2022 la 12:54, ariana08 a spus:

Hello! De astăzi coi schimba prețurile și voi Adauga servicii in plus pentru mărirea prețului PREȚURI:

150 LEI: o fin/15 min

200 LEI:o fin/ 30 min

350 LEI: 2 fin/ o ora

SERVICII:

-oral(neprotejat in fct de igiena)😈

-normal(protejat)😈

-masaj😈

-69😈

-diferite poziții😈

-cunnilingus 😈

-annilingus😈

-sărutări corporale😈

-sex între sâni😈

-footfetish😈

- mici fantezii😈

-finalizare corporală😈

-săruturi in funcție de igiena😈

-finalizare faciala😈

-uro😈

-dus impreuna😈

va astept cu programari la 0725162695💋

astăzi voi fii liberă de la ora 17:00💋

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...