ariana08 Reputație: 780 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Buna dimineataaa dragiilor! Astăzi va astept pana la ora 22:00💋💋 astăzi săruturile incluse😏😈😈 programari la 0799569986👅 Link spre comentariu
ghiurghiusan Reputație: 307 Postat Septembrie 27, 2023 Partajează Postat Septembrie 27, 2023 Ciao, astăzi mai ai săruturi la ofertă ? Link spre comentariu
ariana08 Reputație: 780 Postat Septembrie 27, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2023 Acum 2 ore, ghiurghiusan a spus: Ciao, astăzi mai ai săruturi la ofertă ? Dap💋, la fel in funcție de igiena😊 Link spre comentariu
bili69 Reputație: 107 Postat Septembrie 27, 2023 Partajează Postat Septembrie 27, 2023 Chiar sărută foarte bine si îi place nu o face forțat mi-e dor si mi-e de sarutarile ei i-am promis că o revizitez dar nu am mai apucat dar trebuie neapărat să-mi fac timp să o vizitez in ce-l mai scurt timp pup Ari. Link spre comentariu
ariana08 Reputație: 780 Postat Septembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Acum 23 ore, bili69 a spus: Chiar sărută foarte bine si îi place nu o face forțat mi-e dor si mi-e de sarutarile ei i-am promis că o revizitez dar nu am mai apucat dar trebuie neapărat să-mi fac timp să o vizitez in ce-l mai scurt timp pup Ari. Te pup💋👅 Link spre comentariu
ariana08 Reputație: 780 Postat Septembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Voi fii disponibila maine pana la ora 17:00 și poimaine pana la ora 19:00! Programari pe whatsapp 0799569986💋💋💋👅👅👅 Link spre comentariu
ariana08 Reputație: 780 Postat Octombrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2023 Buna dimineataaa💋 astăzi sunt disponibila toată ziua pana la ora 23:00, va astept 💋😈👅 programari pe whatsapp 0799569986 Link spre comentariu
ariana08 Reputație: 780 Postat Octombrie 8, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2023 Hello! Astăzi disponibila pana la ora 20:00💋 va astept 0799569986😈😈😈😈😈👅👅👅👅👅 Link spre comentariu
ariana08 Reputație: 780 Postat Octombrie 10, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2023 Hello!! Voi începe programul de maine pana vineri! Programari pe whatsapp la 0799569986😘(saruturi incluse)😈😈😈😈 3 Link spre comentariu
ariana08 Reputație: 780 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2023 Buna dimineataa dragiilor!! Voi fii disponibila toată săptămâna la voi😘😘 programările se fac pe whatsap la 0799569986 💋 preturi: 200/fin😈 350/ora😈 (saruturi incluse)👅👅👅 1 Link spre comentariu
ariana08 Reputație: 780 Postat Octombrie 22, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2023 Hello dragilor 🥰 toata saptamana viitoare disponibila👅 va astept 💋💋💋😈😈😈 6 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Noiembrie 22, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 La 22.10.2023 la 12:57, ariana08 a spus: Hello dragilor 🥰 toata saptamana viitoare disponibila👅 va astept 💋💋💋😈😈😈 De frumoasa Ariana nu mai scrie nimeni nimic🙄 1 Link spre comentariu
ariana08 Reputație: 780 Postat Decembrie 13, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2023 AM REVENITTT🥰🥰🥰 vă las aici o actualizare de prețuri și servicii💋 💦💦💦💦💦😈😈😈😈😈😈 💋💋💋💋200 LEI:o fin/ 30 min😍💋💋💋 💋💋💋💋350 LEI: 2 fin/ o ora😘💋💋💋 💋💋💋💋500 LEI: 3fin/ o oră și 30 min 😈💋💋💋 SERVICII: 😘-oral(neprotejat in fct de igiena)😈 😘-normal(protejat)😈 😘-masaj😈 😘-69😈 😘-diferite poziții😈 😘-cunnilingus 😈 😘-annilingus😈 😘-sărutări corporale😈 😘-sex între sâni😈 😘-footfetish😈 😘- mici fantezii😈 😘-finalizare corporală😈 😘-uro😈 😘-dus impreuna😈 extra: +50 săruturi 😘 +50 fin faciala💦 ‼️‼️LOCATIA ARED KAUFLAND 💋 ‼️‼️0799569986‼️‼️ Link spre comentariu
dennim Reputație: 88 Postat Decembrie 13, 2023 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Acum 33 minute, ariana08 a spus: AM REVENITTT🥰🥰🥰 vă las aici o actualizare de prețuri și servicii💋 💦💦💦💦💦😈😈😈😈😈😈 💋💋💋💋200 LEI:o fin/ 30 min😍💋💋💋 💋💋💋💋350 LEI: 2 fin/ o ora😘💋💋💋 💋💋💋💋500 LEI: 3fin/ o oră și 30 min 😈💋💋💋 SERVICII: 😘-oral(neprotejat in fct de igiena)😈 😘-normal(protejat)😈 😘-masaj😈 😘-69😈 😘-diferite poziții😈 😘-cunnilingus 😈 😘-annilingus😈 😘-sărutări corporale😈 😘-sex între sâni😈 😘-footfetish😈 😘- mici fantezii😈 😘-finalizare corporală😈 😘-uro😈 😘-dus impreuna😈 extra: +50 săruturi 😘 +50 fin faciala💦 ‼️‼️LOCATIA ARED KAUFLAND 💋 ‼️‼️0799569986‼️‼️ tot timpul, de regula, asteptarile sunt mai mari decat ceea ce primim, asa ca fi draguta, ca de buna esti super, dezvolta sarutarile alea de 50 lei, ca asa am mai auzit sa fie vorba de cativa pupici, nu prea generosi, si aia maxim pe buze. vorbim de daruire maxima la saruturi, limba, buze ..... sau asa ca pe un fost prieten care insista si el. mare multam ! Link spre comentariu
ariana08 Reputație: 780 Postat Decembrie 13, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Acum 39 minute, dennim a spus: tot timpul, de regula, asteptarile sunt mai mari decat ceea ce primim, asa ca fi draguta, ca de buna esti super, dezvolta sarutarile alea de 50 lei, ca asa am mai auzit sa fie vorba de cativa pupici, nu prea generosi, si aia maxim pe buze. vorbim de daruire maxima la saruturi, limba, buze ..... sau asa ca pe un fost prieten care insista si el. mare multam ! Asta e clar, in funcție de igienă și conexiune… Link spre comentariu
dennim Reputație: 88 Postat Decembrie 13, 2023 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Acum 4 minute, ariana08 a spus: Asta e clar, in funcție de igienă și conexiune… insist totusi, mai clar, adica se incaseaza aia 50 si dupa se invoca igiena si conexiunea, sau se scaneaza discret cat de cat inainte si se accepta optiunea? iar aici devine deja interesant, daca exista chimie si conexiune, primim un pupi pe buze si ...... bifata optiunea? cred ca nu ar strica sa fi mai explicita, eu chiar am avut experiente reusite cu tine, dar asta ma invaluie-n ceata ! Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2023 Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Acum 26 minute, dennim a spus: insist totusi, mai clar, adica se incaseaza aia 50 si dupa se invoca igiena si conexiunea, sau se scaneaza discret cat de cat inainte si se accepta optiunea? iar aici devine deja interesant, daca exista chimie si conexiune, primim un pupi pe buze si ...... bifata optiunea? cred ca nu ar strica sa fi mai explicita, eu chiar am avut experiente reusite cu tine, dar asta ma invaluie-n ceata ! Sunt exact in aceeasi situatie cu tine, am avut multe experiențe foarte faine cu Ari, dar aștept răspunsul ei clar. O doresc in continuare, dar...poate nu e chimie😔. Link spre comentariu
ariana08 Reputație: 780 Postat Decembrie 13, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Acum 44 minute, dennim a spus: insist totusi, mai clar, adica se incaseaza aia 50 si dupa se invoca igiena si conexiunea, sau se scaneaza discret cat de cat inainte si se accepta optiunea? iar aici devine deja interesant, daca exista chimie si conexiune, primim un pupi pe buze si ...... bifata optiunea? cred ca nu ar strica sa fi mai explicita, eu chiar am avut experiente reusite cu tine, dar asta ma invaluie-n ceata ! Banii eu nu i cer niciodată înainte. După “acțiune” se plătește 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Decembrie 13, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Acum 21 minute, ariana08 a spus: Banii eu nu i cer niciodată înainte. După “acțiune” se plătește Și dacă nu voi avea bani suficienți la mine.... ce-mi faci?🤣 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2023 Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Chiar acum, anthonio a spus: Și dacă nu voi avea bani suficienți la mine.... ce-mi faci?🤣 Te fute de nu te vezi🤣🤣🤣. Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Decembrie 13, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Chiar acum, unsuflet a spus: Te fute de nu te vezi🤣🤣🤣. Asta oricum o face🤣🤣🤣 și mă și sărută cu foc și patimă 🤣🤣🤣🤪🤪🤪 Link spre comentariu
dennim Reputație: 88 Postat Decembrie 13, 2023 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Acum 40 minute, ariana08 a spus: Banii eu nu i cer niciodată înainte. După “acțiune” se plătește ne invartim ca un caine in juru cozii, atunci e clar ca la final riscam o tiganeala din aia memorabila, eu sa zic ca nu m-ai pupat sau tu sa reprosezi ca ti-am strecurat din greseala varfu limbii-n gura si gata, e de 50 lei. o sa renunt la serviciul asta, la cum te eschivezi, nu miroase prea bine......pupicu ! 1 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2023 Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Acum 30 minute, anthonio a spus: Asta oricum o face🤣🤣🤣 și mă și sărută cu foc și patimă 🤣🤣🤣🤪🤪🤪 Măcar pe tine să te sărute cu limbă de foc😅. Pt mine e clar, aștept o recenzie clarificatoare. Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Decembrie 13, 2023 Membru Premium Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Acum 1 oră, ariana08 a spus: Asta e clar, in funcție de igienă și conexiune… Arii draga! Toți stim ca esti mai capricioasă, si din aceasta cauza te tachineaza " iubiții ". Dpmdv cel mai bine lasi asa "fk in functie de cimie si igiena", fara cost suplimentar pt ca vei avea discuții si nu ai nevoie de asa ceva. E doar parerea si exemplul meu, cu mine o data a fost fk si o data nu.... Te tzuc si bine ai revenit pe forum😘🤗 Link spre comentariu
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Decembrie 13, 2023 Partajează Postat Decembrie 13, 2023 Am să incerc aici sa explic diferența intre Fk și pupici, poate nu ii stie Ari și de aia răspunde confuză. Fk (french kiss) este un sărut mai intim, care implică și limbuțele. Multe fete consideră că aici e bariera intre a face sex pe bani și a face dragoste cu iubitul. Pt unii dintre noi, acesta adaugă o savoare in plus timpului petrecut impreună si exact așa ca pe voi, ne păcălește creieril că facem dragoste, deși obiectiv știm că am plătit pt asta. Pupicii reprezintă o apropiere a buzelor, cu gurile inchise. E mai mult decât un pupic pe obraz, dar mai putin decât ne dorim unii dintre noi. Acum poți răspunde clar, ce oferi in cei 50 lei extra, fk sau pupici? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum