Sari la conținut

Trollul anului 2013

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Avand in vedere ca se apropie sfarsitul anului 2013 propun sa facem nominalizarile in acest topic pentru titlul de Cel mai mare troll al anului 2013. Prin "troll" intelegem utilizatori care prin postarile lor au creat adevarate controverse si nemultumiri in randurile comunitatii.

Pot fi nominalizati membrii indiferent de vechimea lor sau daca sunt activi sau nu in acest moment.

pre_1383854670__allyoupeoplegettingangry

pre_1383854688__vornholdtrollking.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator Fater
Reputație: 0
Postat

Off topic ( nush pe cine sa propun)

Daca alegem trollul anului nu ar trebui ales si membrul anului (evident.....in alt topic)?

• Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town
Postat

Daca alegem trollul anului nu ar trebui ales si membrul anului (evident.....in alt topic)?

nu e o idee buna, cu membrul anului.. ar da ocazia lingailor sa sara sa pupe in fund cate un membru colorat mai cu influente..  :)

troll..    jos_textila  :)

Postat
Pezevenghi motanul :)) Inca un topic de rafuiala. Chiar ne  lipsea.  Care e mai troll ca care (nu ma dati la topicul cu limba).

Pfoaaai! Numai oameni simtiti care se autonominalizeaza. Adica femei, dar, daca ne permite Sexy... sunt si ele oameni  :laugh2

Trolul, prin definitie, este NE simtit.  

Sparg eu gheata si  incep nominalizarile cu cel mai simpatic troll: Teposu' sau Sofi, whatever. Fiecare cum il stie.Chiar ii simt lipsa. Si Baba Novac. Maaare mester cu vorbele. 

• Administrator
Postat

Pezevenghi motanul :)) Inca un topic de rafuiala. Chiar ne  lipsea.  Care e mai troll ca care (nu ma dati la topicul cu limba).

Pfoaaai! Numai oameni simtiti care se autonominalizeaza. Adica femei, dar, daca ne permite Sexy... sunt si ele oameni  :laugh2
Trolul, prin definitie, este NE simtit.  

Sparg eu gheata si  incep nominalizarile cu cel mai simpatic troll: Teposu' sau Sofi, whatever. Fiecare cum il stie.Chiar ii simt lipsa. Si Baba Novac. Maaare mester cu vorbele. 

Intr-adevar sofisticatul este unul din trolli.

• Administrator
Postat

Exista deja distinctia membrul lunii :D

• Oras:in cantareata cheala
  • Oras:in cantareata cheala
Postat

fred/jery, lulz were had. Felicitari cui i-a venit ideea, executia a fost de exceptie.

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Blondy....fratilor :))) cu thread ul ei a detronat fazanul :)))) =))

Thread-ul ei a lansat pe BarzaX unde x apartine [1;9] sau Sofi =))

Hai traiasca informatia de umplutura si fara valoare!! :P

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Fred ar fi o idee buna tinand cont ca a avut si un topic deschis pe aceasta tema (se "scalambaia" cam pe toate topicurile avand destula popularitate in aceea vreme creand astfel controverse - trol? nebun?). Bineinteles acum nu stim daca acest baiat Fred realiza ca troleaza ceea ce il exclude pentru nominalizarea acestui premiu. In schimb avem o mana de rebranduiti care troleaza cu buna stiinta dar, este greu sa le tii pasul, ma refer la multiplicarea conturilor.

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Bineinteles acum nu stim daca acest baiat Fred realiza ca troleaza (...)

Hm, bagi tu mana-n foc ca Fred nu era brainchild-ul cuiva de pe-aici? :) (vorba colegului EugeneIonesco, buna idee, excelenta executie...)

In alta ordine de idei, e o intrebare pertinenta: cei care au avut 3-4-5-... "identitati" pe aici, cum candideaza la titlu? Cate-un entry separat pentru fiecare troll-user? sau "realizarile" tuturor userilor proprii se cumuleaza pt candidatura unica a persoanei? 

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Pisicuts are o marota!!

gur viseaza troli noaptea si se trezeste urland si transpirat fleasca :)))

Cum..nu sunt nominalixat..sunt jignit :D

Postat

:laugh2 Pot sa ma nominalizez eu pe mine?

Trollita anului 2013 :D

Chiar iti doresti un premiu, indiferent care? Vom inventa unul si pentru tine, acesta din pacate nu-l meriti. Trebuie sa muncesti mai mult. :hug1

On topic:

Initiatorul acestui top este cel mai indreptati la titlu, atat pentru ideea de a propune asa ceva cat si pentru tolerarea celorlati mini-troli aducatori de trafic.

L.E. va rog nu-mi dati puncte de reputatie :bow

• Like 2
  • Oras:West City Limits
Postat

Chiar ...

On topic:

Initiatorul acestui top este cel mai indreptatit la titlu, atat pentru ideea de a propune asa ceva cat si pentru tolerarea celorlati mini-troli aducatori de trafic.

L.E. ...

AGREED !!! Opmi

Nominalizarea mea este ... normal si logic ...

post-82727-0-44621700-1383901252_thumb.jpg

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Fred24

Fred 24& Jerry,Sofisticatul,Tzeposu  in alta ordine de idei au fost trollii anului si cei mai nebuni  de pe forum :pope  :pope  :pope  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

pre_1383902591__louie-black-t-shirt.png

Motane ... numa ca io nu-s nominalizat ... tu deja ai .... cate oare ? HAHAHA = 3 !

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Pisicuts, eu n-as fi deschis topicul acesta....in cel mai rau caz as fi lasat pe altcineva s-o faca.

Ai scos penalizarile pentru off topic.S-au creat adevarate controverse si nemultumiri in randurile comunitatii??Eu zic ca DA.

Ai scos posibilitatea de a nu fi de acord cu un membru prin a-l reputa cu MINUSURI.S-au creat adevarate controverse si nemultumiri in randurile comunitatii?? Eu zic ca DA.

Ai incetat sa banezi membri care nu recenzezaza intr-un termen de 2 luni,tolerandu-i si oferindu-le sansa sa isi bata pula de noi.S-au creat adevarate controverse si nemultumiri in randurile comunitatii?? Eu zic ca DA

Nu ai tinut cont de rezultatul poll-urilor care aratau in mod clar nu faci bine ceea ce faci,mai mult decat atat le-ai inchis fara a te gandi vreo clipa ca lumea isi doreste ceva anume prin initierea lor.S-au creat adevarate controverse si nemultumiri in randurile comunitatii?? Eu zic ca DA

Le-ai luat dreptul la chat si la Pm femeilor cu atitudine.S-au creat adevarate controverse si nemultumiri in randurile comunitatii??

Te-ai descotorosit intr-un mod nu prea placut de vreo cativa membri printre care si 3 moderatori.S-au creat adevarate controverse si nemultumiri in randurile comunitatii?? Eu zic ca DA

Ar mai fi si alte fapte pentru care meriti acest titlu,dar mi-e ca voi scapa ferrybotul...si sunt sigur ca voi mai fi completat de altii...

Deci cred ca iti meriti cu varf si indesat disctinctia de "Trollul Anusului "

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...