Sari la conținut

Maria pustoaica focoasa

bucher

Postări Recomandate

Vizitator marcus_cezar
Reputație: 0
Postat

incercati mai tarziu  a fost solicitata fata  asa am facut si eu ieri cred ca are ceva telefonul ei cand am sunat intra mereu casuta vocala insa la al 4 le apel a sunat dativa mai la geam sa prindeti semnalul

Vizitator marcus_cezar
Postat

Multumim de precizari si pe considerentul asta te rugam sa dai si notele la fel de obiectiv (9,99 la OP pare chiar la misto  :laugh2).

A remarcat vreunul din futaci cum sta cu igiena? Daca se spala inainte sau dupa?

e ok can am fost era proaspat spalata avea parul ud dupa ce am terminat am intrat amadoi in dus m-am spalat eu apoi a intrat ea si sa spala e o fata dezinvolta nu are inhibiti fata de client

Postat

Salut futaciosilor! Fata e **spam editat** cu siguranta ! Am fost la ea! O obliga pestoiu sa munceasca pun pariu pe ce vreti voi k mai mult de 16 ani nu are ! Cand te duci la ea in permanenta e cineva ce bantuie pe langa bloc ! Si a schimbat numarul are altu acum !

• Oras:Buc
Postat

Salut futaciosilor! Fata e **spam editat** cu siguranta ! Am fost la ea! O obliga pestoiu sa munceasca pun pariu pe ce vreti voi k mai mult de 16 ani nu are ! Cand te duci la ea in permanenta e cineva ce bantuie pe langa bloc ! Si a schimbat numarul are altu acum !

Ai tu noul număr al ei?

Postat

Si aseară, cand m-am dus eu, nu era nimeni pe lângă bloc... Dar poate erau în vreo masina('' sardinele'') .

• Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat

Ai tu noul număr al ei?

Nu ar strica sa îl lase cineva poate ii fac o vizita și revin cu o recenzie.

Postat

Frecus... Nu ne mai freca si da ne nr cel nou. :))) Mai lamurim si noi misterul

Vizitator marcus_cezar
Postat

vreti sa vedeti cum arata in realitate bagati numarul ei in telefon si uitativa la poza ei de pe watzap exact in patul ala iam dat belite e buna rau o sa apara ea zilele astea dau eu telefoane si va anunt daca dau de ea acum ma mai odihnesc si eu ca prea am futut saptamana asta

Vizitator tudor_88
Postat

Poate scrie cineva nr ei de telefon,acum ceva timp am văzut un anunț pe bucuresti cu pozele acestea, va multumesc.....astept nr.

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Departe sa fie ea in poze aici in primele poze are parul cret ,si nici culoarea nu o are la fel

Vizitator marcus_cezar
Postat

nu este ea am sunat -o as fi recunoscut-o dupa voce tarif comunicat  100/200 pe  republici , am mai inspectat publi24 am dat telefoane dar nu  e de gasit cele noi cam  toate au accent de etnie si cer 100 sau 150 fin cu 250 ora am sunat ieri sa vad care mai e piata sunt unele cu 2 telefoane poze diferite si zic ca sunt reale si ele cred ce zic

Postat

nu este ea am sunat -o as fi recunoscut-o dupa voce tarif comunicat 100/200 pe republici , am mai inspectat publi24 am dat telefoane dar nu e de gasit cele noi cam toate au accent de etnie si cer 100 sau 150 fin cu 250 ora am sunat ieri sa vad care mai e piata sunt unele cu 2 telefoane poze diferite si zic ca sunt reale si ele cred ce zic

fix asta am observat si eu. Una chiar mi a zis... Ai mai sunat o data sa intrebi.... Cand verific listingul era prima apelare.... Deci atentie unde va duceti. ⚠
Postat

S-a mutat pe republicii sau este alta cu numarul ei de telefon ?

Cum ți-a sunat ție și noua nu? Cred ca ai apelat la alta Maria.

• Like 1
Vizitator babanul82
Postat

Bucher..se pare ca fata nu era de cursa lungă.. chiar dacă tu i.ai facut o recomandare buna se pare ca nu a ținut.o " pizda" sau " pestele" pe Ploiești.. ia dat putina valoare in al oras..disparitia ei ptr mine este un mister..

Postat

Bucher..se pare ca fata nu era de cursa lungă.. chiar dacă tu i.ai facut o recomandare buna se pare ca nu a ținut.o " pizda" sau " pestele" pe Ploiești.. ia dat putina valoare in al oras..disparitia ei ptr mine este un mister..

Mai ciudat este ca în '' ultima '' seara de activitate, mi-a zis ca ea mai sta în Ploiești, deoarece este noua și de abia a venit. Poate pestele a fost muscat de un rechin și a trebuit sa își i-a ouăle și sa le depună în alta balta (oras). Poate este doar pe stop fata 😂.

• Like 1
Vizitator marcus_cezar
Postat

Nu a mai aflat nimeni, nimic, de aceasta fata?

nimic... ......cine sa  o stie decat noi astia 3

Postat

nimic... ......cine sa o stie decat noi astia 3

Păcat... Chiar dacă am fost la fete care făceau mai bine oralul decât ea, totuși avea ceva, ce as mai vrea sa îl vad/simt. Chiar îmi pare rău că nu mai este pe aici... M-aș duce și într-o excursie în Brașov, si sa trec pe la ea...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...