Sari la conținut

Recomandari?

Postări Recomandate

• Oras:NEARBY
Postat

Salut toti camarazii de pe acest site,doritori de experiente motivante pentru anumite parti anatomice.Deoarece sunt nou venit, as ruga  mai experimentatii colegi niste recomandari pentru o prima escapade de acest fel.

Respect si sa futeti sanatosi

• Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat

Ti-as face mai multe recomandari, dar nu stiu c-am ce anume te intereseaza. Eu zic sa iei la rand fiecare topic si SIGUR gasesti ceva ce sa-ti placa.

Spor la "frunzarit"!

Postat

Pentru prima abatere de la reguli :D iti dai seama ca as cauta pe cineva cu GFE mare ca sa nu ma faca sa ma simt aiurea.Pe zona CJ as vrea sa stiu pe cine recomandati. Ms mult si bafta la vanatoare

• Oras:gorj
Postat

Citeste cu atentie postarile colegilor si cu certitudine ca vei gasi exact ceea ce cauti . Asta este marele castig al existentei acestei comunitati !!!!

Postat

Si dupa ce o sa constati ca este adevarat ...sa nu uiti sa ne impartasesti experienta ta printr-o recenzie !!!  SUCCES !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.