Sari la conținut

Maria Dominare 0758779690‬

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Bună sunt Maria , lucrez doar in Brașov .

165 înălțimea ,49kg, 20 de ani ,sani medi, te aștept pentru dominare .Dacă îți plac fete cu tenul mai închis .Practic si masaj erotic .Acept roleplay , BDSM, Bondage

Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clienții. Fac și deplasării ,raspund și la mesaje .

Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat

hy , face-sitting practici?

Postat

Buna

Da ,practic mulțumesc pentru întrebare .Aici este tot ce practic .

#foot fetish

#foot job

#facesitting

#handjob

#accept cunni/anni in fs de igiena!

#limbaj vulgar

#ballbusting

#lovire (bici/curea)

#dominare hard

#dominare verbala

#uro

Răspund doar pe whatapp

• Like 1
  • Inimioara 1
Vizitator dudu023
Postat

mai multe poze spre exemplu cu pasarica se poate ?

Vizitator florinflo7
Postat

nu are cine sa ai facă la pasa 😂💋

Postat

Nu știu sa pun ,pot trimite in privat pe wapp.

Sau dacă ma ajuta cineva sa le pun aici .

• Oras:galati
Postat

Am fost la Maria o stapana foarte ok din toate punctele de vedere Programat pe Watsap dupa care ajuns la locatia ei ma intampinat in costumul din prima poza foarte frumoasă am purtat o discuție despre ceea ce imi doresc foarte amabila si receptiva nu detaliez deraliile sedintei atat vreau sa spun se pricepe foarte bine ib special la facesiting si are si ceva jucarii urmand ca in viitorul apropiat sa mai achizitioneze O recomand si deabia astept sa mai revin

Postat

Am fost la Maria o stapana foarte ok din toate punctele de vedere Programat pe Watsap dupa care ajuns la locatia ei ma intampinat in costumul din prima poza foarte frumoasă am purtat o discuție despre ceea ce imi doresc foarte amabila si receptiva nu detaliez deraliile sedintei atat vreau sa spun se pricepe foarte bine ib special la facesiting si are si ceva jucarii urmand ca in viitorul apropiat sa mai achizitioneze O recomand si deabia astept sa mai revin

Postat

Am 49-50 kg ,poate datorită faptului ca sunt mică de înălțime par așa. Sunt corpolenta nu sunt scândura ,dar fiind mică atâtea kg am .

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Maria, am avut o prietena 1,65 și 50 kg și crede mă că arata altfel. Nu sunt decât două explicații : ori tu nu ai 50 kg ori nu ai 1.65. Îți repet, arăți bine oricum ai analiza.

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

Esti superba, super sexy! Mie asa imi place, cand pune cracul pe tine sa simti cu adevarat. Ti-as face o curatenie dupa ce faci sex neprotejat. Sa te carat de sperma si dupa sa imi oferi sampania pasaricii tale

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...