renata 1 Reputație: 113 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 31, 2020 Fetelor am fost sunata de nr.0744907021 si amenintata de acesta....cred ca este un mos nebun si nu are ce face acasa,......mare iti este gradina Doamne ca avem si asa ceva la noi in tara.Nu va speriati.Pupici 1 Link spre comentariu
thug1337 Reputație: 11 Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 neinteresant, crezi ca toate-s luate asa la pula ca tine ? =)))) 1 Link spre comentariu
unubunrau Reputație: 171 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:Myspace Oras:Myspace Partajează Postat Octombrie 31, 2020 https://www.cinesuna.info/0744907021 Seems legit 1 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60315 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Octombrie 31, 2020 https://www.cinesuna.info/0744907021 Seems legitexact :)))) 5 Link spre comentariu
sorinu Reputație: 3230 Postat Octombrie 31, 2020 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Partajează Postat Octombrie 31, 2020 neinteresant, crezi ca toate-s luate asa la pula ca tine ? =))))frana tigrule !! Link spre comentariu
Vizitator lig76ct Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2020 Partajează Postat Octombrie 31, 2020 🤣😅🤣😅🤣 Link spre comentariu
Vizitator diana120809 Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Mai e un topic deschis din cauza lui. Stai linistita ca doar i-a murit psihiatrul si a ramas fara tratament. M-a sunat si pe mine sa imi spuna sa imi iau adio de la familie ca nu or sa ma mai vada si sa imi comand coliva. I-am blocat nr si mai vad ca ma suna de cateva ori pe luna. Dar neinteresant. O sa se plictiseasca el... nu il lua in serios, suna random in mai multe orase de plictiseala Link spre comentariu
antonia901 Reputație: 252 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Păcat de acele fete care îl cred și se sperie, sună pe toate orașele. Ma mir cum de nu l a denunțat vreuna, că asta ar merita, dacă I spuneți ca scoateți convorbirea pe foaie și mergeți la poliție, nu mai sună, da să ridicați și tonul calumea la el. Eu nu l am blocat, îmi plăcea să fac mișto de el ca se enerva maxim :)) 1 Link spre comentariu
roxana12 Reputație: 531 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Și eu am fost sunată de acest individ .. la început mi s a părut puțin ciudat și tot stateam cu griji pentru ca nu Cunoști personal ,persoanele care te vizitează și nu știi ce le mai trece prin capDoar ca faza tare e ca m a sunat după ce m am întors din concediu , fix in acea zi și mi a spus ca a fost la mine in urma cu 2 zile și atunci m a apucat rasul pentru ca eu nu am fost in locație , am început sa mi bat puțin joc de el ca sa vadă ca mi am dat seama și aia a fost.. nu a mai dat nici măcar un tlf Doar ca el salvează numerele noastre in agenda ..(m a sunat pe un nr vechi ) sigur are probleme .. Link spre comentariu
Vizitator diana120809 Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Nu merge. Am vorbit eu cu cineva sus pus (fara sa ii dau de gol functia) si l-a cautat. Este telefon cu cartela prepaid si nu poate fi gasit decat daca se merge in instanta si se da ordin judecatoresc. Daca e la prima abatere, scapa cu o mica amenda si nu merita efortul Link spre comentariu
Vizitator izabela88 Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Apreciez acest anunț. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum