Sari la conținut

un nebun....0744907021

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Fetelor am fost sunata de nr.0744907021 si amenintata de acesta....cred ca este un mos nebun si nu are ce face acasa,......mare iti este gradina Doamne ca avem si asa ceva la noi in tara.Nu va speriati.Pupici

• Like 1
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

neinteresant, crezi ca toate-s luate asa la pula ca tine ? =))))

frana tigrule !!

Vizitator lig76ct
Reputație: 0
Postat

🤣😅🤣😅🤣

Vizitator diana120809
Postat

Mai e un topic deschis din cauza lui. Stai linistita ca doar i-a murit psihiatrul si a ramas fara tratament. M-a sunat si pe mine sa imi spuna sa imi iau adio de la familie ca nu or sa ma mai vada si sa imi comand coliva. I-am blocat nr si mai vad ca ma suna de cateva ori pe luna. Dar neinteresant. O sa se plictiseasca el... nu il lua in serios, suna random in mai multe orase de plictiseala

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
Postat

Păcat de acele fete care îl cred și se sperie, sună pe toate orașele. Ma mir cum de nu l a denunțat vreuna, că asta ar merita, dacă I spuneți ca scoateți convorbirea pe foaie și mergeți la poliție, nu mai sună, da să ridicați și tonul calumea la el. Eu nu l am blocat, îmi plăcea să fac mișto de el ca se enerva maxim :))

• Like 1
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Și eu am fost sunată de acest individ .. la început mi s a părut puțin ciudat și tot stateam cu griji pentru ca nu Cunoști personal ,persoanele care te vizitează și nu știi ce le mai trece prin cap

Doar ca faza tare e ca m a sunat după ce m am întors din concediu , fix in acea zi și mi a spus ca a fost la mine in urma cu 2 zile și atunci m a apucat rasul pentru ca eu nu am fost in locație , am început sa mi bat puțin joc de el ca sa vadă ca mi am dat seama și aia a fost.. nu a mai dat nici măcar un tlf

Doar ca el salvează numerele noastre in agenda ..(m a sunat pe un nr vechi ) sigur are probleme ..

Vizitator diana120809
Postat

Nu merge. Am vorbit eu cu cineva sus pus (fara sa ii dau de gol functia) si l-a cautat. Este telefon cu cartela prepaid si nu poate fi gasit decat daca se merge in instanta si se da ordin judecatoresc. Daca e la prima abatere, scapa cu o mica amenda si nu merita efortul

Vizitator izabela88
Postat

Apreciez acest anunț.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...