Sari la conținut

❤️❤️❤️IULIA ❤️❤️❤️ 0756566065


Postări Recomandate

  • Oras:Semaforișoara
  • Oras:Semaforișoara

Salutare futacioși! Am vizitat această domnișoară Iulia din motive clar întemeiate :))) și mă bucur că a ajuns la noi și o mai aștept/ăm sper!

Iulia este o fire deschisă, comunicativă, și după țigare trecând ușor spre pat, după cum scriam mai sus m-am dus pentru deep-throat-fuck da! Cum a fost ? Când loveam nasul mă uitam și devenind halos am întrebat de limbuța ei și a ieșit imediat la "globulețe:;))" asta in timp ce eram in deepthroat :-D și am schimbat 5-6 poziții, am anunțat cu 2 secunde înainte să se înfăptuiască, si până la finalizarea care a fost 10/10 cu 5 stele!!! după care m-am așezat pe pat pentru că picioarele tremurau de nu-mi venea să cred se întâmplă! Restul rămâne discreție! Așa Deep throat fuck nu face nici Camy după balonașe, nici Paola după elicoterele de săptămâna asta și ultima din August la care n-am apucat să las cuvinte, nici Rox.... urmează, de unde am plecat ?

A da ! Deep-throat-fun-for-us! Te reașteptăm cu mai mult timp și spațiu!

  • Like 4
Link spre comentariu

Salutare la toata lumea! Dupa multe cautari, am gasit exact ce imi doream, o adevarata inghititoare de sabii!  :hooray In toti anii mei de curvasarit, inca nu am intalnit asa ceva! A fost o experienta de povestit nepotilor, iarna, la o cana de vin fiert, la gura sobei.  :blowj0b Cum se spune pe la noi, "life changing"!   :laugh2  :laugh2 Va recomand ca atunci cand aveti ocazia, sa o vizitati! Merita! 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad
La 15.12.2020 la 9:00, juliaxjulix a spus:

Doar la anul am intrat în concediu !!

Iulia la anul, intoarce-te ,te rog tot in Arad..Eu din pacate nu am reusit sa ajung la tine si sunt sigur ca nu sunt doar eu care spun Asta.. Cu siguranta sunt multi...Te pup si ma bucur sa-ti revad anuntul pe Arad...Craciun Fericit si un an nou plin cu bucurii si sederi in Orasul nostru...Te-am puppy.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...