Sari la conținut

Adina 0784644789

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Disponibilă până în ora 16 cel târziu 🐧🐧🐧🐧😻😻😻😻😻

😻

🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧

❤❤❤Hey! Buna, eu sunt Adina, am 28 de ani, o inaltime de 1,73 si 58 kg. Daca vrei sa iti petreci timpul in compania unei blonde cu forme frumoase, te astept alaturi de mine.Sunt o fire prietenoasă și senzuală pregătită pentru a-ti oferi toată atenția de care ai nevoie... fie ca vrei un moment de relaxare,sau să încerci ceva nou eu sunt aici pentru tine ❤❤❤

🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧

❤❤❤Serviciile mele sunt:❤❤❤

🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧

- preludiu (mangaieri, sarutarile corporale)

- sex oral (protejat/ neprotejat in functie de igiena)

- sex normal (protejat)

- masaj erotic/ de relaxare

- 69

- french kiss- 50 extra (in frunctie de igiena si chimie)😘😘😘

- cunilingus

- finalizare corporala

❤❤❤❤❤❤❤

🤩Preturile mele sunt:

😻- 60 de minute-250 ro😻

😻- 30 de minute- 150ron😻

🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧

❤❤❤Telefon: 0784644789❤❤❤

Postat

Salutare confratilor, buna Adina, la multi ani, tuturor. Telefon, programat, confirmat, vizitat. Indrumat regulamentar, apartament frumos, curat, ingrijit. Domnisoara intr-o pereche minuscula de bikini, cu niste buci superbe, sani frumosi era in pragul usii. Nici n-am dat geaca jos ca s-a sculat pula. 

Am stat la vorba cateva minutele, in timp in care a baut o cafea si si-a dat jos bikinii de pe ea, arandu-mi superbitatea numita pizda. A acceptat sarutari pe corp, pe sani, si limbi in pizda. Alternat totul cu un oral nepeotejat, dar fara ejaculare. Am aplicat una bucata durex pe ciocan si-am executat-o in franzela proaspata, rasa perfect, cu labiile ei geniale, bune de lins si supt.

Pozitia ea deasupra zbenguindu-se in ciocan. Jucat cu sanii, pupata pe ei, sarutari usoare cu limba, de toata frumusetea. Ejaculare in balon, in capra! Gemand de placere, eu umed tot.  Schimbat prezervativul si luata iar in pula, dupa cateva minute de pauza, dupa un handjob lejer, relaxant. Intinsa pe spate, dupa o serie de limbi in pizda, baga milogu-n pestera. Dupa 10 minute, scos balonul si finalizat pe abdomen. Finalul s-a lasat cu sarutari si igieniare la baie. 

Inainte de plecare, cateva limbi in pizda umeda si o muie scurta fara finalizare, pupata pe sani si frecat micutul cu mana. 300 de lei cadoul, fara comenatarii sau alte discutii, pentru 40-45 de minute.

Adina nu s-a grabit, a respectat programarea, se fute bine, suge genial, curul e colosal, pizda e perfect! Spor la futut si presiune-n pula va doresc! PS. Laba e bonus in amintirea Adinei! Sanatate maxima.

• Like 1
Postat
La 08.12.2020 la 13:59, adina90 a spus:

❤❤Hey! Buna, eu sunt Adina, am 28 de ani, o inaltime de 1,73 si 58 kg. Daca vrei sa iti petreci timpul in compania unei blonde cu forme frumoase, te astept alaturi de mine😘.Sunt o fire prietenoasă și senzuală pregătită pentru a-ti oferi toată atenția de care ai nevoie... fie ca vrei un moment de relaxare,sau să încerci ceva nou eu sunt aici pentru tine ❤❤❤😘🤗

🤗😘❤Serviciile mele sunt:🤗💋🖤

- preludiu (mangaieri, sarutarile corporale💋💋💋)
- sex oral (protejat/ neprotejat in functie de igiena)
- sex normal (protejat)
- masaj erotic/ de relaxare
- 69
- french kiss- 50 extra (in frunctie de igiena si chimie)
- cunilingus
- finalizare corporala

Preturile mele sunt:
- 60 de minute-250 ron❤🐧
- 30 de minute- 150ron❤🐧

Telefon: 0784644789❤🖤

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.