Vizitator crazy21 Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Ooo ce păcat:( te așteptăm;* Link spre comentariu
isabela_isa Reputație: 484 Postat Decembrie 14, 2020 Oras:. Oras:. Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Acum 7 ore, crazy21 a spus: Ooo ce păcat:( te așteptăm;* ne vedem dupa revelion 😛 Link spre comentariu
m0f0ss Reputație: 287 Postat Decembrie 14, 2020 Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Acum 15 minute, isabela_isa a spus: ne vedem dupa revelion 😛 Stii cam pe cand? Sa ne pregatim🙂 Link spre comentariu
isabela_isa Reputație: 484 Postat Decembrie 14, 2020 Oras:. Oras:. Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2020 Acum 3 minute, m0f0ss a spus: Stii cam pe cand? Sa ne pregatim🙂 asta nu mai stiu 😂 , sunt aici de 5 saptamani , cred ca v-ati plictisit de mine 😂 Link spre comentariu
ice_t Reputație: -4 Postat Decembrie 14, 2020 Oras:unknow Oras:unknow Partajează Postat Decembrie 14, 2020 doamne feri ce bomba esti...sper sa te mai intorci prin tm dupa sarbatori ca neaparat imi fac drum 1 Link spre comentariu
isabela_isa Reputație: 484 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:. Oras:. Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2020 buna dragii mei , am plecat , ma bucur ca m-ati primit in orasul vostru frumos , va pup si sarbatori fericite ❤️😘 1 Link spre comentariu
m0f0ss Reputație: 287 Postat Decembrie 15, 2020 Partajează Postat Decembrie 15, 2020 Acum 1 minut, isabela_isa a spus: buna dragii mei , am plecat , ma bucur ca m-ati primit in orasul vostru frumos , va pup si sarbatori fericite ❤️😘 Drum bun si Sarbatori fericite! Sa revii repede, ca poate ne-om potrivi si noi odata s-odata de-o programare🙂 1 Link spre comentariu
elcerebel Reputație: 1 Postat Decembrie 15, 2020 Partajează Postat Decembrie 15, 2020 Acum 3 ore, isabela_isa a spus: buna dragii mei , am plecat , ma bucur ca m-ati primit in orasul vostru frumos , va pup si sarbatori fericite ❤️😘 Buna Isa Cred ca ai uitat ceva , cu buna sau rea vointa. Programat de ieri intalnire. La mesajul de confirmare, azi , nu s-a mai trimis. Telefon inchis. Sarbatori fericite ! Link spre comentariu
isabela_isa Reputație: 484 Postat Decembrie 15, 2020 Oras:. Oras:. Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2020 Acum 1 oră, elcerebel a spus: Buna Isa Cred ca ai uitat ceva , cu buna sau rea vointa. Programat de ieri intalnire. La mesajul de confirmare, azi , nu s-a mai trimis. Telefon inchis. Sarbatori fericite ! Buna , in principiu nu trebuia sa plec azi , trebuia maine , dar a intervenit o problema grava si am fugit m’ai devreme , scuze n am putut sa trimit mesaj deoarece mi à fost frica sa nu te deranjez sa fi cu cineva .. , nu a fost cu rea vointa, te pup si ma revansez data viitoare 😘te pup si sarbatori fericite Link spre comentariu
elcerebel Reputație: 1 Postat Decembrie 15, 2020 Partajează Postat Decembrie 15, 2020 Acum 28 minute, isabela_isa a spus: Buna , in principiu nu trebuia sa plec azi , trebuia maine , dar a intervenit o problema grava si am fugit m’ai devreme , scuze n am putut sa trimit mesaj deoarece mi à fost frica sa nu te deranjez sa fi cu cineva .. , nu a fost cu rea vointa, te pup si ma revansez data viitoare 😘te pup si sarbatori fericite Multumesc pentru raspuns. Te astept sa revii in TM 😘 Cat mai curand 🤗 Sarbatori fericite ! 1 Link spre comentariu
terminator6 Reputație: 15 Postat Ianuarie 3, 2021 Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 Bunaaa, cand revii la Tm? Link spre comentariu
isabela_isa Reputație: 484 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:. Oras:. Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Buna dragii mei ❤️ Un an nou fericit si multa sanatate va doresc 🍷 Voi revenii la Timisoara de pe data de 9 ianuarie , debea astept sa va revad 😘❤️ 3 4 Link spre comentariu
Alphredo Reputație: 0 Postat Ianuarie 6, 2021 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Cum putem sa ne vedem 69 se face Link spre comentariu
coropi Reputație: 29 Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Hei ISA locația tot acolo o vei avea? Link spre comentariu
zaeem123 Reputație: 108 Postat Ianuarie 7, 2021 Partajează Postat Ianuarie 7, 2021 Pfuai ce bine, vii deodata cu salarul :)) abia astepttttt Link spre comentariu
isabela_isa Reputație: 484 Postat Ianuarie 9, 2021 Oras:. Oras:. Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 buna dragii mei , Azi sunt disponibila de la ora 12:00 pana la ora 21:00 , va pup și va aștept cu programări 😘❤️ locația e aceeași , martir ion miron 43 Link spre comentariu
isabela_isa Reputație: 484 Postat Ianuarie 9, 2021 Oras:. Oras:. Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 🖤 3 3 Link spre comentariu
paul ppp Reputație: 19 Postat Ianuarie 9, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 Am făcut o vizita anu trecut la domnișoara și vin și cu o recenzie. Foarte amabila de când am intrat ma așteptat in sutien și chiloți si tocuri am fumat o Țigara după am mers in camera unde ma întrebat cum vreau oralu cu prezervativ sau fără am am ales cu prezervativ ca a zis ca o poate bagă mai mult in gura in timp ce ma sugea eu ma jucam cu păsărica ei care arată foarte bn. După i-am zis sa vina pe mine da cu spatele sa ii admir fundu ăla superb se mișcă bn nu ma prea pricep la povestit da a fost super Ok. astept sa ii mai fac o vizita și sa ne facem de cap mai mult și sa încercam chesti interesant dacă vrea Link spre comentariu
isabela_isa Reputație: 484 Postat Ianuarie 9, 2021 Oras:. Oras:. Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2021 Acum 27 minute, paul ppp a spus: Am făcut o vizita anu trecut la domnișoara și vin și cu o recenzie. Foarte amabila de când am intrat ma așteptat in sutien și chiloți si tocuri am fumat o Țigara după am mers in camera unde ma întrebat cum vreau oralu cu prezervativ sau fără am am ales cu prezervativ ca a zis ca o poate bagă mai mult in gura in timp ce ma sugea eu ma jucam cu păsărica ei care arată foarte bn. După i-am zis sa vina pe mine da cu spatele sa ii admir fundu ăla superb se mișcă bn nu ma prea pricep la povestit da a fost super Ok. astept sa ii mai fac o vizita și sa ne facem de cap mai mult și sa încercam chesti interesant dacă vrea multumesc pt recenzie , te pup și te m ai aștept ❤️😘 Link spre comentariu
isabela_isa Reputație: 484 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:. Oras:. Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 neața dragii mei, azi sunt disponibila de la ora 12:00 pana la 20:00 va pup ❤️😘 1 Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2021 Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 15 minutes ago, isabela_isa said: neața dragii mei, azi sunt disponibila de la ora 12:00 pana la 20:00 va pup ❤️😘 IMG_3386.MOV Ce sani frumosi ai! Ce m-as juca cu ei ....🙂 Link spre comentariu
broscoaie Reputație: 1 Postat Ianuarie 10, 2021 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 10, 2021 Am vizitat-o pe Isabela în urmă cu ceva timp și am rămas dator cu o recenzie. Programările se fac cu ușurință, domnișoara fiind destul de flexibilă. Răspunde foarte repede la mesaje. Odată ajuns la adresa, am primit primit toate indicațiile necesare pentru a ajunge la ea. Locația este discretă si destul de centrală. Primul lucru pe care îl veți remarca când o veți întâlni, este faptul că pozele nu ii fac dreptate, ca mai apoi să fiți copleșiți de primirea călduroasă. Domnișoara este o gazdă foarte bună, se adaptează în funcție de persoană și se dă peste cap să te acomodezi/simți bine. Atitudinea ei pro client o urmează și în dormitor. Locația este ok, corespunzătoare pentru astfel de activități. Odată ajunși în camera unde se desfășoară acțiunea oricum nu veți mai ști unde vă aflați. Despre Isabela nu vă spun mai multe, trebuie să o descoperiți singuri. Dacă vă purtați frumos cu ea sunt sigur că veți avea o întâlnire reușită și o amintire pentru restul vieții. P.S. A trebuit să o vizitez de cel puțin 2-3 ori să mă conving că e reală și că o astfel de femeie poate exista dincolo de imaginația minții umane. Link spre comentariu
isabela_isa Reputație: 484 Postat Ianuarie 11, 2021 Oras:. Oras:. Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 Acum 10 ore, broscoaie a spus: Am vizitat-o pe Isabela în urmă cu ceva timp și am rămas dator cu o recenzie. Programările se fac cu ușurință, domnișoara fiind destul de flexibilă. Răspunde foarte repede la mesaje. Odată ajuns la adresa, am primit primit toate indicațiile necesare pentru a ajunge la ea. Locația este discretă si destul de centrală. Primul lucru pe care îl veți remarca când o veți întâlni, este faptul că pozele nu ii fac dreptate, ca mai apoi să fiți copleșiți de primirea călduroasă. Domnișoara este o gazdă foarte bună, se adaptează în funcție de persoană și se dă peste cap să te acomodezi/simți bine. Atitudinea ei pro client o urmează și în dormitor. Locația este ok, corespunzătoare pentru astfel de activități. Odată ajunși în camera unde se desfășoară acțiunea oricum nu veți mai ști unde vă aflați. Despre Isabela nu vă spun mai multe, trebuie să o descoperiți singuri. Dacă vă purtați frumos cu ea sunt sigur că veți avea o întâlnire reușită și o amintire pentru restul vieții. P.S. A trebuit să o vizitez de cel puțin 2-3 ori să mă conving că e reală și că o astfel de femeie poate exista dincolo de imaginația minții umane. îți multumesc frumos pentru recenzie , te m ai aștept cu drag ❤️😘❤️ Link spre comentariu
isabela_isa Reputație: 484 Postat Ianuarie 11, 2021 Oras:. Oras:. Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2021 buna dimineața programul de astazi este de la ora 11:00 pana la 21:00 , va pup și va aștept cu programări 😍 Link spre comentariu
Vizitator doncorleone2016 Reputație: 0 Postat Ianuarie 12, 2021 Partajează Postat Ianuarie 12, 2021 Isa draga te pot contacta pe whastapp pt o programare sau numai prin apel ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum