Vizitator five99 Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 E clar pe pula mea, ce se vede în poze?? Mai lipsește nisipul și marea din spate și zici ca e la plaja...probabil asta face exact ca Alice ce poze pune pe insta pune și aici😂😂😂 Link spre comentariu
mariag Reputație: 24 Postat Noiembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 😋😋💋 5 Link spre comentariu
gabiandrei88 Reputație: 63 Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Si colega ..cine e? Link spre comentariu
Vizitator lexmann Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Si colega ..cine e?scrie in titlu, colega georgianei Link spre comentariu
mariag Reputație: 24 Postat Noiembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 😘😘😘 1 Link spre comentariu
dantas Reputație: 155 Postat Noiembrie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 O sa incerc sa ajut cu niste informatii pe care le-am obtinut cu greu. A vizitat-o un prieten in weekend, fata e aparent foarte draguta (pentru asta garantez ca stiu ce gusturi are) si are o fire foarte misto, doar atat am reusit sa scot de la el :slap2 . Eu, unul, o sa o vizitez. 1 Link spre comentariu
maa5-fu1 Reputație: 158 Postat Noiembrie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 fk faci? Link spre comentariu
Vizitator lexmann Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 fk faci?face, da e scump Link spre comentariu
maa5-fu1 Reputație: 158 Postat Noiembrie 9, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 face, da e scumpNu vad nimic in plus pt asta. Doar pt oral neprotejat cere 50 de lei in plus, de parca daca scoti 50 de lei in plus e sigur :))) Link spre comentariu
mangliu Reputație: 58 Postat Noiembrie 9, 2020 Oras:. Oras:. Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Hai ca sani pare ca ai. Fii mai indrazneata, jos textila! 😠Esti noua in domeniu?e timidă Link spre comentariu
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 M-am gandit foarte mult pana sa scriu aceste randuri, desi ma gandeam de foarte mult timp...........chiar inainte de a avea placerea sa o cunosc personal, in vizita fiind la colega ei!Sincer sunt socat sa vad doar discutii legate de pret..........si nicio recenzie chiar daca au fost persoane care au vizitat fata si in mod sigur nu doar unul!Probabil si-a facut o parere foarte ,,buna" legat de primirea facuta la Capitala si vesnicele discutii despre cat ar trebui sa ceara si ce ar trebui sa presteze. La fel ca majoritatea dintre noi, nici mie nu imi place sa ma arunc cu capul inainte la astfel de preturi si in orb fara nicio recenzieInsa fiind in vizita la colega ei, pt prima oara am trait cu regretul ca nu am fost mai inspirat sa scot mai mult de la ATM! Chiar daca nu este un scor mic pt multi, in mod sigur ambele fete merita atat fizic cat si pt atitudinea proclient avutaLa fel ca si multi dintre voi (datorita jobului si a timpului redus liber) probabil nu voi avea placerea sa o cunosc pe Maria si pt restul ,,detaliilor" precum am avut ocazia si placerea in cazul colegei ei!Insa eu sper din suflet sa nu ramana dezamagita de aceasta experienta avuta in Bucuresti si daca nu voi reusi sa o mai prind pana decide sa plece, candva sa mai revina si daca impresia buna pe care mi-au lasat o fetele mie a fost reciproca, sa am placerea de a o revedea pe Maria........indiferent de situatie!Iar pt toti cei care pe langa discutiile inutile pe marginea pretului cerut de fete...........va intrebati daca este frumoasa........DA ambele fete sunt al naibii de frumoase si putini ar merita sa le cunoasca!Succes Maria in tot ce iti propui! PS: Maa5-fu1 aveti cuvantul domnule draga..........stim ca pedigree-ul dvs de bucurestean get beget inceput odata cu atestarea orasului Bucuresti......este grav jignit de faptul ca unora dintre noi ne mai plac si fete care nu defileaza pe podium! Link spre comentariu
maa5-fu1 Reputație: 158 Postat Noiembrie 11, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Sincer sunt socat sa vad doar discutii legate de pret.........Daca asta te socheaza nici nu vreau sa aflu ce faci cand te confrunti cu situatii de genul ceafa lata agresiv la manele. 😂 Link spre comentariu
Vizitator bircof Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Frumos corp...si din fata :P Tind sa cred ca e si frumisica. Link spre comentariu
Vizitator juanstein Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Frumos corp...si din fata :P Tind sa cred ca e si frumisica.O, chiar da!Pacat ca nu cred ca va sta foarte mult pe aici! Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60491 Postat Noiembrie 12, 2020 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 RECENZIE: Locatie: 9.3 (Bd. Ion Campeanu) Aspect: 9.8 (chip 9.8 / corp: 9.8 domnisoara frumoasa, fresh, undeva pe la 1.70 cm, ochi verzi superbi, sani mici faini tari, par negru, slim, fund bombat tare, cateva tatuaje discrete, un bronz natural, un piercing la nas lateral) Oral: 8 (protejat, ok, fara cu atentie la sateliti, mai slow, incearca deep, o ia destul de adanc daca ii sugerezi sa faca deep, ceva gag reflex) Normal: 9.9(protejat, accepta pozitii/se implica, foarte energica in anumite pozitii, foarte flexibila, este foarte stramta, stie sa isi contracte muschii vaginali pentru o placere mai mare) Gfe: 10 (naturala, precum iubita pasionala care vrea sa se simta bine ^_^ ) Atitudine: 10 (foarte placuta, naturala) Igiena: 10 (curata, nimic suspect) Halat: 350 RON (pentru o ora) Naratiunea: Am sa sar direct la fapte: mi-a placut de Maria, este frumoasa, o cunoscusem initial cand am fost prima oara la Geo, stiam ca trebuie sa o cunosc mai bine, in asternut. La nici cateva zile dupa ce o cunoscusem pe Geo, asta undeva in prima parte a lunii noiembrie, mi-am facut o programare la domnisoara Maria. Fetele schimbasera locatia, acum aveau locatia pe Bd. Ion Campeanu, foarte usor de ajuns. Apartamentul este spatios, o sufragerie mare, urmat pe partea stanga de 2 camere, mai in stanga o baie mai mica (,asta pentru ca eu sunt XXL) , dar cabina de dus ok, cu geluri de dus. Camera Mariei era cea de langa baie, patul ok, rezistent la turatii mari si trepidatii, hainele le-am lasat in stanga, pe un dulap din dreapta patului. Am salutat-o si pe Geo care isi mula niste dresuri negre de mare efect ... :luv . Ambele domnisoare cu zambetul pe buze, foarte prietenoase si deschise la discutii. M-am facut comod in camera Mariei si am cunoscut-o mai bine :D . Oralul a fost ok, eram tare de dinainte sa incepem, la cum arata. Are un tatuaj simpatic in partea stanga, zona inghinala, ma refer la semnificatia lui. La normal a fost uraganul Maria, nu alta, am si uitat cate pozitii am schimbat si am dezmembrat patul la propriu :laugh2 , dauna totala la pat. Asa mai in gluma, mai in serios, a fost o experienta foarte frumoasa care nu se va sterge asa de usor cu buretele din memoria mea. Clipe frumoase intiparite pe creier: - ea in LOT la turatie maxima, cu mainile sprijite pe spatarul patului, jucandu-ma cu corpul ei, uneori isi musca buza sau isi musca bratul... - am preluat controlul in LOT, i-am simtit fundul tare de tot, pisicuta devenea din ce in ce mai stramta, vine si ma trage puternic in ea, incolacind cu mainile perna pe care stateam eu, simtindu-i gemetele naturale la urechea mea - in misionar, ma tragea puternic in ea, uneori se juca cu mana la pisicuta - in misionar are un joc (, involuntar zic eu) al buzelor si al limbii cand o penetrezi puternic si ii place - limbajul semnelor si al buzelor ei ma indemna sa accelerez mai tare, pana la explozie - tigara de dupa :bad Eu consider ca a fost una din cele mai reusite intalniri din ultima perioada cu o domnisoara super: faptul ca a fost semi-profi, naturala (nimic teatral), cu bun simt, joviala au dus la acest succes. Spor Notite) 1)Totul este protejat (, se poate ON pentru 50 roni) 2)Nu am auzit telefonul sunand pe parcusul intalnirii 3)Pozele nu o avantajeaza, arata incredibil la corp, mie mi-a placut maxim 4)Pentru doritorii de fete slim este ce trebuie 5)Are corpul tonefiat, viata ei sportiva si-a spus cuvantul 6)Am mai multe vizite la Maria, de fiecare data a fost foarte bine Eu m-am simtit foarte bine cu Maria si am sa mai revin, recomand 16 1 Link spre comentariu
mariag Reputație: 24 Postat Noiembrie 12, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 ❤️ 1 Link spre comentariu
mariag Reputație: 24 Postat Noiembrie 12, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Heeey, de astăzi nu mai sunt disponibilă.. am plecat din București!! Sper sa ne revedem. 🙈😘 1 Link spre comentariu
dantas Reputație: 155 Postat Noiembrie 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 RECENZIE:Locatie: 9.3 (Bd. Ion Campeanu)Aspect: 9.8 (chip 9.8 / corp: 9.8 domnisoara frumoasa, fresh, undeva pe la 1.70 cm, ochi verzi superbi, sani mici faini tari, par negru, slim, fund bombat tare, cateva tatuaje discrete, un bronz natural, un piercing la nas lateral) Oral: 8 (protejat, ok, fara cu atentie la sateliti, mai slow, incearca deep, o ia destul de adanc daca ii sugerezi sa faca deep, ceva gag reflex)Normal: 9.9(protejat, accepta pozitii/se implica, foarte energica in anumite pozitii, foarte flexibila, este foarte stramta, stie sa isi contracte muschii vaginali pentru o placere mai mare)Gfe: 10 (naturala, precum iubita pasionala care vrea sa se simta bine ^_^ )Atitudine: 10 (foarte placuta, naturala)Igiena: 10 (curata, nimic suspect) Halat: 350 RON (pentru o ora) Naratiunea: Am sa sar direct la fapte: mi-a placut de Maria, este frumoasa, o cunoscusem initial cand am fost prima oara la Geo, stiam ca trebuie sa o cunosc mai bine, in asternut. La nici cateva zile dupa ce o cunoscusem pe Geo, asta undeva in prima parte a lunii noiembrie, mi-am facut o programare la domnisoara Maria. Fetele schimbasera locatia, acum aveau locatia pe Bd. Ion Campeanu, foarte usor de ajuns. Apartamentul este spatios, o sufragerie mare, urmat pe partea stanga de 2 camere, mai in stanga o baie mai mica (,asta pentru ca eu sunt XXL) , dar cabina de dus ok, cu geluri de dus. Camera Mariei era cea de langa baie, patul ok, rezistent la turatii mari si trepidatii, hainele le-am lasat in stanga, pe un dulap din dreapta patului. Am salutat-o si pe Geo care isi mula niste dresuri negre de mare efect ... :luv . Ambele domnisoare cu zambetul pe buze, foarte prietenoase si deschise la discutii. M-am facut comod in camera Mariei si am cunoscut-o mai bine :D . Oralul a fost ok, eram tare de dinainte sa incepem, la cum arata. Are un tatuaj simpatic in partea stanga, zona inghinala, ma refer la semnificatia lui. La normal a fost uraganul Maria, nu alta, am si uitat cate pozitii am schimbat si am dezmembrat patul la propriu :laugh2 , dauna totala la pat. Asa mai in gluma, mai in serios, a fost o experienta foarte frumoasa care nu se va sterge asa de usor cu buretele din memoria mea. Clipe frumoase intiparite pe creier: - ea in LOT la turatie maxima, cu mainile sprijite pe spatarul patului, jucandu-ma cu corpul ei, uneori isi musca buza sau isi musca bratul... - am preluat controlul in LOT, i-am simtit fundul tare de tot, pisicuta devenea din ce in ce mai stramta, vine si ma trage puternic in ea, incolacind cu mainile perna pe care stateam eu, simtindu-i gemetele naturale la urechea mea - in misionar, ma tragea puternic in ea, uneori se juca cu mana la pisicuta - in misionar are un joc (, involuntar zic eu) al buzelor si al limbii cand o penetrezi puternic si ii place - limbajul semnelor si al buzelor ei ma indemna sa accelerez mai tare, pana la explozie - tigara de dupa :bad Eu consider ca a fost una din cele mai reusite intalniri din ultima perioada cu o domnisoara super: faptul ca a fost semi-profi, naturala (nimic teatral), cu bun simt, joviala au dus la acest succes. Spor Notite)1)Totul este protejat (, se poate ON pentru 50 roni) 2)Nu am auzit telefonul sunand pe parcusul intalnirii 3)Pozele nu o avantajeaza, arata incredibil la corp, mie mi-a placut maxim 4)Pentru doritorii de fete slim este ce trebuie5)Are corpul tonefiat, viata ei sportiva si-a spus cuvantul6)Am mai multe vizite la Maria, de fiecare data a fost foarte bine Eu m-am simtit foarte bine cu Maria si am sa mai revin, recomandFK? Link spre comentariu
owic Reputație: 803 Postat Noiembrie 12, 2020 Oras:outcall Oras:outcall Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Heeey, de astăzi nu mai sunt disponibilă.. am plecat din București!! Sper sa ne revedem. te mai asteptam in mirificul Bucales.... Link spre comentariu
nid 35 Reputație: 637 Postat Noiembrie 12, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Heeey, de astăzi nu mai sunt disponibilă.. am plecat din București!! Sper sa ne revedem. poate te mai gandesti sa revii..te asteptam cu drag succes ! Link spre comentariu
Vizitator soorgteu Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2021 Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 era cumva aceeasi cu new-andreea- 0724897118 ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum