Sari la conținut

Miniona matura

Postări Recomandate

Postat
4 minutes ago, quanchi said:

Ce note frate , eu cand am fost acu vreo 2 ani mai bine nu mergeam , un exemplu ca nu conteaza cum arati cum te implici locatie ca tot se gasesc doritori :)))

Am dat un scroll pana sus la prima postare si nu am vazut recenzia ta...

Imi trimiti te rog un link unde ai relatat mai cu detalii? 

Multumesc.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salutare tuturor !

Cred ca duduia mai avea un topic pe undeva cu mai multe recenzii, asa ca anul trecut, manat de acele recenzii am incercat sa  i-au legatura cu ea, .... asa ca  las si eu aici cateva ganduri despre aceasta ….. ‘’doamna’’ , … nu sunt genul care sa jigneasca, asadar am pus ghilimelele de rigoare.

Desi vad ca este in permanenta anuntul ei pe publi24 , nu am vizitat o niciodata.

Citind acel topic (mai la inceputul lui) am vazut ca lumea parea foarte multumita de serviciile ei, asa ca sun:

Raspunde (destul de plictisita)

Zic: Ceau, in legatura cu anuntul ….. bip bip bib (inchide, se intrerupe, nu mi dau seama)

Dupa aprox 1 ora sun din nou ……. nu raspunde (ma gandesc ca e ocupata, asa ca trimit sms si o rog sa ma anunte cand e disponibila)

Nu primesc nici un raspuns ….

Dupa alta ora sun din nou ….

De data asta raspunde …. la fel de gretos/plictisita/sictirita

Ceau, ...Te rog sa mi spui ce servicii oferi ,… 

Nu apuc sa termin propozitia ca imi zice exact asa:

Sper sa fie ultima data cand ma suni …. apoi turuie ceva servicii, cam cum se auzeau pe vremuri in statiile de taxi, acele doamne de la dispecerat, care dictau adresa dupa adresa in cautarea unui taxi liber. ….. nu inteleg nimic, nu retin nimic din ce zice, ……. creierul imi era scurtcircuitat de “Sper sa fie ultima data cand ma suni”….. o intreb cat se poate de politicos si pe un ton foarte resemnat:

Dar ai ceva cu mine ? ca eu nu te am mai sunat niciodata (in trecut ma refer) , la care tuta imi taie instant macaroana:

Eu am aici toate apelurile, e a treia oara cand ma suni !

Pai zic: …. prima data mi ai inchis, … a doua nu ai raspuns ….. ti am trimis mesaj la care nu ai raspuns ….. iar acum  …. si nu apuc sa mai zic nimic ca totul se incheie cu un:

Mda! ….. (din partea ei) apoi imi inchide.

Unicul gand care imi trece prin minte legat de comportamentul ei, este ca m a confundat cu altcineva, altfel nu imi explic.

Bafta celor care au beneficiat de serviciile dansei.

Comportament de kkt, macar de imi spunea ce anume o deranjeaza si imi oferea posibilitatea sa ''ma apar'' ..... din partea mea ... ‘’de evitat’’

Cheers!:beex2

• Like 3
  • Inimioara 1

• Oras:Ilfov
  • Oras:Ilfov
Postat

imi pare rau de cele petrecute cu unii dintre voi, colegii de breasla. Inseamna ca eu am avut norocul prostului incepator (cu duduia in cauza). Am dat note mari din cauza ca am fost chiar foarte multumit de cum s-a purtat cu mine, si ca fata de alte mature arata chiar super bine. ati vazut ca de multe ori  matura  inseamna una grasa... cu care nu ai ce sa faci.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...