florinhh Reputație: 9 Postat Octombrie 22, 2023 Postat Octombrie 22, 2023 Inainte puteai sa vezi o poza ceva , acum nimic sa vezi și tu la cine mergi
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2023 Postat Octombrie 22, 2023 Acum 21 minute, florinhh a spus: Inainte puteai sa vezi o poza ceva , acum nimic sa vezi și tu la cine mergi
Chitarist Reputație: 33 Postat Octombrie 22, 2023 Postat Octombrie 22, 2023 1 hour ago, spancioc said: Mna raspuns dragilor! Ce mai zici de asta?...e superba!
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 23, 2023 Postat Octombrie 23, 2023 Apropo, de ce nu mai apar fotografiile Dianei ?
hunterwhore Reputație: 4735 Postat Octombrie 23, 2023 Postat Octombrie 23, 2023 Acum 39 minute, spancioc a spus: Apropo, de ce nu mai apar fotografiile Dianei ? Simplu.........si le-a sters ea. 2
dia_dia Reputație: 2675 Postat Octombrie 26, 2023 Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Autor Postat Octombrie 26, 2023 🤗Buna dimineața, disponibilă pt programări de la 12:30!🤗 ❣️Programări pe WhatsApp!❣️ Serviciile mele sunt : 💥sex oral protejat (neprotejat in funcție de igiena) cu finalizarea corporală sau in prezervativ. 💥sex normal doar protejat (diferite poziții) 💥masaj de relaxare 💥accept cunnilingus annilingus 💥FK(sărut) in funcție de igiena și chimie 💥poziția 69 💥foot fetish 💥sărutări corporale 💥mici fantezii discutate și stabilite de comun acord (in limita bunului simt) 💰💰💰Tarifele mele sunt: 200 (fin) -30 min 💰350(ora)-(1-2 fin) 👉 Programările se confirma cu o ora înainte, cine nu confirma automat anulez programarea.👈❣️ Nu fac anal, finalizarea orală și deplasări. 💘Va pup și va aștept cu drag, zi frumoasa tuturor!💘
dia_dia Reputație: 2675 Postat Octombrie 26, 2023 Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Autor Postat Octombrie 26, 2023 ❤️ 7
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2023 Postat Octombrie 26, 2023 Acum 8 ore, dia_dia a spus: ❤️ Acum am vazut ca esti in Alba. Doamne-ti multumesc ! Sa verifici te rog, ca am cerut o programare pe wats. Multumesc iubirea mea !
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2023 Postat Octombrie 26, 2023 Buna seara ! Vreau sa trag un semnal de alarma. Măi oameni buni, nu mai exista respect pentru oamenii in vârsta. Ce vreau sa spun este ca de câteva luni o urmăresc pe Dia prin toate orașele pe unde a umblat, o intreb cand vine in Alba, bag minusuri la greu de la frustrații de pe alte orașe si cand sa-mi fac si eu programare, hop ... nu mai e loc. Sa mor de mai înțeleg ceva. Asa ca nu mi-a rămas altceva de facut decât sa merg in urmatoarea zi. In concluzie, sa nu va prind pe ăștia tineri, ca va torsionez testiculele . Si aveti grijă că batrinu' e campion la alergat. Acest text e un pamflet si trebuie tratat ca atare. Spor la ciocane si seara faina ! Cat despre tine Dia, sa te pregătești maine, ca te urc pe pereți. 😃😃😃😃😃😃😃😃😄😄😄😄😄😄😄
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2023 Postat Octombrie 27, 2023 Buna dimineata, frumoasa mea !
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2023 Postat Octombrie 27, 2023 No dragii mei, am reusit sa ajung si eu la frumoasa Dia. Locatie super faina, pe Transilvaniei, veteranii o stiu, sunat la interfon, se deschide usa apartamentului si apare minunăția de fata, trasa prin inel (un pic cam tare), stat putin de vorba apoi trecut la treaba. Prestația a fost super, mi se pare ca a evoluat, cel putin pe partea de GFE. ON, NP in mai multe poziții toate la superlativ. De recomandat cu mana pe inima. Te pup Dia si ne vedem luni. 🥰🥰🥰🥰
florinhh Reputație: 9 Postat Octombrie 27, 2023 Postat Octombrie 27, 2023 On 10/26/2023 at 9:21 AM, dia_dia said: ❤️ Wow ❤️ trebuie să fac o pragramare sa vad sânii ăia mai bine 🍑👅
dia_dia Reputație: 2675 Postat Octombrie 28, 2023 Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Autor Postat Octombrie 28, 2023 Acum 17 ore, spancioc a spus: No dragii mei, am reusit sa ajung si eu la frumoasa Dia. Locatie super faina, pe Transilvaniei, veteranii o stiu, sunat la interfon, se deschide usa apartamentului si apare minunăția de fata, trasa prin inel (un pic cam tare), stat putin de vorba apoi trecut la treaba. Prestația a fost super, mi se pare ca a evoluat, cel putin pe partea de GFE. ON, NP in mai multe poziții toate la superlativ. De recomandat cu mana pe inima. Te pup Dia si ne vedem luni. 🥰🥰🥰🥰 Îți multumesc pt vizita și pt cele scrise❤️ te mai aștept cu mare drag!😘
dia_dia Reputație: 2675 Postat Octombrie 28, 2023 Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Autor Postat Octombrie 28, 2023 Acum 14 ore, florinhh a spus: Wow ❤️ trebuie să fac o pragramare sa vad sânii ăia mai bine 🍑👅 Te aștept cu drag!🥰
Membru Premium aibelito Reputație: 3567 Postat Octombrie 28, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Octombrie 28, 2023 Programare usoara, facuta cu o zi mai devreme pe wtp, Bine, am trisat un pic, stiam din Mures ca dupa Deva, urmeaza Alba. Ce nu stiam...cat dureaza pauza, La ora H, sarit in masina si da-i pe autostrada spre frumusetea mica, Locatia e de 10, v-o trimite ea in privat, D-ra superba, m-a asteptat echipata sexy, pe tocuri intr-o rochita mulata...ouch!, Dupa dusul de rigoare, am trecut in camera B, o mica defilare, un dans lasciv, preludiu prelungit, teasing, sarutari in coborare (am invatat-o usor-usor si pe ea pupacioasa...:)) oral in diferite pozitii, reciproc avantajos, studiu de caz, povesti, rasete, nebunie si...de la capat. In min. 40, montat preze' si trecut la felu' principal, eu amabil, pt. inceput i-am oferit umerii ca suport de glezne... Rar sa ne intalnim si sa nu bifam si doggy, deci...Da. Dupa, am schimbat in decubit lateral sa-i pot admira toate ”componentele” in acelasi timp. fața, sanii, fundu'...bonus am primit in brate, cracul ei drept. (flexat) 😁, Doamne bine-o fost. Radem si glumim, Fufem si platim... Nu chiar in ordinea asta...😁, Investitia initiala, 350 leusteni pt. o ora de vis... P,S. Pus aceeasi suma deoparte pt. inca o tura, saptamana viitoare. Te pup Diana, multumesc. 2 bucilescelmaifaincur
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2023 Postat Octombrie 28, 2023 Acum 2 ore, aibelito a spus: Programare usoara, facuta cu o zi mai devreme pe wtp, Bine, am trisat un pic, stiam din Mures ca dupa Deva, urmeaza Alba. Ce nu stiam...cat dureaza pauza, La ora H, sarit in masina si da-i pe autostrada spre frumusetea mica, Locatia e de 10, v-o trimite ea in privat, D-ra superba, m-a asteptat echipata sexy, pe tocuri intr-o rochita mulata...ouch!, Dupa dusul de rigoare, am trecut in camera B, o mica defilare, un dans lasciv, preludiu prelungit, teasing, sarutari in coborare (am invatat-o usor-usor si pe ea pupacioasa...:)) oral in diferite pozitii, reciproc avantajos, studiu de caz, povesti, rasete, nebunie si...de la capat. In min. 40, montat preze' si trecut la felu' principal, eu amabil, pt. inceput i-am oferit umerii ca suport de glezne... Rar sa ne intalnim si sa nu bifam si doggy, deci...Da. Dupa, am schimbat in decubit lateral sa-i pot admira toate ”componentele” in acelasi timp. fața, sanii, fundu'...bonus am primit in brate, cracul ei drept. (flexat) 😁, Doamne bine-o fost. Radem si glumim, Fufem si platim... Nu chiar in ordinea asta...😁, Investitia initiala, 350 leusteni pt. o ora de vis... P,S. Pus aceeasi suma deoparte pt. inca o tura, saptamana viitoare. Te pup Diana, multumesc. Tu esti cumva neam cu ăla din Humulești, ca dupa cum scri asa pare ? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
dia_dia Reputație: 2675 Postat Octombrie 30, 2023 Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Autor Postat Octombrie 30, 2023 La 28.10.2023 la 16:03, aibelito a spus: Programare usoara, facuta cu o zi mai devreme pe wtp, Bine, am trisat un pic, stiam din Mures ca dupa Deva, urmeaza Alba. Ce nu stiam...cat dureaza pauza, La ora H, sarit in masina si da-i pe autostrada spre frumusetea mica, Locatia e de 10, v-o trimite ea in privat, D-ra superba, m-a asteptat echipata sexy, pe tocuri intr-o rochita mulata...ouch!, Dupa dusul de rigoare, am trecut in camera B, o mica defilare, un dans lasciv, preludiu prelungit, teasing, sarutari in coborare (am invatat-o usor-usor si pe ea pupacioasa...:)) oral in diferite pozitii, reciproc avantajos, studiu de caz, povesti, rasete, nebunie si...de la capat. In min. 40, montat preze' si trecut la felu' principal, eu amabil, pt. inceput i-am oferit umerii ca suport de glezne... Rar sa ne intalnim si sa nu bifam si doggy, deci...Da. Dupa, am schimbat in decubit lateral sa-i pot admira toate ”componentele” in acelasi timp. fața, sanii, fundu'...bonus am primit in brate, cracul ei drept. (flexat) 😁, Doamne bine-o fost. Radem si glumim, Fufem si platim... Nu chiar in ordinea asta...😁, Investitia initiala, 350 leusteni pt. o ora de vis... P,S. Pus aceeasi suma deoparte pt. inca o tura, saptamana viitoare. Te pup Diana, multumesc. Îți multumesc pt vizita și pt cele scrise🥰 te pup și te mai aștept cu drag!😘 1
dia_dia Reputație: 2675 Postat Octombrie 30, 2023 Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Autor Postat Octombrie 30, 2023 💘 5
jean92 Reputație: -2 Postat Octombrie 31, 2023 Oras:Alba Oras:Alba Postat Octombrie 31, 2023 Hey buna Diana.. imi poti spune te rog pana cand esti in Alba ??
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2023 Postat Noiembrie 1, 2023 A plecat? Știți ceva de ea. Nu răspunde pe wapp
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2023 Postat Noiembrie 1, 2023 Acum 13 ore, catalintoto1 a spus: A plecat? Știți ceva de ea. Nu răspunde pe wapp Sta pana sâmbătă.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2023 Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 10 ore, spancioc a spus: Sta pana sâmbătă. Nu cred, nu răspunde pe wapp.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2023 Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 7 minute, catalintoto1 a spus: Nu cred, nu răspunde pe wapp. Si la alta n as vrea sa ma duc.
dia_dia Reputație: 2675 Postat Noiembrie 2, 2023 Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Autor Postat Noiembrie 2, 2023 Acum 22 minute, catalintoto1 a spus: Nu cred, nu răspunde pe wapp. Buna! Nu răspund din motiv ca nu menționați in mesaje pana la ce ora va pot deranja
dia_dia Reputație: 2675 Postat Noiembrie 2, 2023 Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Telefon: 0759697901 Oras:Ardeal Autor Postat Noiembrie 2, 2023 🤗Buna băieți, ma găsiti disponibila in Alba pana sâmbătă!🤗 pupici!😘 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum