Sari la conținut

Top sugar Brasov

dvidvidvi

Postări Recomandate

Postat

Ciao prieteni. M-am gandit sa facem aici un top de sugar din Brasov. Ne ajuta pentru alegere si orientare. Eu o sa dau note fara descrieri, daca voi vreti mai mult feel free sa scrieti.

Sugar mia -

Ioana30 - 6

Cami.ss -

Alina_a_alina - 7

Sabinasabina -

Yoursugarbabymary - 7

Sexideli69 - 4

Tt.buzi - 7

Bia.biu - 5

Florentina geo - a disparut din pacate

Vizitator kido
Reputație: 0
Postat

Mama niciuna peste nota 7? Atat de varza sunt?

• Oras:bucuresti
Postat

Eu nu sunt din Brasov, dar sunt mai multe site-uri de sugar. Vezi ca fiecare are un topic. Daca tot vrei sa faci o treaba centralizata, zi la care site te referi. Si daca chiar vrei sa faci o treaba, sa fie de pe toate site-urile.

Acum parerea personala e ca erau suficiente cele 2-3 topicuri existente, dar bafta!

• Oras:Bucuresti
Postat

Eu nu sunt din Brasov, dar sunt mai multe site-uri de sugar. Vezi ca fiecare are un topic. Daca tot vrei sa faci o treaba centralizata, zi la care site te referi. Si daca chiar vrei sa faci o treaba, sa fie de pe toate site-urile.

Acum parerea personala e ca erau suficiente cele 2-3 topicuri existente, dar bafta!

Salut, Sergiu! La un moment dat t interesai de o tipa, Miss Scarlet. Te ai văzut pana la urma cu ea? Cum e?

Postat

Salut, Sergiu! La un moment dat t interesai de o tipa, Miss Scarlet. Te ai văzut pana la urma cu ea? Cum e?

Nebuna. Maritata. Batrana. Tot ce nu e sugar. Nu am facut nimic, ca era cu capul

Postat

Nebuna. Maritata. Batrana. Tot ce nu e sugar. Nu am facut nimic, ca era cu capul

Deci nu te ai văzut cu ea? Sau te-ai lămurit despre ea abia face to face?

Postat

E Casatorita? Bătrâna parca nu părea din poze.

Postat

Toate fetele sunt de pe sugardaters. Eu incerc un top fara descrieri ca sa nu ranim sentimente. Daca se vrea mai mult se ia legatura in particular. Eu am notat ce am cunoscut. Daca aveti si voi goluri date doar puneti nume si nota. Thx

• Oras:Bucharest
Postat

Bineinteles. Vorbim in privat daca vrei. Tu ai marcat ceva?

in privat, unde?

Postat

Adica da.mi o adresa de mail sau un cont telegram. Te intereseaza cineva anume?

@crk2018   telegram

• Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...