dennise2000 Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2020 Postat Noiembrie 13, 2020 Buna, Sunt Dennise, Sunt noua in Bucuresti. Scuze, nu prea ma descurc cu forumul, si nu stiu daca am postat bine. Dar daca vrei sa petrecem timp impreuna, poti oricand sa ma suni sau daca nu pot sa raspund, lasa mi un mesaj normal. Putem sa facem orice cum ar fi : preludiu, sex oral, sex normal si masaj erotic sau orice altceva dar vorbim prin mesaje Normal pentru 30min este 100 si pt 60min 200, dar vedem atunci. Lasa mi un mesaj normal si dupa ce vorbim te adaug pe numarul meu personal pe whatsapp. 0750827728 Poze iti trimit personal tot acolo.
maa5-fu1 Reputație: 158 Postat Noiembrie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2020 Nu iti merge wapp-ul 😔
raton25 Reputație: 5 Postat Noiembrie 13, 2020 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 13, 2020 Bună. Care este locația? Da ne mai multe detalii
laury Reputație: 24077 Postat Noiembrie 13, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 13, 2020 Poze Dennise sa vedem splendoarea
lucicaman Reputație: 167 Postat Noiembrie 13, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2020 E retardata. I-am trimis mesaj ca vreau poze, m-a intrebat cum ma cheama, i-am dat un nume aleatoriu, apoi nu a mai raspuns. Apoi i-am scris din nou, m-a intrebat iar cum ma cheama, i-am spus ca nu mi-a mai raspuns apoi mi-a scris "esti lesbianca" 😂 1
mihaip86 Reputație: 97 Postat Noiembrie 18, 2020 Oras:B city Oras:B city Postat Noiembrie 18, 2020 E retardata. I-am trimis mesaj ca vreau poze, m-a intrebat cum ma cheama, i-am dat un nume aleatoriu, apoi nu a mai raspuns. Apoi i-am scris din nou, m-a intrebat iar cum ma cheama, i-am spus ca nu mi-a mai raspuns apoi mi-a scris "esti lesbianca" Am sunat de mai multe ori. Intră mesageria mereu. Cred că nu mai este activă. Apropo, trebuia să-i zici că te cheamă LUTE!
ristian Reputație: 260 Postat Noiembrie 19, 2020 Oras:Buc Oras:Buc Postat Noiembrie 19, 2020 Ne trebuie un decodor, să-i spargem parola 🤑🤑🤑
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum