Sari la conținut

Maya 0750745390

Postări Recomandate

• Oras:x
  • Oras:x
1 oră în urmă, Sorin2480 a spus:

Bine spus Kindeull! Maya este superba! De cand a venit am fost de 4 ori la ea si as fi mers zilnic daca imi permitea timpul!😍 Clar este top!

Mă bucur că tu ai înțeles ceva din pseudorecenzia kinderului (eu și mulți alții că Maya făcea curat 🤔) a dorit probabil sa fie amuzant însă nu i-a ieșit deloc .

Nu aduce absolut nimic util și cel mai probabil când a scris-o era f. obosit 😅

Link spre comentariu
Acum 17 ore, MsNobody3 a spus:

Mă bucur că tu ai înțeles ceva din pseudorecenzia kinderului (eu și mulți alții că Maya făcea curat 🤔) a dorit probabil sa fie amuzant însă nu i-a ieșit deloc .

Nu aduce absolut nimic util și cel mai probabil când a scris-o era f. obosit 😅

Vreți detalii despre Maya? 😂 Luați de aici țin sa specific ca nu am mai fost la ea de 2 ani dar... 

Pot sa va zic cum este sa te vezi cu ea 😂 pai sa începem zic... Tarife din trecut avea asa 100 Fin 15 min cu OP 

150 fin cu ON

250 lei H cu OP 300 LEI H CU ON 400 LEI H 2 FIN CARE INCLUDEA ȘI CIM... Din câte țin minte sper sa nu fi greșit... Aspect fizic 8 țin sa specific ca mie îmi plac femeile cu sâni mici și curu mare Maya nu se prea încadrează aici😂 dar la Maya am avut ocazia sa vad cele mai mișto tate😂 acum sa va detaliez și interacțiunea cu ea specific ca am fost de 3 ori în trecut... Deci oral NP+CIM TERMINAT ÎN MAX 10 12 MIN FACE FEMEIA O MUIE.... IAR LA NORMAL  N AM NIMIC DE ZIS LA CE PIZDA STRÂMTĂ ARE😂 SPECIFIC CA MA FUTUT DE MA RUPT😂  asa frumos e sa stai și sa simți cum îți vine să termini😂 ma rog..  PER TOTAL MAYA DACĂ NU ȘI-A SCHIMBAT ATITUDINEA ÎN VREUN FEL MERITA 100% VIZITATA ESTE UNA DIN EDCORTELE TOP CARE AU TRECUT PRAGUL ORAȘULUI NOSTRU DE KKT VA SALUT

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 18 minute, Katalinu09 a spus:

Mai știe cineva de ea mai ajunge pe la noi

Nici nu știu dacă o mai fi prin țară , dar tare mi e dor de un futai cu ea😋😋E clar în Top TG JIU cu toate ca pentru mine iubita ei si colega AMY este prin ce am făcut eu cu ea number one all time pe oraș ❤️De Amy chiar nu mai știu nimic de anii buni!

SEX & LOVE WORLDWIDE :tittyfuck:maninlove

Link spre comentariu
  • Oras:Târgu Jiu
  • Oras:Târgu Jiu
Acum 1 minut, Badboyinbed a spus:

Nici nu știu dacă o mai fi prin țară , dar tare mi e dor de un futai cu ea😋😋E clar în Top TG JIU cu toate ca pentru mine iubita ei si colega AMY este prin ce am făcut eu cu ea number one all time pe oraș ❤️De Amy chiar nu mai știu nimic de anii buni!

Eu pe Amy doar odată am cunoscut-o dar pe Maya am vizitat-o de câteva ori 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 4 minute, Katalinu09 a spus:

Eu pe Amy doar odată am cunoscut-o dar pe Maya am vizitat-o de câteva ori 

Aveau stiluri diferite, dar grav de bune ambele👍🏻👍🏻

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 30 minute, ganicius a spus:

Vesti bune de la Moș Nicolae 🙉🙉

Revine Maya, însă undeva după data de 10 decembrie. Încă nu se știe ziua exactă când ne poate face fericiți 😅🤤

Vă țin la curent, cum aflu noi detalii. 🥂

Daca vine Maya ne scoate din saracie practic!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 3 ore, ganicius a spus:

Vesti bune de la Moș Nicolae 🙉🙉

Revine Maya, însă undeva după data de 10 decembrie. Încă nu se știe ziua exactă când ne poate face fericiți 😅🤤

Vă țin la curent, cum aflu noi detalii. 🥂

Moș Crăciun există și ne-a auzit!!!😂😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
La 12.05.2021 la 17:01, mayamaya90 a spus:

Hei simpaticilor, am revenit .💋💋 începând de mâine sunt disponibila pentru programări.Pupicei!!😘😘😘

Când vedem și noi aceste cuvinte rescrise de tine ???

• Haha 1
Link spre comentariu

Maya s-a intoooors !!

Asa cum zicea, a revenit pe la noi, de ieri ... nu am apucat sa anunt ieri, am probleme cu contul si este activ doar la birou...in fine, detalii. 

E aceeași tipă de nota 10 ca la început, aceleași servicii ca acum cativa ani cand am fost prima data. De data asta vine cu părul putin roz/violet (nici nu mai stiu exact 😅). Foarte mișto ii stă. 

Pentru ca nu ma puteam abtine, a trebuit sa-i fac si o vizită si pe langa asta sa sparg si gheața de aceasta data 😅

Nu detaliez vizitele la Maya ca nu are rost, trebuie doar sa încerci si nu pleci trist. 

Notele sunt de 10 pe linie...oralul e la fel de bombă, cu salivă, cu de toate. 

La normal aceeași războinică :)) Te fute de te îndoaie 😅

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 9 minute, ganicius a spus:

Maya s-a intoooors !!

Asa cum zicea, a revenit pe la noi, de ieri ... nu am apucat sa anunt ieri, am probleme cu contul si este activ doar la birou...in fine, detalii. 

E aceeași tipă de nota 10 ca la început, aceleași servicii ca acum cativa ani cand am fost prima data. De data asta vine cu părul putin roz/violet (nici nu mai stiu exact 😅). Foarte mișto ii stă. 

Pentru ca nu ma puteam abtine, a trebuit sa-i fac si o vizită si pe langa asta sa sparg si gheața de aceasta data 😅

Nu detaliez vizitele la Maya ca nu are rost, trebuie doar sa încerci si nu pleci trist. 

Notele sunt de 10 pe linie...oralul e la fel de bombă, cu salivă, cu de toate. 

La normal aceeași războinică :)) Te fute de te îndoaie 😅

Unde o găsim?

• Like 1

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Chiar acum, ganicius a spus:

La Rompetrol in spate. (Sa dai si tu like când iti plac postarile mele ca eu dau mereu) 😂😂

Are anunț pe publi? Am dat like🤗

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 6 minute, ganicius a spus:

La Rompetrol in spate. (Sa dai si tu like când iti plac postarile mele ca eu dau mereu) 😂😂

Gata am reperat -o 👍🏻

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...