Sari la conținut

Cum combatem viroza care bantuie prin tara in acest moment prin metode naturiste

ananda

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

La fel este si cu faptele: cei care fac fapte rele gen: mint, fura,pacalesc pe altii, fac mistouri de altii sau de ei insisi, urasc, sunt lacomi, incearca sa ii controleze pe ceilalti, barfesc, vorbesc de rau - starile pe care le traiesc sunt la fel - au anxietati,frici,depresii,sunt nervosi, insomniaci etc

Lapolul opus sunt cei care urmaresc sa faca bine: aplaneaza conflictele,ajuta pe cei saraci, sunt mereu saritori, isi asuma responsabilitatea, muncesc cu drag sunt optimisti,iubesc - acestia traiesc foarte bine si sunt foarte fericiti .

Pentru a testa si cu continenta cum este ... experimentati si va veti da singuri seama dupa stare ... cand faci dragoste cu continenta si iubire starile frumoase dureaza zile in sir cateodata si saptamani la polul opus cand ai ejaculat esti obosit ,sictirit, trist, deprimat,ti-e frica, ti se face foame si/sau somn din cauza pierderii energiei vitale, se constata si o parere de rau pentru ce s-a intamplat etc ... cine nu ma crede poate experimenta pt toti e la fel.

Si asa cum e cu faptele e si cu continenta: sa faci bine e mai greu dar esti rasplatit mai bine similar e mult mai usor sa ejaculezi decat sa controlezi dar daca reusesti sa controlezi constient starile sunt exceptionale 

Sa fim iubiti si sa iubim ! Weekend frumos tuturor !

• Oras:Inside my mind.
  • Oras:Inside my mind.
Postat

Ce zici tu?

Fermentation of honey will usually occur after crystallization because, without the glucose, the liquid portion of the honey primarily consists of a concentrated mixture of the fructose, acids, and water, providing the yeast with enough of an increase in the water percentage for growth. Honey that is to be stored at room temperature for long periods of time is often pasteurized, to kill any yeast, by heating it above 70 °C (158 °F).

Pasteurizarea peste 70 de grade este ceva extrem de uzual, altfel ti se strica rapid la temperatura camerei. Daca vrei miere neincalzita, probabil direct de la apicultor din stup trebuie s-o iei, dar ori o tii la rece, ori o mananci rapid. Vrajitoarele astea de pe forum habar nu au ca nu exista in comert miere ne-pasteurizata in prealabil.

Bautura asta alcoolica facuta din miere era celebra la vikingi :) In principiu din orice contine zahar poti face alcool :D nu era asta ideea.

In rest, "often pasteurized" nu inseamna ca e si bine, indicat, recomandat, sau ca mai ramane in ea ceva util in afara de gustul dulce. Daca vreti sa consumati miere pentru calitatile ei trebuie evitata cea procesata la caldura, si cautata cea cat mai naturala, bio, neprocesata.

Si acidul clorhidric poate fi neutralizat, deci propietatile sale schimbate prin adaugare/contaminare cu alta substanta. Asa ca in final si mierea contaminata cu diverse alte substante isi poate schimba forma si/sau propietatile.

• Oras:Romania
Postat

varianta 2:

vin rosu fiert cu scortisoara si la urma, cand se mai raceste putin, indulcit cu miere

• Like 1
  • Oras:Acolo
Postat

http://en.wikipedia.org/wiki/Sewer_alligator

Sunt si printre noi...

http://sinsdesign.wordpress.com/2010/01/16/crocodili-pe-dunare/

http://valuriledunarii.blogspot.com/2011/04/un-crocodil-pe-dunare.html

Protejati-va familia si pe cei dragi cu noile caschete anti-control. Contactati-ma pt comenzi:

http://www.city-data.com/forum/members/emeraldcitywanderer-1487482-albums-general-pic98542-tin-foil-hat.jpg

ps: Daca inmuiem un crocodil in ceai si il consumam ni se intareste pielea si capata rezistenta kevlar-ului. Va sfatuiesc sa incercati. Asta folosesc soldatii americani dar le place sa tina secretul pt ei (Shhh)

• Like 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

http://en.wikipedia.org/wiki/Sewer_alligator

Sunt si printre noi...

http://sinsdesign.wordpress.com/2010/01/16/crocodili-pe-dunare/

http://valuriledunarii.blogspot.com/2011/04/un-crocodil-pe-dunare.html

Protejati-va familia si pe cei dragi cu noile caschete anti-control. Contactati-ma pt comenzi:

http://www.city-data.com/forum/members/emeraldcitywanderer-1487482-albums-general-pic98542-tin-foil-hat.jpg

ps: Daca inmuiem un crocodil in ceai si il consumam ni se intareste pielea si capata rezistenta kevlar-ului. Va sfatuiesc sa incercati. Asta folosesc soldatii americani dar le place sa tina secretul pt ei (Shhh)

pre_1384966185__philippines_flooding.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Oradea Town
  • Oras:Oradea Town
Postat

pre_1384966185__philippines_flooding.jpg

pisic.. poza contrafacuta :))   unde sunt unitatile calculatoarelor? unde sunt prizele? :)

• Oras:CORNU
Postat

Asterica,cu scuzele de riguoare,vad ca esti prezent pe toate topicele mai putin pe cel cu suzeta...vezi ca ai o suzeta de supt:)))

Sugere placuta!

Postat

Asterica,cu scuzele de riguoare,vad ca esti prezent pe toate topicele mai putin pe cel cu suzeta...vezi ca ai o suzeta de supt:)))

Sugere placuta!

Tu nu vrei sa sugi nimic, o bombonica, ceva :tdo13  ??

Vad ca te rod gingiile....

• Like 1
Postat

Asterica,in momentul in care o comit,o sug cu toata raspunderea,pana atunci esti de serviciu..deci,suge-o...suzeta!

Postat

Esti inscris aici de o saptamana, nu ai macar o recenzie si poluezi inutil forumul.

Ai activitatea unui spermatozoid nauc pana acum.

Promit sa te ignor, asa cum face un om cand vede o baliga in iarba, trece pe langa ea fara sa o bage in seama, doar o ocoleste.....

Vorba unui confrate de pe forum:

Am toleranta 0 (zero) la prostie si nesimtire!

• Like 2
  • Oras:Timisoara
Postat

pentru combaterea virozei recomand uro cu AMANDA DULCICA :laugh2 si o sedinta SADOMAZO....si viroza a trecut

Postat

Asterica,in momentul in care o comit,o sug cu toata raspunderea,pana atunci esti de serviciu..deci,suge-o...suzeta!

care suzeta asta? :baby2  :baby2  :baby2  :laugh2 o sugem toti trei numai nu va certati mai fratiorii mei  :pope

Postat

Asterica,as recenza,dar sincer sa fiu nu recenzez de frica...mi-e ca ai cere si pt recenzata mea vreun Super Top pe Mapamond,nu pe tara....hai ca deja imi vine sa fac pishu de ras=))

Cius supertopistule fazanist!=))))))))))

Postat

O babuta se duce la doctor.

- Dle doctor, cam tusesc, cred ca am racit, am vreo viroza, ce imi recomandati ?

- La Techirghiol mamaie...

- Da mai ma doare si in piept cateodata, ce imi recomandati ?

- Ma mai doare si piciorul cand calc, ce imi recomandati ?

- Ma mai doare si burta, am gaze, ce imi recomandati ?

- Da de ce imi zici domn doctor numa si numa la Techirghiol ?

- Sa te obisnuiesti cu pamantul, mamaie....:.. :laugh2

• Like 2
Postat

__|__ atat meriti nederatizatule:))

Nu-ti mai raspund,ca te provoc si mi-e ca iar iei suzeta la supt.

E greu sa fii nebagat in seama,este?

Cius!

Postat

__|__ atat meriti nederatizatule:))

Nu-ti mai raspund,ca te provoc si mi-e ca iar iei suzeta la supt.

E greu sa fii nebagat in seama,este?

Cius!

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

mai jeg rebranduit, dati-ar viroza pe nari sa-ti dea si sa nu stii cum sa o tratezi, ca in loc sa citesti ce scrie pe topic pe tine te fute grija suptului de suzete!

http://assets.naointendo.com.br/uploads/2009/07/sneeze_snot.gif

maiculitza da ce scarbos...........si cand te gandesti ca  sunt la masa si mananc in timpul asta...jur nu mai am pofta mi-a pierit :drool

Postat

....

john da-o-n masa cu gifurile tale scarboase. Am inteles, te-au si te-am enervat dar deja exagerezi...Eu imi cer scuze, uite. Te rog potoleste-te cu pozele astea sunt absolut dezgustatoare si eu nu mi-s vreun finut... 

• Like 2
Postat

Parintzele shawormist,stai taica linistit,omul si-a format propriul stil de a posta,care dealtfel il si caracterizeaza...sa-l luam asa cum e,atat poate,atat face!

Omul e dornic de a fi bagat in seama...faca-se voia lui...si vorba confratelui Chane'l: "Divinitatea fie cu el"!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...