Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII
Postat

de astia care te ajuta sa uploadezi o poza nu zici nimic? ...

MULȚUMESC
Postat

la apartament

Pentru tine block😈😈😈
  • Oras:Sugi teava
  • Oras:Sugi teava
Postat

Vizitat si domnisoara.

La sfarsitul weekend-ului trecut , mai exact vineri , pun mana pe telefon si sun in stanga si in dreapta , nimic .

Mai incerc si spre norocul meu raspunde domnisoara in cauza , imi detaliaza civilizat oferta si facut programare seara , mai exact ora 21.45. Fiind cu un prieten foarte bun, prin Bucuresti , i.am facut si lui "lipeala" , cu colega ei de apartament. La ora 21 in zona Mall Vitan, am sunat pentru confirmare. A raspuns colega si ne-a dat "codul pin" . Ajunsi in bloc , cum liftul era ocupat , am zis sa urcam pe scari. Ca prin "minune" usa s.a deschis "singura" . Am intrat , am facut cunostinta cu cele doua "caprioare" , am stat la o apa plata in bucatarie, putina socializare , putina joaca cu catelusa (nu.i mai retin numele) si trecut fiecare in camera sa. Era sa uit , dusul l.am facut inainte de a veni la fete.  In camera am facut cunostinta si cu Fyfy. Detaliile raman pentru mine . Si acum notele :

GFE 8.5

Fata 8.5 ( Maya o fata micuta de statura 165 cm maxim , slim  , sani micuti ,un fund bombat , Fyfy de milioane, per total placuta )

Oral 9 (cu tot tacamul ) (Cim)

Normal, anal - soldatul nu a mai vrut . poate data viitoare . Ce zici Maya ?

Halatul 150 ( la sfarsit )

De revenit : cu siguranta !

Ps : Fyfy nu este catelusa :P

• Like 4
  • Oras:pretutindeni
Postat

Salutare la toata lumea. Asta este prima mea recenzie pe forum cu toate ca il urmaresc de cativa ani. Am fost la Maya acum aproximativ o saptamana. Sunat pe nr din titlu, facut programare, ajuns la locatie, Maya m-a asteptat in tinuta corespunzatoare si m-a invitat la un suc. Maya este o tipa miniona dar presupun ca stie toata lumea dar foarte frumoasa si amabila. Am facut dus eu, dus ea si trecut la dormitor. A inceput cu un oral cu scuipaturi, bagat in gat dat peste fata, cum imi place mie :))) pana cand s-a oprit brusc si a zis ca nu mai poate ea vrea sa si-o bage in fund ceea ce mi-a placut maxim :)). A pus prez, s-a suit peste mine, cu spatele la mine si si-a varat-o frate pe toata in cur, moaaaa, chiar iubeste sa o ia in cur, nu sunt minciuni :))), schimbat apoi cateva pozitii si o finalizare de exceptie in gura, pe fata, mozolita maxim.

Si acum notele:

Aspect: 8,5

Igiena: 10

Oral: 9,5

Anal: 10 +

GF: 10

Halatul: 150 Ron o finalizare

Daca am omis ceva, scuzele de rigoare :hihat

Capitane, eu sunt curios daca intre anal si celelalte pozitii (banuiesc vaginale) ati schimbat "anvelopa"... :350x

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Capitane, eu sunt curios daca intre anal si celelalte pozitii (banuiesc vaginale) ati schimbat "anvelopa"... :350x

da' ce are daca bagi niste iz de cacat in vagin? oricum spala alt fraier cu limba... =))))

Postat

Stai liniștit ca sunt mai curata la anal decât alții în gura ,nu a fost nevoie sa schimbam anvelopa 😃😃😃😃😃
Postat

Stai liniștit ca sunt mai curata la anal decât alții în gura ,nu a fost nevoie sa schimbam anvelopa

Ai făcut clismă cu acid de baterie de tractor?

• Like 1
  • Minus 3
Postat

da' ce are daca bagi niste iz de cacat in vagin? oricum spala alt fraier cu limba... =))))

Vladinştain n-a murit =)) ( sau cum sloboz îl cheamă...vladinzinio, masturbinio).

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vladinştain n-a murit =)) ( sau cum sloboz îl cheamă...vladinzinio, masturbinio).

e' hit , da-l in sange  :laugh2

• Like 1
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

sa-l bata si sa-l unge :)

Mars ma ciroticule, prin ceea ce Ai facut si faci, futi bunul simt in gura! Daca Te duci la fete, nu Mai apwla la camatari sandilaule!

• Minus 3
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

sa-l bata si sa-l unge :)

eu ti am spus ca prostu s-a indragostit de pula ta. unde esti tu, hop si el cu gura mare =))

• Like 1
Postat

Stai liniștit ca sunt mai curata la anal decât alții în gura ,nu a fost nevoie sa schimbam anvelopa

Vai Maya, mai bine taceai! Ar trebui sa stii ca anusul e plin de microbi, pe care tu, neschimband anvelopa, ii aduci in vagin!!! In primul rand iti faci un mare rau tie!!! :slap2

M-ai lamurit, eu pe la tine nu-am sa calc. :(

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Fac analize periodic așa ca nu îmi mai purta mie de grija ca nu am nevoie stai liniștit ca eu nu am avut niciodată nici o boala 😈😈😈😈

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sculerman, nu, nu am schimbat anvelopa dar chiar este foarte curata si ma gandesc, ca la cat de mult ii place analul este as si la curatenie si igienizare, cel putin eu asta am vazut  :hihat

Postat

Sculerman, nu, nu am schimbat anvelopa dar chiar este foarte curata si ma gandesc, ca la cat de mult ii place analul este as si la curatenie si igienizare, cel putin eu asta am vazut  :hihat

niciodata nu ai sa faci carnati din matz gros...

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Sculerman, nu, nu am schimbat anvelopa dar chiar este foarte curata si ma gandesc, ca la cat de mult ii place analul este as si la curatenie si igienizare, cel putin eu asta am vazut :hihat

Mai cetește o data! În kur există nește kestii care n-au ce căuta in pizdă! Și kestiile ăstea există acolo oricât te-ai spăla la găoz!

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...