Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII

Asta sa fie o noua metoda de reclama mascata? La rubrica anunturi esti disponibila insa aici zici ca nu lucrezi..

Nu lucrez dragul meu de aproape 2 luni .Si nu cred ca am nevoie de reclama .Seara buna
Link spre comentariu

competitia Maya, bate-o vina  :no2

Aici pe acest forum suntem diferite ,caractere diferite ,fiecare cu atitudinea ei .Cat despre reclama chiar nu am nevoie .Cred ca este vremea in care am nevoie de timp .Nu știu dacă voi mai reveni .Padure fără uscaciuni nu exista așa ca .Mai bine stau liniștita și îmi văd de planul meu .Pentru cei care ma critica sau care m au criticat .Vreau sa va mulțumesc pentru persoana minunata și puterinica ,cre sunt astăzi .Am avut ieșiți necontrolate pe care as fi putut sa le evit ,însă asta sunt eu mai vulcanică .Va pup și va mulțumesc tuturor celor pe care i am cunoscut și i am făcut Fericiți .
  • Like 3
Link spre comentariu

Buna dragii mei .De aproape 2 luni nu sunt disponibilă ,nu pot înțelege anumite persoane care suna de cel puțin 20 de ori pe zi .Imteleg un apel 2 mai accept dar sa suni in disperare ?Daca nu scrie ca sunt disponibilă nu înțeleg dc sunați sau trimite ți mesaje .O zi buna sa aveți

Link spre comentariu

Dragii mei va doresc un an nou plin de fantezii sexuale .Tot ce va doriți 😂😂😂😂

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:nimfomane.com

Aici pe acest forum suntem diferite ,caractere diferite ,fiecare cu atitudinea ei .Cat despre reclama chiar nu am nevoie .Cred ca este vremea in care am nevoie de timp .Nu știu dacă voi mai reveni .Padure fără uscaciuni nu exista așa ca .Mai bine stau liniștita și îmi văd de planul meu .Pentru cei care ma critica sau care m au criticat .Vreau sa va mulțumesc pentru persoana minunata și puterinica ,cre sunt astăzi .Am avut ieșiți necontrolate pe care as fi putut sa le evit ,însă asta sunt eu mai vulcanică .Va pup și va mulțumesc tuturor celor pe care i am cunoscut și i am făcut Fericiți .

O alta revenire neasteptata acum la inceput de an  

Link spre comentariu

Heyyy dragii mei nu am anunțat ca revin .Daca voi lua decizia sa ma întorc va anunț cu mare drag. Numai bine seara minunata tuturor

Link spre comentariu

Heyyy dragii mei nu am anunțat ca revin .Daca voi lua decizia sa ma întorc va anunț cu mare drag. Numai bine seara minunata tuturor

Ai postat azi pe topicul  : Caut colega serioasa pentru "impartasirea" cheltuielilor deschis de @bettyblue dorindu-ti-o colega. Deci vrei sa revii, doar ca momentan nu ti-ai gasit locatie. Ar fi cazul sa mai lasi din temperamentul vulcanic, sa te revizuesti la atitudine si sa fi mai sincera.

In rest spor si bafta. 

Link spre comentariu

Dragul meu eu postez când doresc cât despre cum sunt eu părerile sunt împărțite. Voi avea mare grija pe cine voi primi in casa sinceră sa fiu . Mulțumesc zi buna

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Dragul meu eu postez când doresc cât despre cum sunt eu părerile sunt împărțite. Voi avea mare grija pe cine voi primi in casa sinceră sa fiu . Mulțumesc zi buna

Maya nu are rost sa le mai raspunzi . Enjoy your time off si in caz daca vei intoare anunta-ne :) :*

Link spre comentariu

Cu placere. O fata cu personalitate mai are si surprize neplacute cum ai avut tu mai demult.

Ma bucur ca ai inteles  :)

Link spre comentariu

Maya nu are rost sa le mai raspunzi . Enjoy your time off si in caz daca vei intoare anunta-ne :) :*

Multumesc dragul meu așa voi face . Pupici dulci
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...