Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII
Postat

Buna dragii mei astăzi sunt disponibilă pentru programări va pup și va aștept cu drag

Postat

Buna dragii mei va aștept cu servicii totale de calitate va pup și ca aștept

Postat

Disponibilă pentru programări pana la pra 21 va pup și va aștept cu servicii de calitate

• Oras:India
  • Oras:India
Postat

Disponibilă pentru programări pana la pra 21 va pup și va aștept cu servicii de calitate

Nici când erai la Top nu aveai servicii de calitate piticania naibii

=))

Postat

Nici când erai la Top nu aveai servicii de calitate piticania naibii

=))

Buna dragul meu dacă tu ai fost pa mine vreau sa îmi arați recenzia dacă nu stai in banca ta .Servicii de calitate am avut tot timpul așa ca un sărac ca tine care ju isi permite sta pe laba acasă .Vulpea când nu ajunge la strugurii spune ca sunt acrii
  • Like 1
Postat

Disponibilă pentru programări pana la ora 21 va pup

Postat

Buna dragii mei servicii totale de calitate va pup și va aștept cu drag

Postat

Dragii mei ma găsiți astăzi disponibilă pana la ora 20 va pup și va aștept cu drag

Postat

Buna disponibilă pentru programări va pup și va aștept cu drag

Postat
post-112429-0-18380100-1601909151_thumb.pngMa găsiți pana la ora 21 va pup
  • Like 1
  • Oras:București
Postat

Acum un an jumătate daca nu mă înșel am fost la Maya de 2 ori, vis a vis de Mall Vitan.

Și atunci o avea colega pe Sara, care din ce rețin nu făcea oral neprotejat sau nu făcea Anal, scuzele mele, da chiar nu mai rețin. Am fost doar la Maya.

Atunci nu își pusese silicoanele.

Țin minte că oral-ul a fost destul de bun, și am facut și anal, necomentand despre mărime sau ceva. Finalizarea a fost orala și una din cele mai bune. As pune-o pe aceeași linie cu DeliaRo, doar că maya se încadrează în categoria skiny.

Din păcate nu am mai ajuns la ea din cauza programului ei, cam la 21-22 închide biroul.

Personal o recomand, face o treabă bună, fara graba sau ceva. Stai și la țigară liniștit, nu sta cu ochii pe ceas sau ceva.

Așa era acum 1 an și ceva, cred că la fel a rămas.

Poate ne vom intersecta din nou curând dacă reușesc să mă incadrez in programul tau.

• Like 1
Postat

Acum un an jumătate daca nu mă înșel am fost la Maya de 2 ori, vis a vis de Mall Vitan.

Și atunci o avea colega pe Sara, care din ce rețin nu făcea oral neprotejat sau nu făcea Anal, scuzele mele, da chiar nu mai rețin. Am fost doar la Maya.

Atunci nu își pusese silicoanele.

Țin minte că oral-ul a fost destul de bun, și am facut și anal, necomentand despre mărime sau ceva. Finalizarea a fost orala și una din cele mai bune. As pune-o pe aceeași linie cu DeliaRo, doar că maya se încadrează în categoria skiny.

Din păcate nu am mai ajuns la ea din cauza programului ei, cam la 21-22 închide biroul.

Personal o recomand, face o treabă bună, fara graba sau ceva. Stai și la țigară liniștit, nu sta cu ochii pe ceas sau ceva.

Așa era acum 1 an și ceva, cred că la fel a rămas.

Poate ne vom intersecta din nou curând dacă reușesc să mă incadrez in programul tau.

Cu mare drag te aștept îți mulțumesc pentru recenzie
Postat

Buna dragii mei astăzi sunt disponibilă pana la ora 21 va pup și va aștept cu drag

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Revin si io cu o recenzie la maya. Pe scurt. Facut programare. Respectata de ambele parti. Facut dus. Si ea la fel. Am platit pentru o ora de futai si am stat decat o finalizare. Asta din vina mea. Actiunea a fost. Oral si anal. Care maya e experta in amndoua. Mia facut si putin anilingus. E frumos ca are si niste oglinzi mari pe usile la dresing. Se vede bine in oglinda cand o futi pe maya in cur. E senzatie. Cadoul a fost 400 de lei. Ca si note. Oral 9 . Anal 10. Anilingus nu dau nota ca a fost putin. Toate cele bune

• Like 1
Postat

Revin si io cu o recenzie la maya. Pe scurt. Facut programare. Respectata de ambele parti. Facut dus. Si ea la fel. Am platit pentru o ora de futai si am stat decat o finalizare. Asta din vina mea. Actiunea a fost. Oral si anal. Care maya e experta in amndoua. Mia facut si putin anilingus. E frumos ca are si niste oglinzi mari pe usile la dresing. Se vede bine in oglinda cand o futi pe maya in cur. E senzatie. Cadoul a fost 400 de lei. Ca si note. Oral 9 . Anal 10. Anilingus nu dau nota ca a fost putin. Toate cele bune

Multumesc frumos te pup
Postat

Dragii mei va aștept cu drag pana la ora 21

Postat
post-112429-0-69908200-1602159290_thumb.pngpost-112429-0-85051600-1602159314_thumb.png
  • Like 1
Postat

Cu mare drag te aștept îți mulțumesc pentru recenzie

Mai ești colega cu Sara? Daca da, in 3 se poate și la ce preț? As fi tentat de o experiență de genul. Mersi

Postat

Mai ești colega cu Sara? Daca da, in 3 se poate și la ce preț? As fi tentat de o experiență de genul. Mersi

Dragul meu era Sammara .Si nu mai lucrez cu ea de 1 an jumate .Daca ești interesat de treesome am o alta colega foarte draguta .Pentru mai multe detalii ma poți contacta .Te pup și te imbratisez cu drag
  • Like 1
Postat

Păi zi așa soro, cum, ce și cât costă ce faci cu românca ailaltă.

Dacă e zici că e mai mișto decât ce făceai cu Samara vin mintenaș.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Buna erai si inainte si dupa Dubai. Trebuie sa te revad, mai ales ca aveai cel mai tare anal. Daca mai esti cu Samara poate va iau pe amandoua. O fata misto!

Postat

Buna erai si inainte si dupa Dubai. Trebuie sa te revad, mai ales ca aveai cel mai tare anal. Daca mai esti cu Samara poate va iau pe amandoua. O fata misto!

Nu mai lucrez cu sammmara de mult timp am alta colega mult mai buna decât sammara .Te aștept cu drag
Postat

Păi zi așa soro, cum, ce și cât costă ce faci cu românca ailaltă.

Dacă e zici că e mai mișto decât ce făceai cu Samara vin mintenaș.

Daca nu ai minute da mi un beep și te sun eu .Putem discuta am nelimitat

Postat

Hey buna dragii mei se pot face programari din timp va pup

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...