Sari la conținut

Maya 0762911277

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Fata asta chiar e top,mi-a fost recomandata de un prieten,client fidel al ei cu ceva experienta,am auzit numai lucruri frumoase despre ea ,fiind cam tot timpul plecat nu am apucat sa ii fac o vizita ,saptamana viitoare am sa fac asta si am sa scriu aici chiar daca nu obisnuiesc oricum am avut placere sa o vad cam acum o luna la o terasa si va spun sigur ca e si foarte draguta asa ca nu vad de ce comentarii rautacioase,aici ascuns dupa un id orice soricel poate comenta asa ca nu iau in seama decat pe cei ce au un statut apreciat. O zi buna sa aveti

Link spre comentariu
Vizitator Eutuel123
Reputație: 0

Fata asta chiar e top,mi-a fost recomandata de un prieten,client fidel al ei cu ceva experienta,am auzit numai lucruri frumoase despre ea ,fiind cam tot timpul plecat nu am apucat sa ii fac o vizita ,saptamana viitoare am sa fac asta si am sa scriu aici chiar daca nu obisnuiesc oricum am avut placere sa o vad cam acum o luna la o terasa si va spun sigur ca e si foarte draguta asa ca nu vad de ce comentarii rautacioase,aici ascuns dupa un id orice soricel poate comenta asa ca nu iau in seama decat pe cei ce au un statut apreciat. O zi buna sa aveti

Ai grija ca daca nu o futi "sanatos" te bate, iti ia pula si-o baga in fund si se fute singura :))

Link spre comentariu
  • Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII
  • Telefon: 0762911277
  • Oras:BULEVARDUL UNIRII

Bună băieți,sunt disponibila astăzi la birou pana la ora 22 ultima programare va pup😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙

Link spre comentariu

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end

:hmmm ,Maya,poti sa ne faci si noua o traducere?Nici daca ma futi ,nu inteleg ce ai vrut sa spui!! :kissing2

Astăzi vii sta la birou pana la ora 22 ultima programare va pupacesc și va astept

Astăzi voi sta la birou până la ora 22:00 (ora ultimei programări pe care o accept). Vă pupăcesc şi văştept!

P.S.: Ce te-ai face fara mine, Maya? :shy: 

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...