Sari la conținut

Blonda Minionă - 0730298613

Postări Recomandate

• Oras:cluj
  • Oras:cluj

Salutare am trecut pragul acestei femei recent, as spune că nu e chiar ce mă așteptam. O fire prietenoasa! Nu comentez fizicul ei poate sunt cărora le place. Na fost chimie intre noi. Legat de servicii, ele au fost cam așa : on f bine executat cu ritm încet și mai repede a încercat și Deep cat a putut, mie mi-a placut. La normal am schimbat câteva pozitii însă n-am fost foarte satisfăcut și am cerut finalizarea. A fost cim după același oral f plăcut. Părerea mea e că merită pt oral cu cim ( de 10)dar cam atât. Preț 130 însă am lăsat 150.am primit rest de la ea!  Spor tuturor

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Telefon: 0730298613
  • Oras:Mangalia
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 5 minute, mosu87 a spus:

Salutare am trecut pragul acestei femei recent, as spune că nu e chiar ce mă așteptam. O fire prietenoasa! Nu comentez fizicul ei poate sunt cărora le place. Na fost chimie intre noi. Legat de servicii, ele au fost cam așa : on f bine executat cu ritm încet și mai repede a încercat și Deep cat a putut, mie mi-a placut. La normal am schimbat câteva pozitii însă n-am fost foarte satisfăcut și am cerut finalizarea. A fost cim după același oral f plăcut. Părerea mea e că merită pt oral cu cim ( de 10)dar cam atât. Preț 130 însă am lăsat 150.am primit rest de la ea!  Spor tuturor

Multumesc pentru vizita și recenzie.te 💋💋💋

Link spre comentariu
  • Oras:Pizdeia-tara fara prosti!
  • Oras:Pizdeia-tara fara prosti!
40 minutes ago, Baadboykills said:

Daca ai si raspunde la mesaje, ar fi perfect.👍

:)))) Ai de plm. inca una care-l are 'banat' pe labache. :))))))))) . spaima curvelor ....rejectat de toate. da-te-n plm de coclit. ai ajuns la cosul de gunoi al nimfo. se pisa pe tine .:)))))))))))). hai plangi in continuare pe aici. 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună tuturor. De azi sunt disponibila în Cluj.

Locatie -Str Dâmboviței nr 99A (lângă piața Ira)

Tel-0730298613

0790479745(pe acesta am și whatsapp)

NU RASPUND LA SMS

Screenshot_20220202-212628_Chrome.jpg

• Inimioara 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...