alex790 Reputație: 2 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 De ce nu a mentionat nimeni ca domnita are peste 40 de ani... ar putea fi un turn off pentru multipai tu nu ai vazut topicul de pe Oradeaare varsta de 40+ dar atitudine si profesionalism ca al ei mai rar Link spre comentariu
Vizitator bubico Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Ca și profesionalism e ce trebuie, într-adevăr e o femeie la 40 de ani, de arătat nu arata rău pentru vârstă asta dar poate fii un turn-down pentru cine nu se așteaptă. Pentru cine are fantezii cu o milfa trecuta de 40 poate fi recomandata. Un pic pozele par sa o avantajeze în sensul în care îți creează o alta așteptare. Ciocane tari! Link spre comentariu
jrcluj Reputație: -30 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Tare Totusi pe cine prostești? Link spre comentariu
stixfix Reputație: 76 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Hawai Oras:Hawai Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Salutare colegilor :)) Am fost aseara la ea si pot sa spun ca este in top. M-a surprins placut intr-o ambianta foarte buna, locatie super cu parcare in zona si apartament foarte curat ! Nu ma pricem la recenzi dar sa stiti ca este adevarat ce se spune despre unguroaice si ai un view misto daca ai o fantezie la geam :))))) Spor la treaba ! Fake fake fake ! Link spre comentariu
sergiuserj Reputație: 94 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Unde este locatia? Link spre comentariu
stixfix Reputație: 76 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Hawai Oras:Hawai Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Unde este locatia?Nimeni nu stie... gagica nu raspunde la telefon de ieri... culmea un user din 2011 cu 7 recenzii a fost la ea 😂😂😂 nu zice nimic de locatie de tarif alea alea doar ca e de top si ca are varsta de 40+... ciudat ! Link spre comentariu
Vizitator bubico Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 E pe dunarii 20b, 300h. Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Buna băieti,imi cer scuze dar nu reusesc sa va raspund la toți.iar serviciile si preturile sunt mai sus afisate.De varsta mea ,eu personal nu am sa imi neg niciodată vârsta,nu am pt ce să neg.Ma bucur că până azi am cunoscut oameni minunati,deocamdată am venit doar pt 2 zile in Cluj..vă sărut dulce si vă doresc o dupămasa minunată😘💋 Synthi Link spre comentariu
sergiuserj Reputație: 94 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Am facut programare de dimineata pentru ora 17, ii scriu acum pentru locatie si imi spune ca nu mai poate astazi. Felicitari Link spre comentariu
stixfix Reputație: 76 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Hawai Oras:Hawai Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Am facut programare de dimineata pentru ora 17, ii scriu acum pentru locatie si imi spune ca nu mai poate astazi. FelicitariE neserioasa. Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Poate eu am gresit ca nu am scris si aici sa is Milfă,dar credeam că dacă v-am scris că mai multe despre mine puteti citi pe forumul de Oradea veți și citi din curiozitate.Deci vina mio asum ca nu mi-am scris vârsta.va sărut dulce. Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 E neserioasa.mă cunoști cumva?? Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Am facut programare de dimineata pentru ora 17, ii scriu acum pentru locatie si imi spune ca nu mai poate astazi. FelicitariScuză-mă mi-ai scris la 15 si ceva,eram neserioasă de te făceam la ora 17:00 să vii si eu nu eram ajunsă inapoi in locație dupa o deplasare.dar aveti dreptul de opinii.va pup Link spre comentariu
serjucu50 Reputație: 53 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Eu din cate stiu milfa poate fi peste 30 gen 35 .. astia care o ridicati in slavi ce femei aveti acasa? Maine poimaine are 50 si voi tot milfa o numiti. Link spre comentariu
maximusm88 Reputație: 19 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Oras:Pizdeia, the land of pizda! Fara baieti prosti, fara motani! Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 :))) labache stai linistit prostu pulii ! sa nu iti pocneasca dracu' vreo vena. te agiti ca un coca cola ba jegosule. dar te agiti degeaba. fata exista ba pula:). dunarii 20 b. are si ea al nspele asimt si cica la prosti nu le raspunde. :))))). te-n plm de accident uman ca la d'astea nu tin vrajelile tale de gay cu cercel in ureche. hai canta la alte mese da-te-n plm de pizda proasta!Fake fake fake ! E neserioasa. Link spre comentariu
jrcluj Reputație: -30 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 o fost la iulius la o cico Link spre comentariu
gabi_jo Reputație: 803 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Cluj-napoca Oras:Cluj-napoca Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Eu din cate stiu milfa poate fi peste 30 gen 35 .. astia care o ridicati in slavi ce femei aveti acasa? Maine poimaine are 50 si voi tot milfa o numiti.Jesus!!! MILF= mother I like to fuck!!!! Nu are nici o treabă cu vârsta poate să fie de la 18 daca are copil milfa și până devine bunică!!! Tot milfa este. Când devine bunica = GILF 1 Link spre comentariu
piftic Reputație: 208 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Jesus!!!MILF= mother I like to fuck!!!! Nu are nici o treabă cu vârsta poate să fie de la 18 daca are copil milfa și până devine bunică!!! Tot milfa este. Când devine bunica = GILF Dacă nu are copii e WILF? Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 :))) labache stai linistit prostu pulii ! sa nu iti pocneasca dracu' vreo vena. te agiti ca un coca cola ba jegosule. dar te agiti degeaba. fata exista ba pula:). dunarii 20 b. are si ea al nspele asimt si cica la prosti nu le raspunde. :))))). te-n plm de accident uman ca la d'astea nu tin vrajelile tale de gay cu cercel in ureche. hai canta la alte mese da-te-n plm de pizda proasta!😘💋â¤multumesc din suflet maximusm88 Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Eu din cate stiu milfa poate fi peste 30 gen 35 .. astia care o ridicati in slavi ce femei aveti acasa? Maine poimaine are 50 si voi tot milfa o numiti.Bună dragule.eu până să implinesc 50 de ani mai am mult,nu stiu tu cati ani ai dar mie O sa imi placă sexul si la 90 de ani pe cand tu vei rămâne doar cu scrisul la vârsta aia.Nu are importanță vârsta ci atitudinea si ce poti oferi cu adevărat. Dar voi care doar comentați răutăți ati stiut oare cum sa satisfaceti la maxim o femeie adevarata?hmm intreb doar asa,ca sunt curioasă. O seara minunata in continuare mult noroc la scris ca in loc sa imi pierd timpul cu scrisul prefer sexul la maxim si iubesc ceea ce fac.pupici dulci😉😊 Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Tin sa va anunț ca vizita mea in Cluj maine dimineata se termină.Am optat inainte sa vin doar pt 2 zile sa stau in cluj.Va multumesc pt clipele frumoase petrecute cu voi chiar m-am simțit super ok in compania voastră si cum v-am promis am sa ma intorc saptamana viitoare.😘â¤ðŸ’‹Si imi cer scuze de la cei care nu am reusit in timp sa le raspund dar poate data viitoare..Vă sărut dulce dulce unde vi e pofta cea mai mare😘💋â¤Aveti grija de voi sunteti chiar de nota infinitului..pupici Synthi Link spre comentariu
Vizitator synthi Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Ce noroc pe voi!!inca nu stiti ce a aterizat la voi in oras :laugh2 spor sa aveti la Shynthi :onbed :hihat Te pwp Shinthi :hug1 Te sărut dulceeee😘💋â¤mi-e dor de voi maine vin😉😘 Link spre comentariu
americanu_28 Reputație: 227 Postat Noiembrie 27, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Buna veste ! Link spre comentariu
steffy69 Reputație: -7 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Na bine ai venit pt 2 zile si??ai ramas cu gust prost sau ce??nu mai vii??ti ai scos banii de drum si atata???Hai ca io amu te am observat numai si ti as gusta pasarica si eu!!!O sa mai vii??? Link spre comentariu
piftic Reputație: 208 Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Tin sa va anunț ca vizita mea in Cluj maine dimineata se termină.Am optat inainte sa vin doar pt 2 zile sa stau in cluj.Va multumesc pt clipele frumoase petrecute cu voi chiar m-am simțit super ok in compania voastră si cum v-am promis am sa ma intorc saptamana viitoare.❤Si imi cer scuze de la cei care nu am reusit in timp sa le raspund dar poate data viitoare..Vă sărut dulce dulce unde vi e pofta cea mai mare❤Aveti grija de voi sunteti chiar de nota infinitului..pupici Synthi Na bine ai venit pt 2 zile si??ai ramas cu gust prost sau ce??nu mai vii??ti ai scos banii de drum si atata???Hai ca io amu te am observat numai si ti as gusta pasarica si eu!!!O sa mai vii??? steffy69 știi să citești? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum