2x2=0 Reputație: 9 Postat Noiembrie 20, 2013 Oras:serviciu Oras:serviciu Postat Noiembrie 20, 2013 Ciucurel, esti un dulce, dupa spusele Amadei care nici macar nu te cunoaste. Te-ai prins, nu? Eu zic ca esti un leonidas. Vrei sa-ti dau definitia?Ce e asa rau sa faca pipi pe voi? Face dominare ! Ori face pipi pe tine, ori te papa, iepuras . Mai bine asa decat sa continuati sa faceti pipi pe voi. 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 20, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 20, 2013 Ciucurel, esti un dulce, dupa spusele Amadei care nici macar nu te cunoaste. Te-ai prins, nu? Eu zic ca esti un leonidas. Vrei sa-ti dau definitia?Ce e asa rau sa faca pipi pe voi? Face dominare ! Ori face pipi pe tine, ori te papa, iepuras . Mai bine asa decat sa continuati sa faceti pipi pe voi.nu a zis nimeni ca ne cunoastem cu amada dar nu este exclus sa ne cunoastem,nu? tineti aproape ca e bine.
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 20, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 20, 2013 Ciucurel, esti un dulce, dupa spusele Amadei care nici macar nu te cunoaste. Te-ai prins, nu? Eu zic ca esti un leonidas. Vrei sa-ti dau definitia?Ce e asa rau sa faca pipi pe voi? Face dominare ! Ori face pipi pe tine, ori te papa, iepuras . Mai bine asa decat sa continuati sa faceti pipi pe voi.ma fratelo da ce betesig te face sa crezi ca nu ne place sa se pise Amanda pe noi ?am sa ignor postarile tale pt ca esti samanta de scandal ....si eu sunt un nebun si un bosorog de 55 ani care nu vreau sa ma bag in seama cu tine .punct
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Noiembrie 20, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Noiembrie 20, 2013 Divinitatea fie cu noi Ciucurele....vorba lui Chane'l:))
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 20, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 20, 2013 Divinitatea fie cu noi Ciucurele....vorba lui Chane'l:))
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Noiembrie 20, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Noiembrie 20, 2013 Chane'le,eu chiar ma rog sa te bagi...baga-ti-ai in ce vrei tu si cum vrei tu:))Doamne ajuta! Hai ca ca acum vine diaconescum ala si ne explica el ca suntem off-topic=))
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 20, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 20, 2013 Chane'le,eu chiar ma rog sa te bagi...baga-ti-ai in ce vrei tu si cum vrei tu:))Doamne ajuta! Hai ca ca acum vine diaconescum ala si ne explica el ca suntem off-topic=))Divinitatea fie cu noi si acum am sa spun o rugaciune Inger ingerasul meu sa nu deie DUMNEZAU ,SA SE BAGE PISICU IN NOI :
2x2=0 Reputație: 9 Postat Noiembrie 20, 2013 Oras:serviciu Oras:serviciu Postat Noiembrie 20, 2013 Te deranjeaza faptul ca ti-am atras atentia ca nu-i frumos sa inventezi o minciuna ca tatal tau e pe moarte sau te deranjeaza ca e unul mai nebun ca tine?ma fratelo da ce betesig te face sa crezi ca nu ne place sa se pise Amanda pe noi ?am sa ignor postarile tale pt ca esti samanta de scandal ....si eu sunt un nebun si un bosorog de 55 ani care nu vreau sa ma bag in seama cu tine .punctAi sau nu ai 55 de ani, atat iti zic : esti dus ! Apoi niste pufuleti cu branza (marca inregistrata Homeless ).
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 20, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 20, 2013 Asculta 2x2=o nu ma deranjeaza nimic eu fac caterinca si zambesc la toate postarile tale Divinitatea fie cu tine ai mare nevoie de o minune cereasca sa-ti purifice sufletul sa fii mai bun si impacat cu tine,persoana ta si atunci te numesti om
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Noiembrie 20, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Noiembrie 20, 2013 Pacea fie cu noi!Daca nici noi troll-ii nu ne mai intelegem intre noi,atunci ce dracu de pretentii sa mai ridicam la movaliii astia cu pretentii? 1
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 20, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 20, 2013 Pacea fie cu noi!Daca nici noi troll-ii nu ne mai intelegem intre noi,atunci ce dracu de pretentii sa mai ridicam la movaliii astia cu pretentii?cine cu cine nu se intelege ma coooaie?facem caterinca si trafic pentru ca e plictiseala
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Noiembrie 20, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Noiembrie 20, 2013 Corect frate Chane'l..traficul fie cu noi!(sa moara homeless de necaz).
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 20, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 20, 2013 Corect frate Chane'l..traficul fie cu noi!(sa moara homeless de necaz). sa moara pufulete de necaz traficul fie cu noi...si pisic sa ne ocroteasca ...divinitatea sa ne lumineze
Administrator pisicuts Reputație: 114430 Postat Noiembrie 20, 2013 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 20, 2013 Corect frate Chane'l..traficul fie cu noi!(sa moara homeless de necaz).
sophie Reputație: 97 Postat Noiembrie 21, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2013 Eu nu inteleg ceva... de ce v-ati insurat daca nu puteti avea incredere in partenerul ala care se presupune ca e pe viata? Eu vorbeam cu familia mai demult si ma cunosc asa un pic ei, isi dau seama ce hram port. Mi-a zis tata ca 'dupa sac asa si petic'. Mi se pare fair enough, daca esti stilul smuls asa sa fie si alalalt, scapi de multe probleme.On topic, nu pot sa te ajut, eu le povestesc iubitilor mei escapadele in afara relatiei. Mi se pare ca asa impartasesc bucuria si cu ei. Ultima oara mi-a zis ca am gusturi bune si am stabilit pe weekendul viitor o intalnire de 2 zile in 3. Asa tre sa fie ca sa fie bine. Restul lumii de ce nu cauta asta? Ia mai multa energie sa minti si sa te ascunzi.
lexy2305 Reputație: 608 Postat Noiembrie 21, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 21, 2013 Sunt perfect de acord cu tine, Sophie. Problema e ca 1: poate cauta ei, dar nu gasesc si 2: ei vor sa isi faca de cap, dar femeia n-are voie. 1
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Noiembrie 21, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2013 On topic: Cea mai buna scuza e atunci cand nu esti nevoit sa minti...Daca te duci la fete in timpul in care se stie ca ar trebui sa fii la serviciu sau in deplasare, nimeni nu trage de tine sa afle unde ai fost...Si daca te intorci acasa cu o atitudine obisnuita, trece neobservat, fara sa dai de banuit. Referitor la facut pipi pe barbati: Poate fi un gest de dominare daca se aplica si o anumita atitudine, dar poate fi si unul foarte intim, care devine extrem de excitant pentru ambele parti...Eu nu accept sa se faca pe mine pentru simplul fapt ca, barbatii care isi doresc asta, nu vor decat sa domine. 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 21, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 21, 2013 buna dimieata bosorogii mei unde sinteti?fratele chane'l te-ai trezit?ce facem cand mergi la manastire sa ma iei si pe mine cu tine ca si mie imi plac maicutele tinere.voi ciudosilor nu veniti?Amada pupici ptr tine!o zi buna tuturor. 1
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 21, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 21, 2013 buna dimieata bosorogii mei unde sinteti?fratele chane'l te-ai trezit?ce facem cand mergi la manastire sa ma iei si pe mine cu tine ca si mie imi plac maicutele tinere.voi ciudosilor nu veniti?Amada pupici ptr tine!o zi buna tuturor.ciucurele am ajuns la IASI este un oras foarte frumos ,sunt cazat la hotel si merg in cautarea maicilor.....prima maica este Lexy 2305...merg sa-i spunamarul si offul meu de bosorog..Divinitatea sa ma ierte si sa ma indrume spre cele mai bune maici crezi ca are costumatie de maica? de nu sa-si procure..... este un fetis descoperit descoperit de curand o zi buna sa ai fratili meu
Shaworma Reputație: 463 Postat Noiembrie 21, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Noiembrie 21, 2013 http://www.fisheaters.com/forumpix/nunurinal.jpg Ma gandesc sa-mi comand si eu unul. Bafta la maicutze si vezi sa nu dai de taicutze pe intuneric
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 21, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 21, 2013 ciucurele am ajuns la IASI este un oras foarte frumos ,sunt cazat la hotel si merg in cautarea maicilor.....prima maica este Lexy 2305...merg sa-i spunamarul si offul meu de bosorog..Divinitatea sa ma ierte si sa ma indrume spre cele mai bune maici crezi ca are costumatie de maica? de nu sa-si procure..... este un fetis descoperit descoperit de curand o zi buna sa ai fratili meu offf fratili meu nu era vb ca mergem aman2 ca doi bosorogi sa ne rugam la manastire?dar vad ca ai luat-o inainte.nu este problema sa te ajute divinitatea sa gasesti maicuta cautata si sa iti faci treba bine,daca nu sa ma chemi ca vin sa te ajut fratili meu.ps:sa nu uiti sa iei pastiluta albastra ca sa ti se ridice cricul sa poti face treaba.ciocan tare fratili meu . 1
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 21, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 21, 2013 ma indrept cu pasi repezi catre o farmacie..... sper sa nu necesite reteta te voi chema in caz ca nu ma descurc...
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 21, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 21, 2013 ma indrept cu pasi repezi catre o farmacie..... sper sa nu necesite reteta te voi chema in caz ca nu ma descurc... salut fratili meu hai spune si noua cum este ai gasit manastirea,si maicuta?spune-ne si nou sa stim ce si cum.
dem radulescu Reputație: 184 Postat Noiembrie 21, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2013 Vad ca din toate ideile,a mea cu manastirile a prins cel mai bine,dar nu am primit "best answer":)))) Va zic eu ca merge...calatorii spre interiorul sufletului...))Chanel,nu uita sa-i iei ceva aghiasma la retur:))
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 21, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 21, 2013 Ma fratilor aici in Moldova oamenii tin postul Craciunului .....sunt foarte credinciosi .Pentru cei interesati am gasit maicute da ce frumoase sunt ca mori de dragul lor.din 1o femei pe strada 9 sunt frumoase si una baba..Iasinton capitala femeilor frumoase veniti sa vedeti... Acum merg sa ma rog in chilia unei maice impreuna cu ea si sa ma stropeasca cu agheazma la oua sa fie proaspete pe cand vine Pastele .voi aduce si agheazma fiti pregatiti.respecte va salut din Moldova lui Stefan cel Mare
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum