chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2013 Adevarul e ca nu am deloc fantezii din astea cu legatul meu sau al partenerei iar ca sa fac cunni unei femei trebuie sa simt ceva pentru ea. Probabil suna foarte straniu in ziua de azi dar la 40 ani nu ma mai schimb.
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Noiembrie 26, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2013 Adevarul e ca nu am deloc fantezii din astea cu legatul meu sau al partenerei iar ca sa fac cunni unei femei trebuie sa simt ceva pentru ea. Probabil suna foarte straniu in ziua de azi dar la 40 ani nu ma mai schimb.Mi se pare normal sa faci ce simti.
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Postat Noiembrie 26, 2013 Eu fac cunni oricarei femei la care mi se scoala. Deci pot sa spun ca sunt de acord cu Chris, adica sa simt ceva pentru ea. Cand e sculata o simti, nu? Cand nu e sculata o simt doar daca mi se lipeste de chiloti, o prind in fermoar sau daca mi se descolaceste si stau pe ea! Voi nu patiti la fel?
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2013 Mi se pare normal sa faci ce simti. Ma bucur ca ma intelegi ; practic nu-mi place sa fac cunni decat daca ...asa cum si voi femeile faceti oral doar daca ... Sau pentru bani evident Nu ma arunc ca diabeticu' la savarina
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 26, 2013 Ma bucur ca ma intelegi ; practic nu-mi place sa fac cunni decat daca ...asa cum si voi femeile faceti oral doar daca ... Sau pentru bani evident Nu ma arunc ca diabeticu' la savarina hmmm Chris bine zis te apuci si tu de cunni pe bani?toate fetele sa apeleze la chris care vor cunni pe bani ca se apuca domn doctor de suplimentat veniturile facand cunni contra cost...hihi 1
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 26, 2013 Amada daca ai nevoie de ajutor ca sa iti indeplinesti fanteziile cu scaunul de stomatologie,si ai nevoie de ajutor,ma ofer si cu domn inspector sa venim sa te ajutam sa iti aducem o funie buna si sa-l legi pe domn doctor si domn inspector sa poate merge linistit la sarlota.. 1
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 26, 2013 Apropo, nu sunt stomatolog Chris73 tu esti tot un fel de doctor de pizdoloance.... le devorezi cu limbutza ta ascutita......si jucausa..numai un doctor pote asa ceva te inteleg eu cand sunt intre piceoarele unei dame cu ochii tintiti in fofoloanca simt ca traiesc cu adevarat ......o ling de o zapacesc
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Noiembrie 26, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2013 Chris73 tu esti tot un fel de doctor de pizdoloance.... le devorezi cu limbutza ta ascutita......si jucausa..numai un doctor pote asa ceva te inteleg eu cand sunt intre piceoarele unei dame cu ochii tintiti in fofoloanca simt ca traiesc cu adevarat ......o ling de o zapacescZapaceste-ma!
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 26, 2013 Zapaceste-ma! mai putin si te voi zapaci....ati voi face o recenzie in cateva zile,nu ati voi spune ca sunt DR CHANEL cand te voi vizita frumoasooo
dem radulescu Reputație: 184 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2013 Apropos de fantezia Amadei:Un politist suna la usa si doamna deschide.Politistul:-Doamna,sotul Dvs.a fost implicat intr-un viol!La care sotia:-Hahaha!!Ala?E imposibil!!Nu cred ca e in stare de asa ceva!!Politistul:-Imi pare rau sa va contrazic!Nu cred ca a avut de ales.Era legat de un scaun!!!!!::))) Recunosti autorul??
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Postat Noiembrie 26, 2013 Da, recunosc! Io l am legat pe Chris sa-l futa toate fanele.
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Noiembrie 26, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2013 huuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............La cum stau eu acum cu hormonii...Doar sa ma lasi sa te leg de scaun...
dem radulescu Reputație: 184 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2013 Hai dl doctor Chris!!!)la bdsm cu tine!!!!!)
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 26, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 26, 2013 huuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............La cum stau eu acum cu hormonii...Doar sa ma lasi sa te leg de scaun... amada te putem ajuta!!! 1
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Postat Noiembrie 27, 2013 Io vreau sa-l vad pe Chris legat de scaun, batut (joc sexual), futut.
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Noiembrie 27, 2013 Si cu gura plina....ca tot se lauda el ca nu trage limbi.
Dom' inspector Reputație: 9 Postat Noiembrie 27, 2013 Oras:Pe o stanca neagra Oras:Pe o stanca neagra Postat Noiembrie 27, 2013 Si cu gura plina....ca tot se lauda el ca nu trage limbi.Io il mai vreau impadurit si impachetat cu ace. Un pic de iubire si din partea lui Sophie.
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 29, 2013 Chane'l fratica unde mi-ai disparut te-a prins radarul si ai luat-o la fuga?da-ne un semn sa stim ca esti bine.te saluta fratili tau. 1
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 29, 2013 Chane'l fratica unde mi-ai disparut te-a prins radarul si ai luat-o la fuga?da-ne un semn sa stim ca esti bine.te saluta fratili tau.am ajuns fratica acasa am fost si m-am rugat am fost si pe la Amanda dulcica este geniala e un vis de femeie dedic o serenada pt ea te tzuca mosu dulcico si pe tine fratica te salut respectele mele
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 29, 2013 am ajuns fratica acasa am fost si m-am rugat am fost si pe la Amanda dulcica este geniala e un vis de femeie dedic o serenada pt ea te tzuca mosu dulcico si pe tine fratica te salut respectele mele ma bucur fratica ca esti bine si ca te-ai intors sanatos,la amada ai transmis un pupic si din partea mea?dar la manastire te-ai rugat si ptr mine?te salut fratica. 1
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Noiembrie 29, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2013 am ajuns fratica acasa am fost si m-am rugat am fost si pe la Amanda dulcica este geniala e un vis de femeie dedic o serenada pt ea te tzuca mosu dulcico si pe tine fratica te salut respectele mele ma bucur fratica ca esti bine si ca te-ai intors sanatos,la amada ai transmis un pupic si din partea mea?dar la manastire te-ai rugat si ptr mine?te salut fratica. :2qm40hg
2x2=0 Reputație: 9 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:serviciu Oras:serviciu Postat Noiembrie 29, 2013 Pare mai cu,minte acum... Amada, ce i-ai facut lui Chane'l? Ai facut pipi pe el? Sau l-ai pus la colt sa faca pisu la olita? Hai ca esti profi, chiar daca nu spui sa sti ca si tacerea e un raspuns.Cred ca ai facut treaba (desi aia mica) BUNA. Bravos !
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Noiembrie 29, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2013 De obicei raspund cu rautate la rautate...Dar cred ca am inceput sa invat sa ignor.Mai bine astept sa vina Chane'l sa ne simtim bine, decat sa ma cert aiurea... 1
2x2=0 Reputație: 9 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:serviciu Oras:serviciu Postat Noiembrie 29, 2013 am ajuns fratica acasa am fost si m-am rugat am fost si pe la Amanda dulcica este geniala e un vis de femeie Sa nu zici ca sunt rau... Aveam impresia ca a fost la tine precum a spus...Ca doar e un user credibil....Daca totusi vine la tine, pt binele comunitatii, te rugam sa-ti faci treaba (mica) cu placere. O mica rautate.... Chane'l asta pare nefutut. Amada, tu la fel.
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 29, 2013 Sa nu zici ca sunt rau... Aveam impresia ca a fost la tine precum a spus...Ca doar e un user credibil....Daca totusi vine la tine, pt binele comunitatii, te rugam sa-ti faci treaba (mica) cu placere. O mica rautate.... Chane'l asta pare nefutut. Amada, tu la fel. domnul 0 nu stiu ce te deranjeaza ca domnul chane'l e nefutut si amada la fel?lasa ca fiecate stie ce trebuie sa faca cand ajung in situatia asta.lasa ca o sa ajunga colegul la amada si apoi sa vezi cum o sa se iubeasca ei doi.va salut si amada te pup. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum