Sari la conținut

MINCIUNI GOGONATE SPUSE NEVESTELOR

Postări Recomandate

• Telefon: amada.dulcica
  • Oras:Bucuresti
Postat

domnul 0 nu stiu ce te deranjeaza ca domnul chane'l e nefutut si amada la fel?lasa ca fiecate stie ce trebuie sa faca cand ajung in situatia asta.lasa ca o sa ajunga colegul la amada si apoi sa vezi cum o sa se iubeasca ei doi.

va salut si amada te pup.

:kiss3

:hug1

• Oras:Timisoara
Postat

:blushing2

:D

:2qm40hg :2qm40hg :2qm40hg

Amandoooooo..........  dulce e pizduca ta   avea gust de afine :crazylove  :crazylove  :crazylove amu am dat cu nasu putin si pe la pizduca lu muierea mea si ceva nu fusa in regula,,,,am simtit un gust de branzica( ALMETE),cu verdeatza.... :laugh2  :laugh2  :laugh2  o prefer pe a ta Amandoooo ca e dulce si parfumata :icecream te pupa mosu cu artifici  :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  :crazylove

Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Eu stiam de panze de paianjen, dar sa inceapa sa creasca si iarba.... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Zapacit rau mai esti Chane'l!!!

Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Eu stiam de panze de paianjen, dar sa inceapa sa creasca si iarba.... :laugh2 :laugh2 :laugh2

Zapacit rau mai esti Chane'l!!!

almete cu verdeatza  este o branzica fina :laugh2 ....bine ca nu avea gust de scrumbie   ...dar i-am zis sa se mai spele cand vrea linsa la dodoloasca

Postat

almete cu verdeatza  este o branzica fina :laugh2 ....bine ca nu avea gust de scrumbie   ...dar i-am zis sa se mai spele cand vrea linsa la dodoloasca

:laugh2 :laugh2 :laugh2

Mie imi place mirosul de peste afumat, dar nu cand vine din pasarica si mai pare si expirat... :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Amandoooooo..........  dulce e pizduca ta   avea gust de afine :crazylove  :crazylove  :crazylove amu am dat cu nasu putin si pe la pizduca lu muierea mea si ceva nu fusa in regula,,,,am simtit un gust de branzica( ALMETE),cu verdeatza.... :laugh2  :laugh2  :laugh2  o prefer pe a ta Amandoooo ca e dulce si parfumata :icecream te pupa mosu cu artifici  :2qm40hg  :2qm40hg  :2qm40hg  :crazylove

salut fratica,

ai trecut la dulceturi fine de afine...

daca te prinde generalu'  cu boticu in borcanu de dulceata, te trece la diabetici....... :laugh2

o sa vezi numa si numa  Camembert....... :crazylove

• Like 1
Postat

salut fratica,

ai trecut la dulceturi fine de afine...

daca te prinde generalu'  cu boticu in borcanu de dulceata, te trece la diabetici....... :laugh2

o sa vezi numa si numa  Camembert....... :crazylove

generalul cand se supara ma arunca afara si dorm in boschetzi...de asta a-mi traiesc viatza  la maximus   si cred ca sunt indragostit de dodoloasca aia dulce,a Amandei :laugh2 Te salut fratica si sa ne vedem cu bine cand ne'om intalni :hihat

Postat

Ce gusturi fine aveti...vai de papilele voastre gustativ :)))

hai sa vb noi bombonelule ca tu ai nevoie ca ,Divinitatea sa fie in preajma ta mereu :pope  :pope  :pope lipsa de afectiune este diagnosticul tau...ti-am zis ca sunt doctor  pt cei ce sunt in ultima faza.... :laugh2 esti pe aproape tu.....vezi ca pacientii mei ai trimit direct la colegu de pe forum ce este doctor la morga :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Amandoooooo.......... dulce e pizduca ta avea gust de afine :crazylove :crazylove :crazylove amu am dat cu nasu putin si pe la pizduca lu muierea mea si ceva nu fusa in regula,,,,am simtit un gust de branzica( ALMETE),cu verdeatza.... :laugh2 :laugh2 :laugh2 o prefer pe a ta Amandoooo ca e dulce si parfumata :icecream te pupa mosu cu artifici :2qm40hg :2qm40hg :2qm40hg :crazylove

.

ei fratele meu dar numai la tine te-ai gandit?nu ai putut suna sa vina si fratiorul tau sa savureze si el din savarina lui amada?sti bine ca luam avionul si rapid veneam sa te ajut fratica.

dar ma bucur ca ti-ai satisfacut poftele nebunaticule ce esti.hihihihi

Postat

hai sa vb noi bombonelule ca tu ai nevoie ca ,Divinitatea sa fie in preajma ta mereu :pope :pope :pope lipsa de afectiune este diagnosticul tau...ti-am zis ca sunt doctor pt cei ce sunt in ultima faza.... :laugh2 esti pe aproape tu.....vezi ca pacientii mei ai trimit direct la colegu de pe forum ce este doctor la morga :laugh2 :laugh2 :laugh2

Lucrezi la oncologie frate? Te pomenesti ca esti coleg cu nevasta-mea!

Postat

.

na dottore chris nici nu sti ce sa intampla pe acolo domnu chane'l ce lucreaza acolo cu sotia ta,cine stie ce orgii sa intampla pe acolo intre pacienti .tine tare fratica chane'l nu te lasa rupe-i halatul la sotia lui domn dottor.hihihi

• Like 1
Postat

la cardiologie...da pe muierea ta cum o cheama?Sarlota? :masaje face cumva masaj de reflexoterapie? :laugh2  :hmmm cred ca am fost la ea si ma masat la ooua :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

.

na dottore chris nici nu sti ce sa intampla pe acolo domnu chane'l ce lucreaza acolo cu sotia ta,cine stie ce orgii sa intampla pe acolo intre pacienti .tine tare fratica chane'l nu te lasa rupe-i halatul la sotia lui domn dottor.hihihi

Ciucure fratili meu cand ami facea Sarlota masaj mie...Cris nu era nascut  :laugh2 era pe teava pustii :laugh2  :laugh2  :laugh2 te salut fratili meu si  :beex2  :beex2

Postat

la cardiologie...da pe muierea ta cum o cheama?Sarlota? :masaje face cumva masaj de reflexoterapie? :laugh2 :hmmm cred ca am fost la ea si ma masat la ooua :laugh2 :laugh2 :laugh2

Aaa uitasem ca si la cardiologie aveti contract direct cu morga :lol: dar oricum randamentul vostru e mai mic decat la oncologie doar cu viteza stati mai bine :lol:

Eu vorbeam de muierea mea oficiala, aia din acte!

Postat

Ciucure fratili meu cand ami facea Sarlota masaj mie...Cris nu era nascut :laugh2 era pe teava pustii :laugh2 :laugh2 :laugh2 te salut fratili meu si :beex2 :beex2

Nene, da tu ce crezi ca Sarlota e baba?? Pai ea are 25 si eu 40! Cum sa nu fiu nascut cand iti facea tie masaj la oo?

Postat

Nene, da tu ce crezi ca Sarlota e baba?? Pai ea are 25 si eu 40! Cum sa nu fiu nascut cand iti facea tie masaj la oo?

am crezut ca e de varsta mea.... :laugh2 sorry am confundato.....are tatzele :boob  mari Sarlota ce e colega mea si e de etatea mea ...da nui nici o problema o caut  si pe Sarlota ta cand o gasesc te anuntz io :hug1  

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Sanel vizita bebelusi si le punea coiele pe fata. De obicei de sfantul andrei...Inmuiati-va copii in mujdei altfel ii va vizita pt un T-Bagging.

Postat

Sanel vizita bebelusi si le punea coiele pe fata. De obicei de sfantul andrei...Inmuiati-va copii in mujdei altfel ii va vizita pt un T-Bagging.

Adorabil!

post-68912-0-25847200-1385822007_thumb.jpg

Postat

Mmm un facesitting, smothering si 69 imbracata in pantaloni din piele... Ce zici Amada?

• Like 1
Postat

Ciucure fratili meu ce faci esti bolnav :ill sau esti pus la respect de muiere?da un semn sa mergem la parada vin cu masina  :car sa te iau?????sa mergem sa bem  o carafa de vin fiert :2808.gif  :2808.gif  :2808.gif si o rachie fiarta merge ca e frig :laugh2  :laugh2  La multi ani ROMANULE!!!! :hihat

Postat

Ciucure fratili meu ce faci esti bolnav :ill sau esti pus la respect de muiere?da un semn sa mergem la parada vin cu masina :car sa te iau?????sa mergem sa bem o carafa de vin fiert :2808.gif :2808.gif :2808.gif si o rachie fiarta merge ca e frig :laugh2 :laugh2 La multi ani ROMANULE!!!! :hihat

Salut fratele meu sint ok nu sa intamplat nimic,mai devreme m-am trezit ca am fost in oras azi noapte si la 8 dimineata am ajuns acasa putin ametit.

eu deja am inceput de ieri seara sa sarbatoresc,si inca continuam si azi,asa ca baga repede gazolina in masina si haide sa continuam.

te salut si La Multi Ani Romania!!!!!

te saluta fratili tau....

Postat

Salut fratele meu sint ok nu sa intamplat nimic,mai devreme m-am trezit ca am fost in oras azi noapte si la 8 dimineata am ajuns acasa putin ametit.

eu deja am inceput de ieri seara sa sarbatoresc,si inca continuam si azi,asa ca baga repede gazolina in masina si haide sa continuam.

te salut si La Multi Ani Romania!!!!!

te saluta fratili tau....

:iagree te salut fratica :hihat

• Oras:In the middle of nowhere...
  • Oras:In the middle of nowhere...
Postat

:laugh2  :laugh2 55 merg in sus  :laugh2 de ce te miri nu ai vazut la viata ta si nebuni trecuti de 50 de ani?stai cand voi avea 60 ani si nu ma mai ridic din pat,anseamna ca sunt mort :laugh2

Multi inainte frate Chane'l ... :hihat  ...cata vreme poti sa scoti "pistolul din teaca"....nu te lasa. :wink2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...