amada.dulcica Reputație: 514 Postat Noiembrie 29, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2013 domnul 0 nu stiu ce te deranjeaza ca domnul chane'l e nefutut si amada la fel?lasa ca fiecate stie ce trebuie sa faca cand ajung in situatia asta.lasa ca o sa ajunga colegul la amada si apoi sa vezi cum o sa se iubeasca ei doi.va salut si amada te pup.
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 29, 2013 :2qm40hg Amandoooooo.......... dulce e pizduca ta avea gust de afine amu am dat cu nasu putin si pe la pizduca lu muierea mea si ceva nu fusa in regula,,,,am simtit un gust de branzica( ALMETE),cu verdeatza.... o prefer pe a ta Amandoooo ca e dulce si parfumata te pupa mosu cu artifici
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Noiembrie 29, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2013 :laugh2 :laugh2 Eu stiam de panze de paianjen, dar sa inceapa sa creasca si iarba.... :laugh2 Zapacit rau mai esti Chane'l!!! :2qm40hg
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 29, 2013 :laugh2 :laugh2 Eu stiam de panze de paianjen, dar sa inceapa sa creasca si iarba.... :laugh2 Zapacit rau mai esti Chane'l!!! :2qm40hg almete cu verdeatza este o branzica fina ....bine ca nu avea gust de scrumbie ...dar i-am zis sa se mai spele cand vrea linsa la dodoloasca
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Noiembrie 29, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 29, 2013 almete cu verdeatza este o branzica fina ....bine ca nu avea gust de scrumbie ...dar i-am zis sa se mai spele cand vrea linsa la dodoloasca :laugh2 Mie imi place mirosul de peste afumat, dar nu cand vine din pasarica si mai pare si expirat... :laugh2
asterica Reputație: 7304 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 29, 2013 Amandoooooo.......... dulce e pizduca ta avea gust de afine amu am dat cu nasu putin si pe la pizduca lu muierea mea si ceva nu fusa in regula,,,,am simtit un gust de branzica( ALMETE),cu verdeatza.... o prefer pe a ta Amandoooo ca e dulce si parfumata te pupa mosu cu artifici salut fratica,ai trecut la dulceturi fine de afine...daca te prinde generalu' cu boticu in borcanu de dulceata, te trece la diabetici....... o sa vezi numa si numa Camembert....... 1
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 29, 2013 salut fratica,ai trecut la dulceturi fine de afine...daca te prinde generalu' cu boticu in borcanu de dulceata, te trece la diabetici....... o sa vezi numa si numa Camembert....... generalul cand se supara ma arunca afara si dorm in boschetzi...de asta a-mi traiesc viatza la maximus si cred ca sunt indragostit de dodoloasca aia dulce,a Amandei Te salut fratica si sa ne vedem cu bine cand ne'om intalni
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Noiembrie 29, 2013 Ce gusturi fine aveti...vai de papilele voastre gustativ ))
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 29, 2013 Ce gusturi fine aveti...vai de papilele voastre gustativ ))hai sa vb noi bombonelule ca tu ai nevoie ca ,Divinitatea sa fie in preajma ta mereu lipsa de afectiune este diagnosticul tau...ti-am zis ca sunt doctor pt cei ce sunt in ultima faza.... esti pe aproape tu.....vezi ca pacientii mei ai trimit direct la colegu de pe forum ce este doctor la morga 1
Bombonelu' Reputație: 46 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:CORNU Oras:CORNU Postat Noiembrie 29, 2013 Iti apreciez efortul de a-mi purta de grija Chane'le ))Divinitatea fie cu noi!
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 30, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 30, 2013 Amandoooooo.......... dulce e pizduca ta avea gust de afine amu am dat cu nasu putin si pe la pizduca lu muierea mea si ceva nu fusa in regula,,,,am simtit un gust de branzica( ALMETE),cu verdeatza.... o prefer pe a ta Amandoooo ca e dulce si parfumata te pupa mosu cu artifici . ei fratele meu dar numai la tine te-ai gandit?nu ai putut suna sa vina si fratiorul tau sa savureze si el din savarina lui amada?sti bine ca luam avionul si rapid veneam sa te ajut fratica.dar ma bucur ca ti-ai satisfacut poftele nebunaticule ce esti.hihihihi
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 30, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2013 hai sa vb noi bombonelule ca tu ai nevoie ca ,Divinitatea sa fie in preajma ta mereu lipsa de afectiune este diagnosticul tau...ti-am zis ca sunt doctor pt cei ce sunt in ultima faza.... esti pe aproape tu.....vezi ca pacientii mei ai trimit direct la colegu de pe forum ce este doctor la morga Lucrezi la oncologie frate? Te pomenesti ca esti coleg cu nevasta-mea!
ciucurel Reputație: -294 Postat Noiembrie 30, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Noiembrie 30, 2013 Lucrezi la oncologie frate? Te pomenesti ca esti coleg cu nevasta-mea!. na dottore chris nici nu sti ce sa intampla pe acolo domnu chane'l ce lucreaza acolo cu sotia ta,cine stie ce orgii sa intampla pe acolo intre pacienti .tine tare fratica chane'l nu te lasa rupe-i halatul la sotia lui domn dottor.hihihi 1
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 30, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 30, 2013 Lucrezi la oncologie frate? Te pomenesti ca esti coleg cu nevasta-mea!la cardiologie...da pe muierea ta cum o cheama?Sarlota? face cumva masaj de reflexoterapie? cred ca am fost la ea si ma masat la ooua
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 30, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 30, 2013 . na dottore chris nici nu sti ce sa intampla pe acolo domnu chane'l ce lucreaza acolo cu sotia ta,cine stie ce orgii sa intampla pe acolo intre pacienti .tine tare fratica chane'l nu te lasa rupe-i halatul la sotia lui domn dottor.hihihiCiucure fratili meu cand ami facea Sarlota masaj mie...Cris nu era nascut era pe teava pustii te salut fratili meu si
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 30, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2013 la cardiologie...da pe muierea ta cum o cheama?Sarlota? face cumva masaj de reflexoterapie? cred ca am fost la ea si ma masat la ooua Aaa uitasem ca si la cardiologie aveti contract direct cu morga dar oricum randamentul vostru e mai mic decat la oncologie doar cu viteza stati mai bine Eu vorbeam de muierea mea oficiala, aia din acte!
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 30, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2013 Ciucure fratili meu cand ami facea Sarlota masaj mie...Cris nu era nascut era pe teava pustii te salut fratili meu si Nene, da tu ce crezi ca Sarlota e baba?? Pai ea are 25 si eu 40! Cum sa nu fiu nascut cand iti facea tie masaj la oo?
Chane'l Reputație: 85 Postat Noiembrie 30, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 30, 2013 Nene, da tu ce crezi ca Sarlota e baba?? Pai ea are 25 si eu 40! Cum sa nu fiu nascut cand iti facea tie masaj la oo?am crezut ca e de varsta mea.... sorry am confundato.....are tatzele mari Sarlota ce e colega mea si e de etatea mea ...da nui nici o problema o caut si pe Sarlota ta cand o gasesc te anuntz io
Shaworma Reputație: 463 Postat Noiembrie 30, 2013 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Noiembrie 30, 2013 Sanel vizita bebelusi si le punea coiele pe fata. De obicei de sfantul andrei...Inmuiati-va copii in mujdei altfel ii va vizita pt un T-Bagging.
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Noiembrie 30, 2013 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2013 Sanel vizita bebelusi si le punea coiele pe fata. De obicei de sfantul andrei...Inmuiati-va copii in mujdei altfel ii va vizita pt un T-Bagging.Adorabil!
chris73 Reputație: 3808 Postat Noiembrie 30, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 30, 2013 Mmm un facesitting, smothering si 69 imbracata in pantaloni din piele... Ce zici Amada? 1
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 1, 2013 Ciucure fratili meu ce faci esti bolnav :ill sau esti pus la respect de muiere?da un semn sa mergem la parada vin cu masina sa te iau?????sa mergem sa bem o carafa de vin fiert si o rachie fiarta merge ca e frig La multi ani ROMANULE!!!!
ciucurel Reputație: -294 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Decembrie 1, 2013 Ciucure fratili meu ce faci esti bolnav :ill sau esti pus la respect de muiere?da un semn sa mergem la parada vin cu masina sa te iau?????sa mergem sa bem o carafa de vin fiert si o rachie fiarta merge ca e frig La multi ani ROMANULE!!!! Salut fratele meu sint ok nu sa intamplat nimic,mai devreme m-am trezit ca am fost in oras azi noapte si la 8 dimineata am ajuns acasa putin ametit.eu deja am inceput de ieri seara sa sarbatoresc,si inca continuam si azi,asa ca baga repede gazolina in masina si haide sa continuam.te salut si La Multi Ani Romania!!!!!te saluta fratili tau....
Chane'l Reputație: 85 Postat Decembrie 1, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 1, 2013 Salut fratele meu sint ok nu sa intamplat nimic,mai devreme m-am trezit ca am fost in oras azi noapte si la 8 dimineata am ajuns acasa putin ametit.eu deja am inceput de ieri seara sa sarbatoresc,si inca continuam si azi,asa ca baga repede gazolina in masina si haide sa continuam.te salut si La Multi Ani Romania!!!!!te saluta fratili tau.... te salut fratica
cm punk Reputație: 62 Postat Decembrie 2, 2013 Oras:In the middle of nowhere... Oras:In the middle of nowhere... Postat Decembrie 2, 2013 55 merg in sus de ce te miri nu ai vazut la viata ta si nebuni trecuti de 50 de ani?stai cand voi avea 60 ani si nu ma mai ridic din pat,anseamna ca sunt mort Multi inainte frate Chane'l ... ...cata vreme poti sa scoti "pistolul din teaca"....nu te lasa.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum